Adina Buzatu, dezbracă-mă!

Sfâşie tot ce am pe mine, şi pune-ţi angajaţii să măture ferfeniţele, să nu rămână nici urmă de ele. Apoi nu îmi face ceea ce aşteaptă toţi lectorii acestei pagini de net să descriu, cu lux de amănunte dacă se poate – ci îmbracă-mă la loc. De data asta, în TRENDurile tale.

Se ştie că eu am un fetiş pentru hainele bărbăteşti, şi că îmi fac cumpărăturile de la raionul de domni. Iar Adina Buzatu… cum să zic? E femeia care face exact ce îmi place mie, dar la un nivel la care nici în visele mele cele mai îndrăzneţe nu îmi permiteam să aspir.

În plus, spre deosebire de majoritatea femeilor cărora le-am luat interviuri până acum – nişte înţepenite de la gât în sus, excepţiile se ştiu! – cu Adina, râzi de mori.

Prin urmare: Adina Buzatu, dezbracă-mă. Îmbracă-mă. Mai dezbracă-mă o dată. Îmbracă-mă iar. Şi iar. Şi aşa mai departe.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. coramica says:

  Si…te-a imbracat? E fain asa!

 2. haine bărbăteşti pe o tipă, foarte tare. am fost in uichend la un club cu curcubeu şi am vzt o fată tare frumoasă în genul ăsta. şi inaltă, fratee….

 3. şi i-am arătat cordeluţa mea cu fundă din paiete negre şi m-a intrebat “ce eşti tu? dita von teese?” şi eu am spus “nu, i am the black gaga”.

 4. paul Simon Tzache says:

  vezi ca dupa aia tre’ sa te si insori!
  ca sa aibe cine sa iti fac nodul la cravata! 😀

 5. paul Simon Tzache says:

  vezi ca dupa aia tre’ sa te si insori!
  ca sa aibe cine sa iti faca nodul la cravata! 😀

 6. coramica: nu, era doar wishful thinking. gândire deziderativă îi zice in rumanische sprache.

  creatrix: mai devreme sau mai târziu, tot o să te fuţi cu una, măcar să vezi şi tu cum este. 😀

  paul simon tzache: niciodată! mi-am propus să mor virgină.

 7. who says i never did?!!

 8. C. Madru says:

  Sa fii dezbracata de gânduri, de realele gânduri care-ti “bântuie” mintea nelinistita si agera, prea agera, as crede, iata dorintza proprie a Domniei Tale.
  Si atunci vei fi frumoasa si mai frumoasa, de-a dreptul frumoasa.

 9. thecreatrix: scuze.

  C. Madru: haidem să nu dăm verdicte, axiome şi cugetări. e ca şi cum cineva ar spune un banc la o şuetă, iar dvs. aţi începe să analizaţi funcţia ontologică a întâmplatului. pur şi simplu nu e de acolo.
  Nu mă interesează să fiu o statuie “cu adevărat frumoasă”, vreau să fiu un om viu. Urât şi viu.

 10. C. Madru says:

  Frumoasa în gânduri…
  Si vei privi linistita totzi ochii care ti se vor ivi. Fie ei chiar si de aragaz. (Desigur – felicitari pentru spontaneitate; dar, merita oare sa-ti risipesti disponibilitatile poetice… pe improvizatii pe care le vei uita chiar înainte de a le “pune” în pagina?
  Un trandafir. Prntru dumneata.

 11. filotas says:

  Lorena, ma aflu un picut la rascruce de vanturi si as cam dori sa schimb macazul…adica as vrea sa fac ceea ce cred eu ca trebuia sa fac demult, adica sa scriu…for a living…daca ai timp de unul doua sfaturi, m-ar ajuta mult sa-mi fac o ideea cam cu ce se mananca domeniul asta….multam

 12. am un singur sfat de dat: pe perioada crizei, abia de trăiesc din scris oameni care fac asta de mult timp, sau oameni care fac numai asta. nu da vrabia din mână pe cioara de pe gard.

 13. filotas says:

  …Mda…o spui ca si cum talentul nu are nimic de-a face…chiar asa sa fie?…ma gandesc ca talentul este un ingredient primordial…e un pic paradoxal, pt ca ce fac eu acum nu necesita talent, doar truda…

 14. eu ţi-am dat un sfat pertinent.

  ref. la talent – am prieteni cu un condei fantastic şi multe publicaţii la activ, care nu găsesc de lucru din cauza crizei.

  enfin, nu văd rostul prelungirii la infinit a acestei discuţii. eu ţi-am spus o părere, tu poţi s-o accepţi sau s-o ignori. baftă!

 15. Pai uite cum faci ca sa te insori: iti gasesti unaa bucata persoana imigrata ilegal si dai anuntz: ofer casatorie de convenienta contra serviciului de legarea cravatei si lipsa pretentiilor de hm-hm-hm. Veeeezi ca se poate? (Lolissimo) 😛

 16. filotas says:

  repede mai scoti gherutele…:)

 17. raluca hippie: dar nu vreau aşa. 🙂

  filotas: deloc.

  tu, acum câteva episoade, te indignai când eu protestam împotriva ălora care puneau oamenii să scrie gratis, şi îmi explicai că scrisul tre’ să fie făcut pt. santixfacţii artistice.

  păi, uite, datorită idioţilor care prestează scris pentru santixfacţii artistice nu o să trăieşti tu din scris. 😀

 18. filotas says:

  da, in fine…
  oricum, in romania nu prea e public…sau e foarte putin si foarte select…asa ca nu prea are cine sa citeasca…cine dracu mai citeste poezie?…unora (multora) doar simplul cuvant le repugna…asa ca a la fin a dreptate, e greu cu scrisul in romania…si e pacat

 19. Adi M. says:

  filotas, de ce nu incerci sa scrii in pararel cu ceea ce faci deja? Vezi cum merge si iei mai tarziu o decizie. O solutie mai viabila nu cred ca exista.

  Domnisoara, felicitari pentru alegerile vestimentare.

 20. wow… acum te descopar si… ceva mai puternic decat Interesant nu gasesc momentan. Felicitari pentru personalitate (a true lady having some “balls” there… somewhere 🙂 )

 21. ir says:

  buze barbatesti purtate de chipuri feme esti.
  unde sa le mai ascunzi, sa le mai..dosesti.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Advertisment ad adsense adlogger