Mulţumesc

Vă mulţumesc celor care v-aţi rupt din timpul vostru să mă vedeţi.
Vă mulţumesc celor care m-aţi susţinut pe toată durata serii cu taguri, share-uri şi încurajări.
Vă mulţumesc celor care mi-aţi apreciat momentul.
Vă mulţumesc celor nemulţumiţi – aici mă includ şi pe mine. Pentru că întotdeauna e loc de mai bine. Atât în interpretare, cât şi în editare. Încă n-am murit şi pe viitor pot crea momente de comedie care să vă (să mă) mulţumească.
Vă mulţumesc celor care v-aţi bătut capul să găsiţi aplicaţia şi să votaţi.
Vă mulţumesc tuturor pentru mesaje. M-am simţit ca un om care primeşte “lamulţanuri” de ziua lui. Cu diferenţa că asta nu a fost o zi la nimereală pe care a picat aniversarea mea întâmplător, ci o zi care chiar a contat pentru mine.
Vă mulţumesc pentru că sunteţi, şi pentru că vă simt aproape, şi pentru că transformaţi stresul ăsta zilnic, care e bloggereala, în cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat vreodată.
Vă mulţumesc celor care încă mă veţi vota, până azi la ora 16.00.

Aplicaţia e aceasta.
Şi vă promit spectacol în adevăratul sens al cuvântului. The A-Game, cum ar spune prietenul vostru Donald Trump.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

7 Responses

 1. Mishuk says:

  și totuși… ceva, ceva teamă ai avut. la final. te-a surprins ”circul” lui bendeac? așteptai altceva de la el ? efectiv cred că mai toată lumea se aștepta să scoți o… de cauciuc 😀
  mie mi-a plăcut rața 😀

  • Lorena Lupu says:

   😀 încă o mai am.

   • Mishuk says:

    Hei 🙂 N-ai de ce, a trecut… Data viitoare… fii mai surprinzătoare. Eu aș scoate la final, din geantă… un satâr mânjit de sânge! l-aș lega cu o poveste legată de un prieten, o prietenă… care m-a trădat 🙂 atunci să-l vezi pe bendeac cum udă… primprejur.

   • Mishuk says:

    aaaa… și felicitări pentru prestație… a fost funny și creepy în acelați timp 😀 mie mi-a plăcut

 2. In calitate de parerolog feizbuc, foaie verde nici o treaba cu arta teatrala n-am mai ras la un un scatch d’asta de mult. Ma asteptam la ceva predictibil, vine coana’ Lorena pe scena scoate o belita de cauciuc si incepe sa balacareasca labaricii de pe feizbuc, isi face un pic de publicitate la blogu’mov si aia e. Bun si asa, mi-am zis, merita vazut. Dar cand a iesit ratzusca galbena din traista prima am zis, opa! Stai asa ca nu-i asa, stai asa ca nu-i doar cu puli, e si cu ratuste galbene si devine interesanta papornita. Restu…nimic in plus sau minus fata de ce a zis Cheloo, atata gratie la o femeie cu un pulete in brate nu mi-a fost dat sa vad nici pe Youporn, paradoxal nefiind nici o nuanta de trivialitate. Montaju’ cu Oscaru’ super si ala. Eu unu’ vreau sa mai vad d’astea. Mi-a placut mult. Ma declar fan. Oricum indiferent de situatie…Muie Steaua!

 3. Cristina says:

  Bravo, Lorena! Participarea ta la iUmor a fost o surpriză plăcută, iar la provocările care au urmat după momentul pregătit mi se pare că ai răspuns cu graţie, sincer. Te-am votat şi eu. ^_^
  Mult succes!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading