Bullshit pe bullshit se scoate

Mamăăă, ce m-am săturat eu de revoluţionarii de Facebook. Oameni care nu ies din casă decât maxim la job (dacă au) şi la colţ să cumpere pâine. Dar în peptul lor arde un sânge de roman, desigur, pe care îl revarsă – cum altfel – pe eternul nostru Facebook. Unde tot deţinătorul de mouse se crede Hercule.

Am făcut deja o analiză a campaniei D&G “Îmi place pe…”, acum urmează muia cu iz revoluţionar pentru pomposul proiect de mucava LOW TOLERANCE FOR STUPID BULLSHIT. Iată şi sursa, cu deliciosul

UPDATE: Având în vedere că nu s-au strâns îndeajuns de mulți încât să putem face un protest ca atare, și nici nu aș vrea să desființez eventul, mă gândeam să facem un protest virtual.

😀 😀 Quite a rating, nu?

Dar revoluţionarul de Facebook nu se lasă:

Pac mesajul pe ţeavă:

Astăzi este oficial ziua în care protestăm! Prin urmare, toți cei care doriți să participați la protestul virtual, de preferabil cât mai mulți, sunteți rugați să postați un status pe facebook de forma “Low tolerance for stupid bullshit: …” continuând cu lucrurile care vă deranjează, vă nemulțumesc și vă întristează referitoare la actualul sistem corupt din România!
Acest protest virtual este menit a fi un protest al intelectualilor tineri și scopul lui nu este de a schimba ceva, ci mai mult a trage un semnal de alarmă! Cu cât vom fi mai mulți cei care vom participa la protest prin statusurile respective, cu atât șansa ca “vocea” noastră să fie auzită este mai mare.

Prin urmare, vă așteptăm să protestăm!

Deci, intelectualule tânăr, dacă scopul tău NU este acela DE A SCHIMBA CEVA, atunci îmi poate şi mie sublinia cineva unde este de fapt ZĂ STUPID BULLSHIT din toată povestea asta? Că toleranţa mea joasă deja semnalizează alarma.

După aceea, omuleţul purcede la treabă. Varsă oful:

“Low tolerance for stupid bullshit: M-AM SĂTURAT! m-am săturat să văd copii care își dau duhul în spitale! m-am săturat să văd bătrânei la colt de stradă cum iși vând lucrurile pe care le-au agonisit în viața lor prea scurtă și prea grea! m-am săturat să văd cum colegii mei ,tineri, își părăsesc țara ajungând la saturație în sistemul nostru profund corupt! m-am săturat să văd cum intelectualul este din ce în ce mai puțin respectat și este înlocuit de imbecilul tupeist! m-am săturat să văd cum artiștii mor de foame și kitschurile ne invadează simțurile îndobitocindu-ne grav! m-am săturat să văd tristețea în jurul meu ca o stare de fapt , devenind o trăsătură tot mai definitorie pentru român! m-am săturat să văd oameni plângând pentru grija zilei de maine! m-am săturat să văd oameni care își vând sufletul pentru o bucată de pâine!

M-AM SĂTURAT SĂ VĂD CUM CELE MAI PROFUNDE SECĂTURI AJUNG SĂ NE CONDUCĂ ȘI SĂ NE DICTEZE VIITORUL….UN VIITOR CARE, DIN CAUZA LOR, SUNĂ MEREU OCUPAT.”

Acum, să îmi răspundă onor cititorii mei la următoarele:

a) Ce vi se pare nou în tot acest impresionant speech? Ce n-aţi auzit până acum din toate astea?
b) Ce ar fi fost mai util? Să latre pe facebook sau să viziteze un azil de copii/bătrâni/animale comunitare cu un coş cu mâncare? Desigur, n-ar fi fost aceeaşi senzaţie de tam-tam grandios, deci nu se merită oricum.
c) Câţi dintre voi vor fi încântaţi să vadă toate piţipoancele nefăcătoare de nimic din listă lătrând cum s-au săturat ele de tot ce ne-a săturat şi pe noi, plus de rujurile cu termen de expirare scurt şi ciocolata cu prea multe calorii?

OK, mă alătur şi eu protestului: M-am săturat de discursuri content-free, care ţin loc de acţiune reală, m-am săturat de demagogie păunesciană şi de bătut cu pumnul în piept degeaba. Toată lumea marş la muncă, iar dacă v-aţi săturat de situaţia mizeră din jur, marş la voluntariat în folosul comunităţii sau hai sictir! Că fazele voastre inutile tot STUPID BULLSHIT
se cheamă.

UPDATE 2: Evident, retardul care a iniţiat toată penibiloşenia s-a apucat să se zborşească la mine şi să mă facă troacă de porci. 😀 Cum altfel?

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

  1. Tian Shi says:

    si nu uit sa o mai sug o data, poate-poate mai pica ceva.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Advertisment ad adsense adlogger