Cum să NU fiţi creepy pe Facebook

Oricine alege calea inteligentă de interacţiune cu mine, şi anume să arunce un ochi pe wall înainte să înceapă să mă frece cu mesaje private, ştie următoarele:

 1. nu-mi trimite mesaje private dacă nu-s profesionale
 2. nu mă interesează să agăţ
 3. nu căuta să mă fu*i, că o să ţi-o furi
 4. dacă nu răspund, e semn că NU VREAU să răspund, deci nu insista ca vita, că insişti degeaba.

Dar unii aleg deliberat să încalce 1 -4, şi atunci e plăcerea mea să arăt internetului cam ce le poate pielea. În ideea că văd alţi tipi şi înţeleg cum să nu procedeze.

Aşadar, lume, ia de savurează:

 

Timp în care eu dădeam status peste status cu “NU MAI ÎNCERCAŢI SĂ MĂ AGĂŢAŢI ÎN MESAJE PRIVATE”, dar aprecierea nu se extindea la a te uita în morţii tăi de cretin pe wallul ăleia pe care o apreciai.

Opa, poza asta mi-o mai trimisese o dată, dar când amoarea e mare, repetitivitatea nu mai contează.

Nu, în pi*da mă-tii, nu zic nimic PENTRU CĂ sper să te prinzi, în morţii tăi, că baţi la uşi închise. Aştept să descopăr când pu*a mea încetezi să mă freci la icre din proprie iniţiativă.

Asta nu înseamnă, desigur, că MIE mi-a plăcut ce citesc în mesaje. Poza cu curu’ gol, 2x, poza cu talpa, 4x.

Aici deja ştiam că jigodia asta pisăloagă şi insistentă, care nu se prinde când e cazul să înceteze, va ajunge de râsul omenirii. Ca să înveţe copiii că dacă una nu-ţi răspunde, e semn să te prinzi şi să fukc the fukc off.

O să simţi, stai tu ogoit. O să simţi de n-o să ştii ce te-a pocnit. Poza de sus era mult mai explicită, dar am cropuit-o eu să nu jignească sensibilităţi, talpa, 5x. Se pare că e mantra lui sau ceva.

Poza cu talpa, 6x. Also, remarcaţi retardul deosebit al întrebării: “Oare exişti cu adevărat?” Aruncă un ochi, în pi*da mă-tii de cretin cu coarne, pe wallul unde postez al o sutălea status despre cât mă irită messengereala privată cretină, şi te prinzi că exist cu vârf şi îndesat.

Apropo de asta: e vreun sfat fundamental pe vreun site neomasculin să nu citiţi nici de-al dracu’ ce scrie public persoana pe care o stalkeriţi?

Că nu înţeleg genul ăsta de idiot. Eu să-l fi frecat în mesaje private pe Messi că vreau să-i fac felaţia vieţii lui, şi Messi să fi dat status public cu “Urăsc târfele cretine care se bagă în seamă cu cerşeli de felaţii”, m-aş fi prins că e vorba de mine şi aş fi încetat instant.

Dar… nu.

Aici, mi s-a umplut paharul. Grav. Poate de la repetarea întrebării cu existatul, suprapusă peste activitatea mea super asiduă pe public care, wink-wink, ESTE o dovadă de existat relativ certă. Poate de la numărul exagerat de mare de semne de întrebare, pentru că sunt o punctuation Nazi. Poate de teamă că-mi trimite iar poza cu talpa, caz în care îmi pierdeam zenul notoriu, îl căutam pe prost şi dădeam în el cu un topor, ca la Vaslui, să văd sânge ţâşnind în toate direcţiile, să fie o moarte satisfăcătoare, pe măsura nervilor pe care mi i-a indus.

Şi i-am răspuns.

Morala poveştii:

BĂIEŢI, nu faceţi aşa. Never. Never ever. Cu nimeni. Dacă nu răspunde, nu vrea să răspundă. Move on.

Also, politica “nu-i verifica peretele” e cea mai păguboasă politică ever. Iată efectele ei secundare.

FETE, ce v-au învăţat mama şi bunica voastră despre cum ignoratul e o politică eficientă de îndepărtat dobitoci e o mare minciună. Dacă nu răspunzi, prostul o ia ca aprobare tacită.

TOATĂ LUMEA: în continuare, înjurătura e cel mai eficient contraceptiv.

Also, în caz că vreţi să-i trimiteţi nişte tălpi cretinului, că mi-a intoxicat ficaţii cu poza aia hidoasă cu talpa, luaţi aici: https://www.facebook.com/profile.php?id=100005212171064.

 

 

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

11 Responses

 1. Traian says:

  ahahaha, ăsta e ca indienii ăia care vor să agaţe cu “show bobs and vagene” :)))

 2. Lorena Lupu says:

  exact. de câte ori îi am în comentarii, mă întreb dacă au avut vreodată succes cu cineva.

 3. Kathy Bates says:

  Un elev (indiferent de sex) din anii 1990 l-ar fi întrebat pe idiotul (pizdii etc): ce te tot fuți în cur cu scaunul întors invers? 😀

 4. Lorena Lupu says:

  😀

 5. Sorin says:

  „Prostii sa se aptina.”

 6. Sorin says:

  La el pe perete postează niște lucrări de artă. N-am înțeles dacă el e autorul sau nu, dar din când în când poza apare însoțită de comentariul redat de mine aici pe blog. M-a amuzat nu numai recurența, dar și felul cum e scris – „sa se aptina” (adică „să se abțină”). Și nu lipsa diacriticelor e problema, ci „p”-ul ăla.

  • Lorena Lupu says:

   Ştiu româneşte suficient încât să ştiu cum se scrie “abţină”, nu ştiam de unde e citatul.

 7. Andrei says:

  Uuuu, Femeie!!! Femeie în emisiune, nu are mascul pe fb, nu scrie că e căsătorită. Păi e clară treaba: nu cunoaşte masculi, nişte fraieri oricum să nu o observe. Io am văzut-o primul.
  Aşa gândeşte omul ăsta.
  Cred că aş avea mai mult succes în interacțiunea cu o străină dacă aş ignora-o în locul pupincurismului ăluia.

  • Lorena Lupu says:

   Nu pupincurismul e problema. Pozele porno şi aluziile la un fetiş dat îşi au locul într-o relaţie după ce persoana a arătat că e interesată de viaţa ta. Cel puţin.

 1. September 8, 2018

  […] Pentru că aşa cum un tip cu foot fetish, ca ăla care îmi tot trimitea acum ceva vreme poze cu picioare, are orgasm doar la vederea acestui detaliu anatomic, **zda cu Potenţial de Martiră are […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: