Agendă pe săptămâna în curs

Mâine seara, începând de la ora 19.00, ne vedem la J’Ai Bistrot (Calea Griviţei, Nr. 55), unde particip în calitate de prestatoare orală, mwahahaha, la lansarea unei superbe colecţii de texte despre mamă.

afis_bistrot

Textele sunt absolut superbe şi o să caut să le stric cât mai puţin prin interpretare. 🙂

Sâmbătă, 10 decembrie, o să dau păienjenii jos de pe o rochie de seară – se ştie că eu îndeobşte o ard în saci de rafie – pentru că prezint gala de premii a Asociaţiei de Promovare a Drepturilor Omului în România – Comitetul Helsinki. Ăsta e un eveniment cu acces pe bază de invitaţie, dar vreau să scriu despre el pentru că include o licitaţie caritabilă cu obiecte confecţionate de deţinuţi şi pentru că o să fie cu multă fabuloşenie. Evenimentul începe la 17.30.

Am de dat două invitaţii norocoşilor (domiciliaţi în Bucureşti, ştiu, discriminare, miticii are întotdeauna noroc, etc.) care vor răspunde inteligent şi documentat la întrebarea: Ce este Cilindrul lui Cir?

Rugăminte: răspunsurile toate pe blog, să vă am direct în vizor.

Vă aştept ca şi când.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

3 Responses

 1. GEORGE says:

  auzi ca e cu Persia. ce le gatura are? pai cand maimutoii astia mici si mari de copii, se joaca orice pe telefon, eu ma taiam Bucurestiu’ de la un cap la altu’ sa ma joc Prince of Persia (ala din ’91)
  la vara-meu la o facultate unde aveau sala de calculatoare. ce joc fratioare. wow.

 2. levmallev says:

  Cilindrul lui Cir, este un cilindru care a apartinuit lui Cir. in rest, e doar istorie, ca d-aia murim sau, d-aia nu traim!

 3. Lady R says:

  https://en.wikipedia.org/wiki/Cyrus_Cylinder
  Multumesc ca m-ai trimis sa citesc. 🙂 Link-ul in lb romana e mult mai sarac.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: