Mulţumesc

Vă mulţumesc celor care v-aţi rupt din timpul vostru să mă vedeţi.
Vă mulţumesc celor care m-aţi susţinut pe toată durata serii cu taguri, share-uri şi încurajări.
Vă mulţumesc celor care mi-aţi apreciat momentul.
Vă mulţumesc celor nemulţumiţi – aici mă includ şi pe mine. Pentru că întotdeauna e loc de mai bine. Atât în interpretare, cât şi în editare. Încă n-am murit şi pe viitor pot crea momente de comedie care să vă (să mă) mulţumească.
Vă mulţumesc celor care v-aţi bătut capul să găsiţi aplicaţia şi să votaţi.
Vă mulţumesc tuturor pentru mesaje. M-am simţit ca un om care primeşte “lamulţanuri” de ziua lui. Cu diferenţa că asta nu a fost o zi la nimereală pe care a picat aniversarea mea întâmplător, ci o zi care chiar a contat pentru mine.
Vă mulţumesc pentru că sunteţi, şi pentru că vă simt aproape, şi pentru că transformaţi stresul ăsta zilnic, care e bloggereala, în cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat vreodată.
Vă mulţumesc celor care încă mă veţi vota, până azi la ora 16.00.

Aplicaţia e aceasta.
Şi vă promit spectacol în adevăratul sens al cuvântului. The A-Game, cum ar spune prietenul vostru Donald Trump.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

7 Responses

 1. Mishuk says:

  și totuși… ceva, ceva teamă ai avut. la final. te-a surprins ”circul” lui bendeac? așteptai altceva de la el ? efectiv cred că mai toată lumea se aștepta să scoți o… de cauciuc 😀
  mie mi-a plăcut rața 😀

  • Lorena Lupu says:

   😀 încă o mai am.

   • Mishuk says:

    Hei 🙂 N-ai de ce, a trecut… Data viitoare… fii mai surprinzătoare. Eu aș scoate la final, din geantă… un satâr mânjit de sânge! l-aș lega cu o poveste legată de un prieten, o prietenă… care m-a trădat 🙂 atunci să-l vezi pe bendeac cum udă… primprejur.

   • Mishuk says:

    aaaa… și felicitări pentru prestație… a fost funny și creepy în acelați timp 😀 mie mi-a plăcut

 2. In calitate de parerolog feizbuc, foaie verde nici o treaba cu arta teatrala n-am mai ras la un un scatch d’asta de mult. Ma asteptam la ceva predictibil, vine coana’ Lorena pe scena scoate o belita de cauciuc si incepe sa balacareasca labaricii de pe feizbuc, isi face un pic de publicitate la blogu’mov si aia e. Bun si asa, mi-am zis, merita vazut. Dar cand a iesit ratzusca galbena din traista prima am zis, opa! Stai asa ca nu-i asa, stai asa ca nu-i doar cu puli, e si cu ratuste galbene si devine interesanta papornita. Restu…nimic in plus sau minus fata de ce a zis Cheloo, atata gratie la o femeie cu un pulete in brate nu mi-a fost dat sa vad nici pe Youporn, paradoxal nefiind nici o nuanta de trivialitate. Montaju’ cu Oscaru’ super si ala. Eu unu’ vreau sa mai vad d’astea. Mi-a placut mult. Ma declar fan. Oricum indiferent de situatie…Muie Steaua!

 3. Cristina says:

  Bravo, Lorena! Participarea ta la iUmor a fost o surpriză plăcută, iar la provocările care au urmat după momentul pregătit mi se pare că ai răspuns cu graţie, sincer. Te-am votat şi eu. ^_^
  Mult succes!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: