I’m Going Slightly Gay

Pe 17 mai, e ziua internaţională anti-homofobie. Şi cum în ultima vreme tot ce e anti câte un “ism” e şi cu mine – lucru care mă gâdilă în mod plăcut la orgoliu – un teatru tânăr, tiz cu revista la care cu onor am scris un an şi jumătate, dar fără nici o legătură juridico-legală cu ea, colegi de nume pur şi simplu ca James Brown şi Dan Brown, sau ca Emilia Popescu şi Cristian Tudor Popescu,  îmi organizează o lectură.

Foto: Florentin Tufă. Florentin Bush pentru prieteni. Toate detaliile pe care le doriţi sunt în prezentul afiş. Deţinătorii de carte primesc autografe şi dreptul de a-şi spune părerea despre carte gratuit. Restul, 10 lei invectiva. :))

Acelaşi teatru mă va debuta ca dramaturg pe 5 iunie. Spectacolul care va marca debutul meu ca dramaturg prezent pe afiş – că domnul Răzvan Mazilu n-a catadicsit în 2011 să treacă pe afiş autorul textelor care i-au adus un trilion de aplauze – s-a pomenit indus în Gayfest pe principiul: “Ah, dacă e Lorena Lupu, sigur are elemente gay!” “Nu, n-are.” “Cum Dumnezeu? Un text scris de tine FĂRĂ elemente gay?” “Da. Un text virgin ca nara de buburuză.”

“Pfff. Nu contează. Important e că tu eşti un gay icon”.

Deci, staţi cu ochii beliţi pe blog. Pe 5 iunie avem ceva nou şi proaspăt. Iar Ileana Lucaciu nu va fi invitată. Să-şi cumpere bilet. Dacă tot mă va înjura, măcar să o facă pe banii ei.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

8 Responses

 1. jademan says:

  Da’ de ce eşti aşa sigură că nara de buburuză e virgină?! 😀 Pentru că poate fi posibil ca buburuzele să nu aibă nări virgine… 😀 Nu poţi şti la ce se uită în timpul liber! 😀
  P. S.: Da, în general, ai dreptate! 🙂

 2. Nea says:

  De ce la trecut

 3. pederanger says:

  Aş dori un autograf semnat cu pixul cu pastă albă al ultimului tău amant. Se poate?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: