Vieţi de chiriaşi

După cum ştiţi – sau dacă nu ştiţi, aflaţi – am ban pe Facebook pe toată luna septembrie.
Numai că, dacă un om vrea să comunice cu publicul lui, un om va comunica cu publicul lui, şi un mod de a face asta e live pe pereţii prietenilor.
Aşa s-a născut live-ul cu Ivanna, care a devenit un fenomen de sine stătător, cu public propriu, sâmbătă de sâmbătă, de la 18.
Momentan, pe peretele de Facebook al Ivannei. Adică aici. După ce mă eliberez de robie şi pot posta, vor fi o săptămână la ea şi una la mine.

Liveul e total nepretenţios din punct de vedere tehnic, e filmat cu o cameră de Macbook şi aberăm în flux liber pe tema săptămânii.
Acum, tema săptămânii, la care vă invităm să contribuiţi cu experienţe personale, e “Chirii. Agonie şi extaz”.

De la prietena noastră Adriana Zamfirescu am primit deja următoarea poveste:

“Eu am stat în chirie doar la stat, la ICRAL, că după revoluţie m-am cărat o vreme de pe meleagul natal. Dar am avut vecini de tot felul. Cea mai horror amintire cu vecinul de alături este cea în care el, gong de beat, a fugit cu un cuţit mare de bucătărie după mine prin curte, eu am fost destul de rapidă încât să descui uşa, să intru şi să o trag după mine, dar el tot a reuşit să introducă lama în ultima clipă printre uşă şi tocul acesteia, astfel încât nu am reuşit să o închid. Trăgeam tare de clanţă cu amândoua mâinile, el încerca să facă pârghie cu cuţitul, eu urlam ca disperata, urla şi el, că cică îl deranjam noaptea cu muzica şi chefurile până în zori. A apărut nevasta şi l-a convins cumva să renunţe. Nu erau telefoane mobile. Ceilalţi doi vecini nu s-au arătat la orizont. Am tras o spaimă soră cu moartea.”

Şi eu care credeam că baba care-mi cotrobăia prin lucruri era insuportabilă. 😀

Fiţi pe fază, azi la 18, la Ivanna pe perete. Îmcă o dată: aici.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading