Nevoia de a vâna e un semn de boală psihică

Au mai fost situaţii în care am scris despre vânat şi vânători. Nişte gigei care, din lipsă de satisfacţii personale şi profesionale, se duc în pădure şi se distrează împuşcând animale. Mai exact. Trăgând gloanţe din metal în nişte vietăţi de obicei speriate, care fug agăţându-se de viaţă. Ăsta e un hobby.

Apoi se şi pozează cu animalul pe care tocmai l-au ucis, cu un rânjet satisfăcut pe mecla aia odioasă.

Şi lumea: nuuu, că vânatul e doar un sport. Nuuu, că e doar controlul speciilor care s-au înmulţit în exces şi periclitează pulampizmăgigimarga.

Iar eu insist mereu: Măi, copii. Să ne înţelegem. Există 3699854 de hobby-uri pe lume. Fizice. Intelectuale. Artistice. Fizico-artistice, ca de exemplu înotul sincron. Intelectualo-artistice, ca de exemplu cinematografia vintage. Sau pur şi simplu hobbies stupid de simple, gen iei un băţ şi dai în bilă albă, ca bila albă să dea în bilă colorată şi să intre în gaură.

Dacă un om, din toate aceste hobbies, spune “plăcerea mea e să fugăresc vietăţi lipsite de apărare şi să le omor cu sânge rece, mişeleşte, de la distanţă, cu un glonţ”, eu vă spun vouă că omul ăla e un sadic şi un bolnav psihic.

Şi nu, faptul că e legal s-o facă nu-l face mai puţin sadic şi mai puţin bolnav psihic. Pur şi simplu, legea e din diverse motive de partea acestor gunoaie sadice şi bolnave psihic.

Ieri, de Crăciun, 16 vânători spanioli s-au dus pe o proprietate destinată vânătorii din Azambuja, în Portugalia. Dar atenţie. Destinată vânătorii cu scopul menajării ecosistemului. Gen, dacă se înmulţesc prea mult mistreţii într-un an, împuşti câţiva.

Proprietatea de 1.100 de hectare era înconjurată de un zid, deci animalele n-aveau unde să fugă. Şi indivizii au masacrat, dintr-un drum, 540 de căprioare şi mistreţi.

540!!!!

Uite poze cu măcelul.

Portughezii au început, slavă domnului, o anchetă, care sper să se finalizeze în ani grei de puşcărie pentru gunoaie şi înăsprirea legilor vânătorii.

Încă o dată, pentru cei din lojă.

De Crăciun, sărbătoarea naşterii Mântuitorului nostru Iisus Hristos, Mesia cel Adevărat, Dumnezeu iertător, nişte jeguri de oameni se duc pe o proprietate privată şi masacrează 540 de animale! Vă daţi seama de teroarea şi disperarea bietelor făpturi care nu aveau unde să fugă şi încotro să se ascundă, sub ploaia de gloanţe?

Şi nişte rahaţi cu ochi numesc asta distracţie.

De mâine inventez şi eu un hobby. Vreau să vânez vânători neînarmaţi. Ei să fugă pe o proprietate înconjurată cu ziduri, eu cu puşca după ei. Oricum, dacă e să judecăm după periclitarea ecosistemului, populaţia umană a depăşit cu mult numărul necesar pentru echilibru şi deja parazitează habitatul altor specii. Ar merita vânată, să zic aşa. Şi propun să începem cu vânătorii. Aşa, ca un fel de dreptate poetică.

Încă o dată. 540 de căprioare şi mistreţi, ucişi pur şi simplu, pentru “plăcerea” unor gunoaie. Peisajul ăla din pozele lui Alberto Mancebo e, în ochii unor semeni ai voştri, dovada că unii s-au distrat.

Pentru mine, plăcere ar fi o poză cu cadavrele celor 16. Înşirate frumos, în poieniţă.

 

***

Dacă ţi-a plăcut acest articol, susţine site-ul cu o donaţie.

 

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

***

Ascultă Jet pe Spotify, cumpără piesa pe iTunes sau pe Amazon Music.

 

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

32 Responses

 1. Valentin says:

  Ăștia sunt în stare să omoare orice dacă au făcut asta. Stai cu ei în casă, îi enervezi un pic te fac trofeu. De pușcărie mai scapă…

 2. Mui3cusl0b0z says:

  Sunt un labagiu prost, rău, care nu are nimic de oferit omenirii, și latru ca prostul pentru că atâta pot.

  • Lorena Lupu says:

   Marș, băi, gunoiule. Mă piș pe tine, pe mă-ta care nu și-a băgat din timp andreaua aia în pizdă să prevină să te cace și pe tot neamul tău de lepre borâte. Jet în plm de pe site-ul meu.

 3. Ana G. says:

  Sunt întru totul de acord cu tine, Lorena. Ar trebui vânați și ei, că tot suntem prea mulți! Să simtă spaima aceea cumplită, când văd că nu au unde se ascunde de gloanțele ucigașe!

 4. Lorena Lupu says:

  Da!

 5. Gabriela says:

  Ne cerem scuze in numele doamnei mame a domnului ca la data procreerii dumnealui nu a inghitit.

  • Lorena Lupu says:

   Ar fi trăit niște ani de libertate în plus și nici n-ar fi consumat resurse valoroase cu mormanul ăsta de infecție și jeg.

 6. Adriana says:

  Cumplit, deși, din păcate, nu e surprinzător. Mă bucur de reacția portughezilor, am să urmăresc povestea în presă, thanks for the heads-up

 7. Ratacind pe net says:

  Bun, cu cerbii si caprioarele este total de inteles, dar cu mistretii este o cu totul alta poveste. Astia daca se inmultesc necontrolat ataca tot ce prind in cale.
  https://www.youtube.com/watch?v=G_3wLn5n4T4
  Inafara de video asta, intreaba oamenii de la tara sa vezi ce le fac mistretii prin gospodarii, plus ataca pe ulita pe oricine le iese in cale. Sunt specii blande de animale, dar sunt si din alea periculoase.
  Stiu, aici e vorba de vanatoarea ca sport, e de rahat sa vanezi ceva care nu te ataca, dar personal cred ca speciile periculoase trebuie controlate, ca altfel ajung sa ne vaneze ele pe noi.

  • Lorena Lupu says:

   Still, nu cred că acest comentariu educativ își avea locul la un articol despre cum unii au masacrat toată fauna, fiindcă au putut.

 8. Radu says:

  As prefera de 1000 de ori sa fiu caprioara aia vanata dar care a trait in semi libertate toata viata vs. sa fiu un animal intr-o ferma, injectat, indopat, aglometat si sa stau in rahat pana la genunchi.
  Adica pe bune, in comparatie cu noi, mancatorii de carne, vanatorii sunt niste sfinti pentru animalele pe care le ucid.

  • Lorena Lupu says:

   Nici acest comentariu nu își are locul la un articol despre cum unii au masacrat mișelește 540 de animale.

 9. Yang says:

  Imi dai sfaturi despre vanatoare dintr.un bloc din bucuresti ?

  • Lorena Lupu says:

   Îți dau sfaturi despre vânătoare fix de unde vrea pula mea și guess wHat, nu ai cum să schimbi asta. Dar pentru că aperi dreptul de a omorî animale nevinovate, îți urez să crăpi lent și în chinuri de o boală imposibil de tratat.

 10. mui3mameimelecurve@cusloboz.com says:

  Mama mea târfă vrea muie cu sloboz.

 11. mui3mameimelecurve@cusloboz.com says:

  Sunt un avorton idiot, cretin, cerșetor de atenție și nepocnit zdravăn în bot de o mamă curvă, care a preferat să sugă puli de camionagii, în loc să mă educe. Specialitatea mea e dicteul automat scabros și fără sens, erucțiuni lobotomizate ale unui tomberon împuțit plasat în locul în care omul normal are creier.

 12. mui3mameimelecurve@cusloboz.com says:

  Sunt un gunoi borât și simt nevoia să mai dau pe dinafară.

  • Lorena Lupu says:

   Păi dă pe dinafară în pizda brânzoasă, răpănoasă și sifilitică a mă-tii, că a făcut greșeala să țină sarcina și să ne strice tuturor ziua cu un căcat împuțit ca tine. Care parte din marș în pula mea de otreapă ordinară necesită desen?

 13. mui3mameimelecurve@cusloboz.com says:

  Sug pula ca pe ultima suflare.

 14. mui33mameimelecurveslinoase@cusloboz.com says:

  Nu sunt numai căcat prost, ţăran idiot, risipă inutilă de biomasă, dar îmi mai şi place abuzul. Insist să aud iar şi iar ce căcat prost sunt, de aceea mai trec să sug şosete o dată. Te implor, Lorena, singura zeiţă a internetului, pişă-te pe mine.

  • Lorena Lupu says:

   Nici măcar pişatul nu l-aş irosi pe un gunoi ca tine. JET în morţii mă-tii, băi, infecţie. Singurul meu regret e că nu am maşina timpului, să-i bag eu andreaua în pizdă zdrenţei ordinare de mă-ta, să salvez timpul tuturor celor care s-au intersectat măcar o secundă cu tine.

 15. Asvreasasugpuladarnumiodanimeni@cusloboz.com says:

  Meriţi milionul ăla de euro, că de aia are şi împuţiciunea toxică de mine fixaţia asta interminabilă pe tine şi blogul tău. Din păcate, împuţiciunea toxică de mine e calică, fomistă şi disperată, drept care rămâne doar cu laba şi hauhaul, singurele lucruri în care persist, deşi le fac prost până şi pe astea.

  • Lorena Lupu says:

   Sinucide-te, băi, obsedatule. Sau, nu. Latră singur în spam, printre reclame la măriri de penis. Eşti pură statistică. Încă o vizită, încă nişte cenţişori de la Adsense. Aşa valorifică OAMENII DEŞTEPŢI CA MINE obsesia bolnavă a ghenelor ca tine.

 16. hussar says:

  cu replicile astea mi-ai facut ziua senina. thanks. ps. si Tiriac a procedat la fel cand “vana” cu amicii lui sadici animale in tarc.

 17. Lorena Lupu says:

  da, ştiu. Mulţumesc frumos.

 18. DeeJay says:

  Tu sti cate plante mor zilnic din cauza vegetariienilor ?

 19. Drb says:

  Ce proasta. Reiese din cateva chestii pe care le afirmi asa fara sa ai idee despre ce vorbesti. Cateva o sa mentionezi, ca n-am avut rabdare sa iti citesc cacatu. Spui ca animalele nu au avut unde sa fuga pe 1100 HECTARE. tu stii cat e 1 hectar, ca si suprafata? Spui ca din nu stiu ce motive legea e de partea lor…pai asa profi iti scrii cacaturile? Spune de ce, din ce motive legea e de partea lor. Arealu respectiv e unul privat, animalele de acolo au fost crescute, vanate, ca sa-ti ajunga tie pe raft salam de mistret. Vanatoarea nu a fost pt a controla efectivu de animale salbatice.
  Da, ar fi fost de condamnat daca era vorba despre o vanatoare pt control si se vanau mai multe animale decat e voie legal.

  • Lorena Lupu says:

   Băi, muie bolnavă și psihopată, unii ucid 540 de animale și tu NU vezi o problemă în asta?
   Demonstrezi exact afirmația mea din titlu.
   Toți sunteți bolnavi psihic și gunoaie umane și ați merita reversul: voi pe un teren de 1.100 ha și eu cu pușca după voi. La pariu că nu e așa mult, când vine cineva cu sete de sânge după tine.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: