Trolling all the way

Tovarăşul Nikolai Nikolaevici Nikolaev deţinea un apartament de 2 camere, în care locuia alături de tovarăşa Nikoleta Nikolaevna Nikolaeva şi de copiii lor, Nikolai Nikolaevici Nikolaev jr. şi Nikoleta Nikolaevna Nikolaeva junioară. Tovarăşul Nikolaev Nikolaevici Nikolaev poseda aragaz şi frigider. Şi televizor alb-negru cu purici. Şi încă ceva: într-un sertar secret al unui dulap secret dintr-o cămăruţă secretă, tovarăşul Nikolai Nikolaevici Nikolaev MAI AVEA CEVA.

—-

Ghici ce?

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. mama lui bogdan says:

  Ieu crecă acolo aviea bolentinu domnişuară scumpă care î-i ierea ruşine să arîte altora căcum â-l chieamă deacea la ascuns acolo care nimen nulva găsiii.

 2. paul simon says:

  Niiii…Colaaaa!!!

 3. paul simon says:

  mai avea Ni’ik! o laie!

 4. paul simon says:

  ni…kalasnikov?!

 5. persil says:

  Io cred ca avea ceva pentru sotia lui, sa ii dea cadou de Sf Valentin, care este si se intampla, si anume un dildo mare si gros care sa ii aminteasca stimabilei doamne ce sot plin de calitatzi are atunci cand acesta este plecat prin lume cu TIR-ul. Si pe dildo il chema Nikolabovici “Barbarul” Falusaevici.

 6. altere go says:

  Il avea pe Amedeu din piesa lui Eugen Ionescu si nu stia a se descotorosi di iel!

 7. goodman says:

  oo faberge ?

 8. Gheara says:

  Chiar nu stiu ce putea sa aibe in sertar,acest domn, dar daca imi permitati o mica digresiune…

  Vreti sa va spun un secret? Femeile n-au sex, n-au pizda. Ele sunt pizda. Hai sa ne gandim putin. Putem spune ca femeile au un organ sexual? Da? Va rog sa mi-l aratati. Nu exista. Veti spune – ,,pizda aia dintre picioare. ” Nimic mai fals. Ele au intre picioare o crapatura, o taietura. Prin care le mai curge si sange, culmea ! :)) Dar pizda- unde este? Organul sexual? INAUNTRU. De fapt este in ea, este chiar ea pizda! Ea , femeia este pizda! Pizda este inauntru in ea. O femeie poate spune – AM PIZDA! Iar eu voi spune- ,,care? arat-o!” Eu pot spune – ,,uite pula, asta e organul meu sexual!” Dar femeia nu are. Ea este pizda, organul ei este INAUNTRUL ei. Organul nostru este IN AFARA nostra. PrIN urmare , REZULTA – barbatul ARE un organ sexual, femeia ESTE UN ORGAN SEXUAL.

  • Tu ai citit-o pe Luce Irigaray, nu? 😀

   • Gheara says:

    Raluca:

    Nu, am futut in pizda. Si cand o bagam in pizda, de fapt dupa ce o bagam in pizda si ma slobozeam, ma gandeam ca femeia e o pizda proasta. Tu-ti bagi pula ta printr-o taietura, intr-o gaura. deci ce e femeia? un obiect sexual. ca-ti bagi pula-n intr-o gaina, intr-o capra sau intr-o femeie tot aia e. Sperma iese din pula, nu din pizda. si nici din cur. Eu am sperma, tu ce ai? nimic. Pisat. te pisi. Si sange.

    Deci io ca barbat nu sunt un obiect sexual ca tine.io am o pula in afara, io AM un obiect, tu ESTI un obiect. Io am un obiect pe care pot sa-l si tai daca vreau. Eu sunt CEVA, ca barbat, am SUBSTANTA. Tu n-ai, tu esti un obiect sexual si atat. Obiectul meu sexual, pula e in afara. Pot sa-i spun la o adica : ,, mars , da-te-n mortii ma-tii”

   • Gheara says:

    cine? N-am auzit. l-am citit pe Kant

    • Gheara says:

     raluca:

     daca mi se permite, iti voi arata si tie curul, acum la ora unu fara un sfert noaptea. Sa stii ca am un cur fain. E cam paros, dar e ca lumea. Ia uite :))))))))))

 9. Gheara says:

  Meditam eu asa la turturi… M-am gandit la o tortura pentru femei. Sa le bagi turturi din astia inghetati bine, tari, in pizda, dar si in cur. Si sa ii lasi acolo pana se topesc. eu cred ca e o tortura. ala rece asa, bagat in pizda sau cur se topeste, ca e cald in pizda si in cur. Da pana se topeste :)))) Poti sa bagi turturi si in cur si in pizda deodata, ma gandesc.
  Sa scoti o femeie in curul gol asa, in lesa de caine afara, acum. Sa mearga in patru labe in zapada, si ii bagi turturi in pizda si in cur.Atat, nu te-atingi cu pula de ea, n-o futi, nu nimic, doar cu turturi.

 10. boemul says:

  avea dosarul cui trebuia?

 11. optimvs says:

  Comentariul e pentru aia scurta si serioasa la care ai dat disable la comentarii 😀

  Vezi ca scafandrul nu se poate agata de snorkel, pentru simplul motiv ca nu are asa ceva.

  In rest, de ce ar intelege cineva umilinţele, minciunile, omisiunile si jumătăţile de adevăr? Ca de la astea se ajunge asa, usor-usor, la ce povesteai tu acolo. Odata ce ai inceput cu jigodeli mici, e usor de facut trecerea la alea mari, asa, pe nesimtite.

 12. Radu says:

  @gheara
  filozofeala ta a reusit sa ma faca sa mi te imaginez cu un turture in cur la unguri band vin.

 13. Lorena Lupu says:

  Ia mai reciteste. iar dacă la primele am descris EXACT MECANISMUL DE FUNCȚIONARE si concluzia a fost “nu știu cum e construit pe interior cel care”, recunosti ca trolezi aiurea?

 14. optimvs says:

  Apropo, stiai ca aici http://mantzy.ro/2011/11/03/de-ce-sint-de-acord-sa-omorim-tintarii-dar-nu-si-ciinii/ apar vreo 15 comentarii semnate Lorena Lupu si care se rezuma, in linii mari, la un simplu “sugi pula”?
  De curiozitate, iti apartin sau te-a semnat baiatul ala acolo?

  • evident că nu îmi aparţin. când eu îi zic cuiva “pa”, o zic cu toată convingerea.

   • optimvs says:

    In cazul asta poate ca ar trebui sa-i bati nitel obrazul vreunui cetatean mai cu bun simt de la Kamikaze. Ei vad IP-urile, banuiesc ca ii ducea mintea sa-si dea seama ca e ceva putred daca o persoana care fomuleaza in mod normal nite reply-uri articulate incepe subit sa-si bage si sa-si scoata de la alt IP…
    Asta, desigur, daca mesajele in cauza n-au fost postate chiar de Mantzy&Co 😆

 15. lezbianu obosit says:

  in sertar avea cheia de la sertar, pentru ca sertarul sa nu poata fi descuiat si astfel continutul sau sa ramana secret.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Advertisment ad adsense adlogger