Cea mai scurtă conversaţie de mess ever

Glad-Darius Groza-Bîja (ibrahim_rom) (20.04.2011 23:43:36): Zice Sorel că să-ntreb pe tătă lumea din lista mea care nu include apropiaţii, cărora nu le trimit mass-uri, din respect, deci nu voi: Care este culoare cu care asociaţi libertatea? Şi fără tâmpenii de genul “culoarea pielii” sau “libertatea este translucidă”. Deci: cu ce culoare asociaţi libertatea?
lorena lupu (20.04.2011 23:43:39): sugi pula, ai ignore.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

16 Responses

 1. solardust says:

  bai esti incredibila :)))

 2. WaTzaP says:

  Ma scuzi, da mie-mi place verdele si inca sunt liber. Deci prin deductia prostului aflam ca verde = libertate.

 3. Redrake says:

  Chiar ca e scurta. 3 secunde. E bine ca a primit ignore, ca altfel maine intreba ce miros are libertatea sau poate ce gust.

 4. Lorena Lupu says:

  E bine că a primit ignore, că altfel rămânea cu impresia că acest mod de comunicare e ok. Deşi a primit şi ban pe aceeaşi temă şi tot nu s-a prins. Asta e, proştii sunt proşti pentru că n-o pricep nici desenată.

 5. ha. daca ma intreba pe mine, pleca singur si fericit.ce cruda esti, ce cruda…

  • Lotus says:

   eu mai primeam într-o vreme cu “se închide mess-ul” sau “[…]dacă nu dai mai departe îţi moare mama. scuzaţi, l-am primit şi eu, şi nu vreau să îmi moară mama”… i-am cam ras din listă. au mai rămas unul sau doi de care am nevoie aşa că nu-i scot că n-am ce face, dar le-am zis să mă mute la altă grupă unde să nu dea mess. aşa că rezolvat problem.

   • Lorena Lupu says:

    păi nu, ăsta a explicat că el ştie să nu dea la ăia care merită, dar uite, noi părem mai proşti după semnalmente.

   • Lotus says:

    Aia am observat, şi nici nu vorbea prea agramat. Da ziceam la modul general, de mass-urile astea… Oricum la mine lucrurile sunt liniştite şi, deşi e vechi contul ăsta particular, nici mailuri de spam nu prea primesc pe el, f. rar. Asta mai ales după ce am observat că este o setare cu care poţi bloca ce adrese vrei şi nu îţi mai intră mesajele de la ei nici măcar în spam. Adios mesaje cu penis enlargement, medicamente cu viagra şi alte cele, deşi a rămas întrebarea de unde ştiau ei de problema mea…

 6. lawrencesoft says:

  Un mare LOL :)))))

 7. lezbianu obosit says:

  bietu’ sitizan. sa sugi pula ignorat! sau sa sugi pula ca un ignorat/ignorant! ce soarta trista! oricum, a avut noroc ca ai fost tu o leidi si a receptionat numa’ una. putea sa pateasca, virgula, ca ala cu chinezii. ar fi avut de treaba toata viata. deci nu, soarta lui nu e trista, e vesela! ferice de el!

 8. Raluca Hippie says:

  Asaaaa… Lorena, tu cu ce culoare asociezi libertatea de a da ignore specimenelor care te f la cap? 😛

 9. nedormitul says:

  Buzz!
  Eşti?
  vb mai încolo 😉

 10. Malko says:

  sa inteleg ca urmeaza o replica pe Jeg in curand?

 11. Cazare Argeş says:

  Partidul nostru va fi partidul tuturor cetatenilor romani care inteleg sa fie buni patrioti cinstiti luptatori pentru adevar dreptate si demnitate se arata intr-un comunicat transmis Agerpres.Reprezentantii acestui partid spun ca din momentul constituirii partidului orice atac la adresa comunistilor va avea un raspuns ferm din partea lor.Anticomunistii nu se vor mai lupta cu himerele ci vor avea o riposta cuvenita fata de orice manifestare neargumentata se mai afirma in comunicatul semnat de presedintele partidului Constantin Rotaru. Adresa ta de email va r mane confiden iala i nu va fi niciodat dat unor ter e persoane sau institu ii..Inainte de a te inscrie pe site te rug m s parcurgi ata ate unui cont HotNews.ro…….Prime ti pe email in fiecare diminea o sintez a tirilor din ziua precedent …E-mail ……vreau sa primesc newsletter general……vreau sa primesc news-alert pentru stirile importante ale zilei………Daca doriti sa va personalizati newsletter-ul si sa primiti alerta pe mail pentru aparitia acelor articole care va intereseaza sau doriti sa va dezabonati de la newsletter intrati dupa logare pe ………..

 12. RADIO MAN3L3 says:

  Istoricii ideilor au adunat referirile la Europa din textele scrise i au recompus modul in care ganditorii in special au analizat i au inf i at aceast parte a lumii. Este punctul de vedere care prevaleaz in istoriografia occidental care i in aceast problem continu o tradi ie gnostic ce sugereaz c gandirea exercit o autoritate necontestat i c ea evolueaz prin acumul ri.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: