Viaţă de reporter

Dimineaţa la Cafepedia, într-un interviu suav şi hazliu cu pianistul Balazs Havasi -seara la Secţia 1 de Poliţie. Să mai zică cineva că duc lipsă de adrenalină.

…..

Serios vorbind, în seara asta, Jandarmeria a făcut abuz de autoritate la flash-mobul anti-embargo informaţional RMGC din faţa TVR. Participanţii la flash-mob au fost bruscaţi, agresaţi verbal, săltaţi şi duşi la secţie, amendaţi. Detalii, poze şi filme mâine, pe site-ul Vice.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

  1. Mister Doooh says:

    Deci doar bruscaţi, agresaţi verbal, săltaţi şi duşi la secţie, amendaţi.

    Nimic tras la găoz, luaţi la ştangă-n dantură, chemat mame la poşta comunală, chestii uzuale chiar pe site-uri literare.

    Deci TVR nu le are cu literatura. Nu degeaba e obiectiv protejat. Pina le urca vice, iote primul film pe 220.ro. Yu laikit raf!

    http://www.220.ro/funny/Daca-N-Ai-Prezervativ/sh7en2lZB4/

    • Lorena Lupu says:

      du-te mă şi împuşcă-te. n-am luat pe nimeni la ştangă fără să se fi purtat ăla iniţial ca o jigodie nemernică. dacă eşti atât de prost încât să nu observi ceva atât de evident ce pula mea mai cauţi aici?

  2. goodman says:

    deci se confirma ca viata de artist = ziua vesel, noaptea trist.

  3. xxlweblogx says:

    Si, te-au arestat, te-au arestat? Acum ne scrii de la mititica? Ce palpitant! :))

  4. bogdan says:

    Am aflat prea tîrziu de manifestaţie, am văzut SMS-ul de la ONG prea târziu, eram la job. Chiar doresc foarte mult să ştiu ce s-a întâmplat.

    • mama lui bogdan says:

      Lasa mama ca nu ie tarziu care ieu team chemat la un miting cu noi pesnionarii care ai zis ca vi si tu. Porma cand team sunat care sa vi ai zis ca ai triaba care ai de scris ceva important pe bloc sa copiezi dintre ceva carte lichipedia sau cam asea care ieu nu cunosc linba franceza. Meai zis ca vi mai desamagit care voiam sa am baiatu meu langa mine care tatasau intelectoal la anvatat sa fie om.

    • goodman says:

      ce sa se intample, Lorena noastra e la puşcărie, Pulica moare de sete&foame, ficusul se usuca, cutia de scrisori geme de plicuri si pliante publicitare, nedormitul isi cauta alta….

  5. goodman says:

    @baetii si fetele 😉 care este la greu
    @gheara ca cunoscator

    sh’ai nama nama nama nama na
    n-am stiut ce e viata grea
    si’ama nama nama nama na
    viata si puscaria

  6. goodman says:

    @connaisseuru’ Gheara

    ‘uzi strofa asta:

    urcă mamă sus pe cruce,
    să vezi duba cum mă duce,
    mă duce mă ocoleşte,
    la poarta albă mă opreşte

    • mama lui bogdan says:

      Domnu Gudmen daca at fi mai civilizat vas povestii cum a fost aseara care a venit adimistratoru. Ie ceva de vis domnu Gudmen care as vrea sa pot ampartasii o v-oi face decat daca promite-ti ca nu mai vorbiti urat care santem aici cateva duamne domnisuare finute nu ne plac barbati acresivi care rupe femeea an bataie or ai vorbeste urat care ea nu merita asa ceva.

      • goodman says:

        oaia lu’ Dumnezeu, nu vrei sa pricepi ca-mi pasa mai mult de faptul ca mascatii mi-au saltat gagica decat ca nea administratorul Nelu te-a futut in cur ?

        • mama lui bogdan says:

          Ma subextima-ti domnu Gudmen care povestea ca a mea nu gasi-ti stiu sa va fac curios nu ve-ti regreta dar sa nui spunet lu fimiu repet care ear ma v-a face ma scuzati curva e pacat domnu Gudmen.

        • goodman says:

          nu ma faci curios, gramatica ta, in schimb, mi-a bagat o grija suplimentara in cap: e clar ca puşcăriaşa lorena, ca sa-si aminteasca de mine, isi va tatua tzatzele cu inimioare sagetate, sireni si “goodman”.
          grija care ma fute: daca cealalta pârnaiaşă, tatuatoreasa, este analfabeta si’o sa scrie gudmen/gooodman/goodmn/gen
          ? ce ma fac ?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading