…& the opposite

În postarea anterioară, aritsch – care e o diafană făptură blondă, cu făţucă de Macaulay Culkin în seria “Homolon” (aşa îi zic băetzii din faţa blocului meu), vă explica faptul că nu e un ghiocel, dar, datorită look-ului, toţi o tratează ca pe unul.

Eu vă voi prezenta reversul medaliei. Care e cel puţin la fel de frustrant.

Mi-au crescut sânii încă de la 10 ani. Iar la 10 ani, oricât ar purta la sutien, o fetiţă e o fetiţă – sau, mă rog, în 89′ aşa era, nu aveam pornografie gratuită pe Internet iar violurile din “Răscoala” de Liviu Rebreanu sau cel din “Germinalul” lui Zola mă oripilaseră (le citisem devreme, special pentru că mi le interzisese mama, iar eu nu am fost niciodată omul care să-ţi ierte o tentativă de a-i impune sau de a-i interzice ceva. Adaugă unui astfel de copil o mamă care să adore să-şi exercite autoritatea cu argumentul forte: “Asta-i casa mea şi faci ce zic eu!” şi ai deja premisele unui perpetuu război de familie. Dar, mă rog, să trecem peste asta.)

OK, ideea e că am început să arăt a pizdă de pe la 10 ani. Când în mintea mea nu exista nimic sexual. De aceea, toate “provocările” masculine mi se păreau penibile şi iritante. Bun, adevărul e că 60% dintre bărbaţi nici nu cunosc arta de a provoca inteligent. Şi aici nu mă refer doar la sămânţari, a căror condiţie le scuză mijloacele, mă refer inclusiv la artişti şi intelectuali pe care un penis erect îi transformă în retarzi penibili. Acum, faptul că ei devin retarzi penibili mi se pare amuzant. Pe atunci, mi se părea ceva murder-worthy.

I-am urât pe băieţeii care m-au tras de codiţe, i-am urât pe golanii din faţa blocului care făceau concurs de mameleală, i-am urât pe golanii de prin cafenele care încercau să o ardă superior cu mine, până îi făceam KO din două fraze, apoi prindeau brusc ură. Nu m-a interesat niciodată genul ăsta de război al sexelor, de aceea am căutat să îl evit cât pot, dar niciodată nu am reuşit. La 20 de ani îmi doream cu ardoare să fiu de 45, să mă lase odată pulimea în pace.

Aşa am ajuns să ies cu prima fată. Mai bună la capitolul intuiţie, m-a “mirosit” şi a simţit că nu aveam nevoie de futai la icre (de ăla aveam deja parte din toate direcţiile) ci de protecţie. It was a “sure win”. De aceea primul meu roman vorbeşte despre o femeie – pentru că femeile m-au ajutat să descopăr latura plăcută a sexului. Intimitatea, tandreţea, senzualitatea. Dacă nu ar fi fost primele 4-5 femei din viaţa mea, cred că aş fi fost virgină şi acum. Nu din lesbianism, ci din pură nevoie de spaţiu.

De aceea, dragă aritsch pogonitsch, bucură-te că eşti fata care inspiră protecţie, nu cea care inspiră tăvăleală chiar atunci când nu-şi doreşte asta. E infinit mai naşpa.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. thecreatrix09 says:

  nymphette.

 2. Lorena Lupu says:

  nymphette devenue satyresque.

 3. aritsch says:

  Eu nu m-am plâns deloc că trezesc oamenilor dorinţa de a mă proteja – de fapt ador asta! Doar mă minunez şi mă amuz de ciudăţeniile prin care se manifestă ea uneori 🙂

  Pe de altă parte, dezavantajul e că le e frică, dom’le, să te bruftuluiască ca lumea, să nu te strice :))

 4. Lorena Lupu says:

  hai că eu te-am bruftuluit ca lumea când mi s-a pus pata, nu poţi spune că nu a fost aşa. 🙂

 5. aritsch says:

  Nu la bruftuluială de-aia mă refeream :)) (era opposite la oppositu’ tău)

 6. mihaela says:

  Hmm, a fost aşa ciudată trecerea de la “cea mai bună prietenă a băieţilor” la “aia cu ţâţe” – tot aşa, imediat după 10 ani – şi pe urmă la “bucăţică”… Şi, într-un mod ironic, am redevenit “cea mai bună prietenă” a lor abia când nu mi-o mai trebuit niciunul :))

 7. Lorena Lupu says:

  eu nici atunci, că le-am trebuit în continuare. :)))))

  bun. acum însă că m-am maturizat, lucrurile s-au schimbat. am învăţat să mă distrez. (na, şi ei au învăţat să se abţină de la mameleală at first sight.) deci, suntem ok.

 8. Ostap Bender says:

  mamelirea este buna!

 9. Lorena Lupu says:

  depinde la care capăt al mamelei te afli. şi în ce zi din lună.

 10. garcea says:

  bai da, e unul dintre putinele lucruri pe care le regret. Ma mai consolez cu gandul ca nu am fost unicul tampit

 11. garcea says:

  faptul ca, baiet fiind, fatuce mameleam. Da´la unele le´a placut.

 12. diet cola says:

  god damn it!:) e a doua oara cand, citindu-te, imi provoci o erectie tare ca un volan de scania. iubesc lesbianismul mai ceva ca pacea mondiala.

 13. Lorena Lupu says:

  garcea: sau poate le plăceai tu şi atunci treceau cu vederea chestia asta. :))

  diet cola: de ce? dacă toate femeile ar fi lesbiene, toţi bărbaţii ar trebui să se mulţumească cu laba. unde mai e fericirea?

 14. garcea says:

  sunt ravasit: sofer de tir care bea diet cola si percuteaza la lesbience

 15. bogdan says:

  Toți avem o cruce de dus pe lumea asta. Era mișto dacă aveai o comunicare bună cu părinții, cu firea asta ta independentă și sensibilitatea dezvoltată. Asta am încercat eu să ofer, sper să fi reușit.

  Vorbind de experiențele homosexuale – nu vă așteptați la mari mărturisiri! 🙂 – țin minte că pe la 17 -18 ani m-am trezit că mă mângâie unul mai mare pe pulpă – am fost delicat, nu l-am repezit, nu l-am refuzat brutal – iar la 20 de ani m-am trezit că în timp ce vorbeam cu altul, începe să mă mângâie pe șliț, m-am purtat frumos și cu acela.În fine, eram frumușel, subțirel, șaten deschis, cu ochii mari, albaștri și gene lungi, se pare că am stârnit pasiuni de ambele sexe. Oricum, cu toată aparenta mea fragilitate, care nu mai există acum, eram teribil de al dracu’, dacă eram călcat pe coadă, probabil și unde sunt în zodia Leului, reacționam rapid și dur. Deși apreciez uneori frumusețea masculină, nu sunt atras de sexul opus.

 16. Lorena Lupu says:

  păi acum o am bună. comunicarea cu părinţii. (bine, asta a implicat câte un uriaş scandal cu fiecare dintre ei în parte: “acum nu mai stau în casa ta şi nu mai ai cu ce să mă şantajezi, deci beleşte urechile la mine: sau îmi vezi punctul de vedere, sau nu ne mai vedem niciodată!” şi, brusc, au început să vadă amândoi punctul meu de vedere. ceea ce a fost suprinzător pentru un om obişnuit ca punctul lui de vedere să fie cel mai insignifiant dintr-o casă.

 17. bogdan says:

  Da, e bine că ai reușit. Ești o tipă interesantă, generoasă, deși sigur te-ai fript datorită generozității, independentă, luptătoare, încăpățânată până în pânzele albe câteodată, rafinată, slobodă la gură uneori, pudică sau emoționată alteori, de onoare și romantică … 🙂

 18. bogdan says:

  … Și sunt mare fan Erasure, Bronsky Beat, Communards. Se pare că gheii au scos cea mai bună muzică, dacă vorbim de cea modernă.

 19. bogdan says:

  Când am fost odată îndrăgostit acum câțiva ani, era mai nașpa situația, relația cu tipa, frumoasă, deșteaptă, mică, cu ochii albaștri, Săgetătoare (compatibilitate mare cu Leul în tâmpenii, pe perioadă scurtă! :)), avea un singur impediment, ea era căsătorită, mă simțeam ok numai când ascultam Erasure, când eram departe de ea. Fugit irreparabile tempus! 🙂 …

 20. garcea says:

  Bai Bogdane, potoleste´te ma, ca intra americanii peste noi. Cica detinem arme psihologice!
  🙂

 21. bogdan says:

  Da’, mă Garcea, mă, totuși, nu vrei să ieșim la o cafea? La un separeu? Ne pupăm discret, nu ne vede nimeni ….

 22. coramica says:

  Buna, Lorena. Si…ti-a trecut supararea pe barbati? Ma gandesc ca acum unii nu se mai gandesc la “mameleala”,. Sau “toti barbatii e porci?”

 23. bogdan says:

  … Deși Garcea, dacă ieșim noi doi, am pus-o cu Boeriu, care e foarte gelos …

 24. garcea says:

  po´sa beau si altceva decit cafea??

 25. animal00 says:

  haha. Lorena a zis “mameleala”

 26. bogdan says:

  … Și, Garcea, nu sunt eu Marghioala, dar știu să sărut …

 27. bogdan says:

  Garcea, poți să bei orice … Ești genul de bărbat sensibil, tandru, fragil în interior, de care un alt bărbat s-ar îndrăgosti până la moarte …

 28. Radu says:

  Io nu le mameleam pe cele carora nu le placea. Si ajunsesem bun la asta, dupa cinci, sase incercari puteam sa jur daca e alba sau neagra.
  Acum regret umpic.
  Bai, da’ chiar la 10 ani ??? Nici nu-mi facuse p…ula ochi. 🙂

 29. Lorena Lupu says:

  păi, na, tu erai băiatul bun. dar ştii şi tu, ca fiecare, gaşca de miştocari a căror santixfacţie era direct proporţională cu disconfortul fetei. de ăia zic.

 30. bogdan says:

  Lorena, în cercurile în care mă învârt eu am și amici homofobi. Fiecăruia dintre aceștia i-am spus la un moment dat: ”Ce v-ați face dacă ar fi gay copilul vostru, fratele vostru sau sora voastră, l-ați renega sau ați renega-o?”. Întotdeauna sunt stupefiați când se gândesc la așa ceva, nimeni nu crede că i se poate întâmpla tocmai lui.

  Eu sunt un om sincer, și îmi place să discut pe față ceea ce e discutat. Sunt două lucruri despre care ai scris și de care sunt cam nedumerit.

  Ai scris la un moment dat ceva de genul că fetele au devenit mai bătăioase pentru că frații lor au fost tratați în mod preferențial. Sincer, mie mi se pare asta o generalizare a unui fapt particular, părinții cu scaun la cap, care mie îmi place să cred că reprezintă un procentaj sănătos din total, nu fac așa ceva.

  Al doilea se referă chiar la postarea curentă. Regret din suflet ce ai pățit, din cauza maturizării precoce și din cauza băieților care nu s-au comportat civilizat cu tine, de-a lungul pubertății și adolescenței tale.
  Acum, cred că este de bun-simț presupunerea că au fost și alte fete în situația ta, care au reușit să treacă peste asta fără ajutorul altor fete cu care au avut legături sexuale. Am avut de-a lungul timpului prietene care mi-au povestit că au fost abordate, când erau puștoaice, de alte puștoaice, pentru a lega o prietenie de natură sexuală. Le-am întrebat pe toate : ”Bun, și de ce nu ai acceptat?”. Mi-au spus că nu au putut să facă asta pentru că nu aveau o astfel de natură, le-a repugnat ideea. Acum, zic eu, fără a fi condamnabil pentru mine acest lucru, nu crezi că este posibil să fi existat în interiorul tău o atracție către persoanele de același sex cu tine, înainte chiar de a începe prima relație de acest gen?

 31. Lorena Lupu says:

  eu zic să nu ne jucăm de-a doctorul Cristian Andrei şi sfaturile sale competente.

  toţi suntem bisexuali, dacă e să trăncănim clişee. unii îşi inhibă aceste porniri, alţii nu. iar unora le e foarte comod să le urmeze în anumite împrejurări. şi cu asta, doctor Cristian Andrei vă urează o seară minunată.

 32. coramica says:

  De ce spui ca toti suntem bisexuali?

 33. Alin Suferinta says:

  Bogdanele, io zic sa nu te avinti mai mult decit te tin bracinarii; mai sunt si alti gelosi pe lumea asta si daca ne apucam sa´ti bantuim blogul si rollul s´ar putea ca persuasiunea lu´matale sa aiba probleme la credibilitate din cauza lu´talentu´cu care o sa te intrebam cind mai vii prin parc pe la opera 🙂

 34. bogdan says:

  Mersi, doamnă doctor! 🙂

 35. garcea says:

  scuze, am uitat sa precizez in final ca io am vomitat comentariul nr 34.

 36. bogdan says:

  Dragă Alin în suferință,

  Au contraire, eu mă duc în fiecare seară în parc la Operă. Se pare că și tu ai nevoie să mai dai o tură pe acolo, ești cam turmentat în seara asta, iubitule.

 37. Adi M says:

  Este foarte adevarata partea cu barbatii “stimabili” care, din cauza prezentei unei femei, mai scapa cate o penibilitate.
  Ma lupt continuu cu chestia asta. Ma rog, nu mi se intampla niciodata sa scot vreo tampenie de care sa-mi fie rusine, insa mai am replici care, privite retrospectiv, nu prea mi se potrivesc in general.
  E o chestie genetica(zic eu), chiar greu de combatut. Cu toate astea, nivelul de ridicol al conversatiei e de obicei in ton cu nivelul de tampenie al propietarului 🙂

 38. garcea says:

  Bai bogdane,te rog frumos,io´s barbat serios..cum adica´n seara asta? Io´s matol nonstop.

 39. Ostap Bender says:

  io prima data cand am mamelit o fata aveam 16 ani. o inceput sa planga desi ne lingeam de 20 de minute.
  aia cu mamelitu cu forta si frecatu cu zapada n-am agreeeeato niciodata.
  garcea, esti o bestie paroasa!

 40. garcea says:

  lol ostape, sa´ti zic ce´am pierdut la shaishpe ani?..mai bine nu.
  bai exact vreo treishpe ani mai tarziu ma pindea o baba cu capotul deschis cind ieseam de la dush; io consider dreptatea divina realizata si fara sa dau jos pilozitatea(bai, e pe bune)

 41. mdeah... says:

  esti ingrijorator de penibila. te vad prezenta pe fel si fel de bloguri, esti nedorita, injurata peste tot si alungata si tot te bagi cu forta in hora, in polemici… ti-am urmarit de multe ori – fara interes – discursul, reactiile… ti-am citit si fragmente (consistente) din opera. esti ieftina, prea putin talentata, increzuta, stupida si mereu in deriva. la pretentii si (falsa) stima de sine insa nu te intrece nimeni. esuezi mereu si deja miroase a destin chestia asta. dar nu despre asta doream sa spun, toate astea cu siguranta le intuiesti sau le stii si tu in adancul tau. voiam sa stiu daca tu ai simtul penibilului, daca ai acel simt care-ti spune uneori cand sa te opresti. pentru ca e un mister pentru mine aceasta dorinta a ta furibunda de a te balaci in noroaiele netului. esti un caz. si din pacate un caz trist. umilesti cu voinicie inteligenta feminina si………
  nu mai conteaza, m-am plictisit sa-ti scriu, oricum nu vei intelege nimic si oricum nu meriti atentia… bine-ar fi sa stergi comentul asta. nu te obosi sa-mi raspunzi, nu generezi feedback de interes. esti doar spoiala, fudulie prosteasca si o gura mare. un balonas de sapun. si esti si uratica, desi crezi despre tine ca nasti simboluri artistice… cele bune.

 42. Lorena Lupu says:

  stimate lăbar,

  dacă tu nu pricepi bancurile de pe anumite bloguri, nu e vina mea, ci doar a prostiei tale crâncene.
  că mă urmăreşti obsesiv pe fel de fel de bloguri şi vii periodic să mai dai un semnal de labagiu frustrat, e tot o dovadă a prostiei tale crâncene.

  iar delirurile oamenilor crâncen de proşti nu mă interesează. nu ai nici calificarea şi nici imparţialitatea de a mă judeca obiectiv. marş la coteţ a mia oară, avatarblabla şi alte idioţenii clişeice cu care te semnezi. luzăre!

  PS: Iar urâţenia mea fizică nu e problema ta, atâta timp cât nu ţi-am cerut să ne futem. abia dacă aş fi făcut asta, ai avea dreptul s-o invoci. Dar eşti prea prost să te prinzi până şi de o chestie atât de banală.

 43. danboeriu says:

  eu n-am citit decât începutul răspunsului tău către “mdeah” şi de atunci râd în hohote. “stimate lăbar” e o chestie atâta de faină încât, deşi am avut o zi de tăt căcatu’, acuma râd ca apucatu’! iaca şi poemu’! :))

 44. Lorena Lupu says:

  înseamnă că a fost umor involuntar – nu m-am gândit că e comic când îl scriam.

  concluzia: nu vorbi cu proşti, că se ia. 😀

 45. danboeriu says:

  păi mă tot gândeam că niciuna dintre variantele adiacente acestei formule de adresare nu se apropie de umorul din “stimate lăbar”. că dacă-i spuneai “dragă labagiule” era banal, dacă-i ziceai “domnule onanist” iar era banal. dar “stimate lăbar” e bestială! 😀

 1. November 26, 2010

  […] Read the rest here: …& the opposite […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: