I’m Going Slightly Gay

Pe 17 mai, e ziua internaţională anti-homofobie. Şi cum în ultima vreme tot ce e anti câte un “ism” e şi cu mine – lucru care mă gâdilă în mod plăcut la orgoliu – un teatru tânăr, tiz cu revista la care cu onor am scris un an şi jumătate, dar fără nici o legătură juridico-legală cu ea, colegi de nume pur şi simplu ca James Brown şi Dan Brown, sau ca Emilia Popescu şi Cristian Tudor Popescu,  îmi organizează o lectură.

Foto: Florentin Tufă. Florentin Bush pentru prieteni. Toate detaliile pe care le doriţi sunt în prezentul afiş. Deţinătorii de carte primesc autografe şi dreptul de a-şi spune părerea despre carte gratuit. Restul, 10 lei invectiva. :))

Acelaşi teatru mă va debuta ca dramaturg pe 5 iunie. Spectacolul care va marca debutul meu ca dramaturg prezent pe afiş – că domnul Răzvan Mazilu n-a catadicsit în 2011 să treacă pe afiş autorul textelor care i-au adus un trilion de aplauze – s-a pomenit indus în Gayfest pe principiul: “Ah, dacă e Lorena Lupu, sigur are elemente gay!” “Nu, n-are.” “Cum Dumnezeu? Un text scris de tine FĂRĂ elemente gay?” “Da. Un text virgin ca nara de buburuză.”

“Pfff. Nu contează. Important e că tu eşti un gay icon”.

Deci, staţi cu ochii beliţi pe blog. Pe 5 iunie avem ceva nou şi proaspăt. Iar Ileana Lucaciu nu va fi invitată. Să-şi cumpere bilet. Dacă tot mă va înjura, măcar să o facă pe banii ei.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

8 Responses

 1. jademan says:

  Da’ de ce eşti aşa sigură că nara de buburuză e virgină?! 😀 Pentru că poate fi posibil ca buburuzele să nu aibă nări virgine… 😀 Nu poţi şti la ce se uită în timpul liber! 😀
  P. S.: Da, în general, ai dreptate! 🙂

 2. Nea says:

  De ce la trecut

 3. pederanger says:

  Aş dori un autograf semnat cu pixul cu pastă albă al ultimului tău amant. Se poate?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading