Piesa zilei: Homicide (Logic ft. Eminem)

Bună, sunt Andreea şi administrez pagina de Facebook a Lorenei. Eu îi postez textele când are ban pe conturile personale. Nu vreau link la social media mea pentru că nu mă interesează celebritatea şi nici reports de la hateri, şi nici texte de la necunoscuţi.

Pasiunea mea este muzica. Şi nouă, şi veche, şi tristă, şi veselă, şi dance, şi pop, şi rock, şi de toate felurile. Tata şi mama mi-au poluat creierii cu winamp de când erau gravizi cu mine şi din winamp urla orice.
Eu o să vă postez o piesă pe zi şi o să vă spun ce simt eu în legătură cu piesa asta.

Când vorbim de rap și hip hop, vorbim de obicei de persoane de culoare. Și totuși, Eminem a fost printre puținii albi care nu doar că au făcut o carieră de succes în rap și un munte de bani. Bani a făcut și Vanilla Ice și cred că putem fi de acord că Vanilla Ice suge șosete nespălate. Bani a făcut și Marky Mark, înainte să se prindă că e mai puțin penibil dacă se ține de actorie.

(Notă Lorena: Ce plm vorbești. Mie îmi place Good Vibrations, lol.)
(Notă Andreea: Poate întinsă pe spate cu jucărica ta preferată, haha. NU PE SPOTIFY.)

Dar Eminem a fost printre puținii care și-au câștigat respectul comunității hip-hop și un status onest de icon al genului, și asta pentru că omul are un flow de-ți sparge creierii.

Logic e un rapper tânăr, alb și el, care s-a remarcat în 2010 cu un mixtape pe nume Young Broke and Infamous și a ajuns vedetă cu albumul de debut Under Pressure.

Nu doar că are un flow similar cu al lui Eminem și o viteză de te ia cu amețeală și te întrebi unde și când respiră, dar mai are și versuri deștepte, bine articulate, și tongue twistere similare cu ale lui Em.

Piesa Homicide a ieșit pe 28 iunie și e un recital de rap superb. Enjoy.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

3 Responses

 1. Silas says:

  Logic NU e alb, deși așa pare. E “biracial”, o spune în fiecare interviu, are unul din părinți de culoare.
  Just saying.

 2. Lorena Lupu says:

  Şaten deschis cu ochi verzi şi ten deschis la culoare. Hai să ne uităm şi la om.
  Just saying. 😀

  Mulţumim pentru intervenţie though.

 3. Silas says:

  …ăsta e și motivul pt care are voie sa spună “The N word” 🙂
  Altfel, cât e Eminem de Eminem, având în vedere ca e alb precum coala de hartie nu-mi amintesc sa-l fi auzit vreodată spunandu-l.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: