Boul care îți spune ce să f…

Eu sunt genul de om care nu își expune viața privată pe social media. Aleg să nu o fac, în special pentru că, mai ales dacă ești femeie, oamenii, și bărbați, și femei, tind să te trateze mai puțin ca pe un profesionist și ca pe un creator de content, și mai mult ca pe încă o gagică sau încă o gospodină, și nu am chef de asta. Nu am chef de bârfotecă infectă, nu am chef de aluzii și apropouri și nu am chef de băgări în seamă amoroase. Dacă aveam chef de astea, deschideam bordel în centru și garantez că făceam de zece ori banii pe care îi fac din blog.

Vreau ca oamenii să îmi citească, vadă, etc. contentul ȘI ATÂT. Vreau să mă vadă exclusiv prin prisma a ceea ce creez și să nu încurcăm fără rost borcanele, să nu se mute atenția de pe subiectele și mesajul transmis pe aspecte de viață personală. Pentru că, real și onest, nu e cazul. Cum zicea ilustrul savant suedez Dr. Alban, It’s My Life. Nu lăsa grija să te abuzeze sexual.

 

Vezi-ţi dumitale de a mă-tii, şi eu îmi văd de a mamei.

OK?

Bun.

Apoi, vin boi siniştri ca ăsta:

 

Mizeria asta abominabil de proastă şi de intruzivă s-a înfiinţat la postarea la care eu descriam cât e de plăcut să porţi părul scurt. Şi-a permis să-mi atribuie o orientare sexuală in the first place şi, colac peste pupăză, şi-a permis să asume că vreau să schimb ceva.

Pentru că, nu-i aşa, coafura spune totul despre categoria de populaţie cu care vrei să te dai huţa – huţa fără leagăn.

Apoi, pentru că Facebook nu-ţi mai permite să-ţi bagi adânc şi apăsat p în toţi decedaţii materni ai unuia, până îi f retroactiv maimuţa originară şi inoculezi material genetic mai de calitate, făcând ca prostia scabroasă a urmaşului să devină improbabilă statistic, am zis doar wow. As in wow, Gigele, cât eşti de bou, mamăăă. Wow, Gigele, ești o întreagă cireadă. Wow, ce proastă p a trecut pe la c mă-tii, sau ce prost ţânţar te-a recoltat de pe faianţă, să te slobozească în c mă-tii.

Nu, nu risc o lună de ban pentru o vită oligofrenă, că e prea mare pierderea. Aşa că ne rezumăm la wow. Cu toate cele de mai sus subînțelese.

Prost îngrămădit fiind, gigel a înţeles că mă uimise adâncimea ferokităţii cu care combătea şi a revenit:

Păcat să nu fii folosită ca un obiect pentru labă asistată de cine crede boul de mine că ar trebui.

şi eu spun din nou.

Woow.

Cum îşi permit gunoaiele astea, fecalele astea dotate accidental cu buletin să scrie aşa ceva unui necunoscut? Cum morţii lor îşi permit?

Şi vedeţi, oameni buni, aici e problema mea cu homofobia, cu Coaliţia pentru familie şi toată şleahta aferentă de vite cornute proaste de se p*şă pe ei şi zic că plouă.

Dacă s-ar rezuma să ae joace de-a familia tradiţională şi de-a mami şi tati cu familia şi apropiaţii, n-aş avea nici o treabă. Rubrica Poşta redacţiei e martoră că am consiliat câte persoane straight şi heteronormative mi-au cerut o părere şi nu mi-am permis niciodată să mă bag peste sexualitatea lor naturală, ci i-am sfătuit adecvat.

Dar muile astea slinoase, jalnice şi josnice au pretenţia să-mi vină şi să-mi spună mie ce orientare sexuală ar trebui să am şi cum e păcat pentru mine să nu fiu obiectul de mozol al unui gigel. Că dacă eventual aş fi de altă orientare sexuală, ar fi păcat să nu slujesc de sac colector pentru scula cuiva.

CUM ÎŞI PERMIT, ÎN MORŢII LOR DE JEGURI ORDINARE?

Taman de aceea, acest blog va avea tot contentul LGBT posibil pe viitor.  Again and again, repetat, până înţelege şi ultimul prost o idee simplă.

NU ÎI SPUI ALTUIA CE SĂ FACĂ, CE SĂ-I PLACĂ, CE SĂ-L ATRAGĂ, CE SĂ PREFERE ŞI CE SĂ IUBEASCĂ. 

Doar pentru că alţii ar putea constitui obiecte plăcute la pipăit, nu înseamnă că au o obligaţie să ofere asta universului.

Atâta timp cât nimeni nu se duce pe wallul rahatului ăstuia cu ochi să insiste cât de tare ar trebui să-i placă să ia m**e viguroasă până în adâncul amigdalelor, de la tot continentul african pe rând, şi valuri de bukkake în ochi până face conjunctivită, nu e cazul să vină să-mi spună mie ce să-mi placă şi ce orientare să am.

Deşi să-l parafrazăm: ar fi păcat ca o meclă atât de bovină să nu ia m**e viguroasă până în adâncul amigdalelor, de la tot continentul african pe rând, şi valuri de bukkake în ochi până face conjunctivită. Rahaţii ăştia intruzivi şi abjecţi TREBUIE să treacă printr-o formă de suferinţă, să priceapă că alte persoane au acelaşi drept la vieţile lor, cum are el la a lui.

Ah, şi tantiţele care o să răsară cu “vai, maică, da ce limbaj!”.  Marş, fă. Luxul de a-mi da mie instrucţiuni de scriere vine cu contract şi cu banu’ jos. Dacă voi nu i-aţi fi educat prost pe rataţii ăştia, dacă voi i-aţi fi pus toate la punct când deveneau intruzivi, jegul ăsta nu şi-ar fi permis azi să posteze asemenea băgări de nas unde nu-i fierbe oala.

Voi sunteţi la fel de vinovate. Unu, că vă complaceți, și doi, că le cotcodăciți pe femeile care aleg să traseze o limită.

***

Dacă v-a plăcut acest text, puteți fi susținători de nădejde.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

***

Ascultă Jet pe Spotify, cumpără piesa pe iTunes sau pe Amazon Music.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

5 Responses

 1. Morbo says:

  cum isi permit sa scrie unui necunoscut in modul ala? pai asta a scos la suprafata social media din o mare parte a oamenilor care o folosesc. a scos la suprafata sau, pur si simplu, i-a imbolnavit. cum au un anumit efect cocaina sau alcoolul, asa are si social media, cred eu.

 2. Radu says:

  Probabil ti-ai educat cititorii si boul a gasit locul liber de libidosenii si a presupus ca nu i-a dus capul pe altii si e cazul sa incerce el.

  Uite un banc:

  Un drumet se rataceste seara in padure si gaseste o casa; bate la usa nimic.
  Deschide usa si gaseste un barbat si o femeie stand la masa.
  “Buna seara, m-am ratacit!”
  Nimic
  “Daca nu va suparati, as sta si eu la masa”
  Nimic
  “Vai da ce bine arata mancarea, o sa iau si eu cateva linguri”
  Nimic
  “Vai, dar ce sotie draguta aveti”
  Nimic
  “Daca nu va suparati, o sa fac sex cu sotia dumneavoastra”
  Nimic
  Drumetul si sotia fac sex salbatic pe masa din bucatarie, dar nici sotul nici sotia nu zic nici un cuvant.
  Dimineata drumet le da ziua buna si pleaca.

  “-Cum ai putut, cuurva dracului?!!”
  “-Tu ai vorbit primul, tu speli vasele!”

 3. Ratacind pe net says:

  Asta e mega libidinosenie. Mai grav este ca nu stiu daca dobitocul a inteles ceva din wow ala. Din pacate multi romani au fost crescuti de proaste, hai s-o spunem fatis. Proaste care le-au dat de inteles ca barbatul e sfant (aici mai intervine si ortodoxia) si ca li se permite sa faca remarci libidinoase. Pun pariu ca in capul lui si-a inchipuit ca iti face un compliment si ca are sanse la agatare.

 4. Nicu says:

  https://adevarul.ro/news/eveniment/coalitia-familie-intoarce-noua-initiativa-legislativa-antigay-definire-casatorieica-uniunea-barbat-femeie–reactia-asociatiei-accept-1_5f366bfc5163ec4271f6c6f0/index.html
  Suntem mai rau ca in Evul Mediu, popor indobitocit, din moment ce se accepta tacit asa ceva. Cum de are aceasta asa-zisa Coalitie legitimitate?!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: