Sărbători moderne

Status: Paşte fericit!

Comentarii:

Predicatorul de serviciu: Păi da, voi vă îmbuibaţi în belşug şi ignoranţă, în timp ce sute de copii orfani din Africa şi din Făurei plâng de foame. Dar habar n-aveţi şi nici nu vă pasă.

Veganul de serviciu: Păi da, voi vă îmbuibaţi în belşug şi ignoranţă, în timp ce mieluşeii nevinovaţi mor pe pajişti, sacrificaţi pentru plăcerea voastră barbară şi fără inimă.

Ateul de serviciu: Ce prostie, nu ştiţi că religia e un mit de îndobitocire a maselor, o spălare pe creier, drept care, beţi în cinstea unui prieten imaginar şi neglijaţi încălzirea globală?

Politic-corectul de serviciu: Pe mine mă trigăreşte conceptul de Paşte. Ştii că trei sferturi din umanitate nu sărbătoresc Paştele şi atunci Paşte fericit e o sfidare la adresa lor?

Nihilistul de serviciu: Viaţa e goală de sens şi Paştele e nimic.

Anarhistul de serviciu: Să vă dau foc la cozonaci!!

Hipsterul de serviciu: Nu-mi place Paştele, e prea mainstream. Prefer Sfântul Pafnutie, pe ăla nu-l sărbătoreşte nimeni. Am creat aceste bijuterii handmade în cinstea lui.

Microagresatul de serviciu: Cum să serbezi Paştele, adică tortura pe cruce a unui om? Mă simt foarte microagresat la faza asta!!

Alt rightistul de serviciu: Ăla care s-a sacrificat pentru omenire a fost FIUL LUI DUMNEZEU, nu FIICA, da? Hai, laa cratiţă toate!

Paşnicul de serviciu: Vai, Lorena, de ce te enervezi? Nu ţi se pare că eşti prea colerică?

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

4 Responses

 1. V says:

  Colega de camera de departe de serviciu: Adevar adevarat, cand ne nastem stim sigur ca murim. Deci cand murim stim sigur ca ne nastem? Da, in fiecare zi, nu numai de Pasti. Backgroundul tau violet cu galben arata fantastic, by the way. Si TU! 🙂

 2. pisica says:

  hahahaaa..sa te ierte Dumnezeu, Lorena si sa ma ierte si pe mine ca ma faci sa rad de cele sfinte.

  Hristos a inviat!
  Sarbatori fericite!

 3. Lorena Lupu says:

  Sărbători frumoase şi vouă, sistaz.

 4. militanta feminista de serviciu:- Cultura patriarhala si misoginismul este evident si politia ar trebui sesizata de urgenta pentru un astfel de abuz!
  labaruboss de serviciu: buna ke faky? vrey sa ne kun mai bn si sa esim la o kafea? ( insiruire de emoticoane diverse)
  eu de serviciu: Muie Steaua!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: