Femeia-violator

Citeam azi o ştire despre femei din Zimbabwe care violează bărbaţi pentru că lucrul ăsta le aduce noroc. Şi trebuie să confirm: ultima oară când am violat un tip am câştigat la Loto.

Partea frumoasă e că, dacă o femeie violată trăieşte chestia asta ca pe un abuz, şi adeseori are nevoie de consiliere psihologică pentru a-şi reveni, încă nu am dat de un bărbat violat care să aibă altceva pe faţă decât un rânjet porcesc de satisfacţie. Ce-i drept, încă n-am încercat să violez pe nimeni cu un strap-on – poate abia atunci ar avea loc următorul dialog la poliţie.

Bărbat plângând: Bună ziua.
Ofiţer: Bună-ziua. Ce vi s-a întâmplat?
Bărbat plângând: Am venit să raportez un viol.
Ofiţer: Aţi violat pe cineva şi v-au cuprins remuşcările tardive?
Bărbat plângând: Nuuhuuuhuuuu. Am fost victima unui viol.
Ofiţer (nervos): Ştiam eu că dacă dăm drepturi prea multe poponarilor se ajunge la asta.
Bărbat plângând: Dar nu era poponar. Era o femeieee.
Ofiţer (îi dă un cot complice): Ce, bă, te plângi de prea mult bine?
Bărbat plângând: Nuuuu, că nu-i aşa. Era o individă cu ochelari de soare şi un pardesiu lung, de mătura pământul. Mi-a ieşit în cale pe o străduţă lăturalnică, şi-a dat ochelarii mai pe vârful nasului, s-a uitat lung şi pervers la mine.
Ofiţer: Aaaah… aşa…
Bărbat plângând: Şi deodată m-a apucat de încheieturile mâinilor şi m-a lipit de perete.
Ofiţer: O, da…
Bărbat plângând: O, nu! Apoi a deschis nasturele din dreptul prohabului şi a scos capul unui strap-on uriaş, pe care mi l-a înfipt brusc şi fără cruţare în anus.
Ofiţer (tremurând): Deci în gură nu te-a violat?
Bărbat plângând: Nuuu…
Ofiţer: Excelent. Treci în genunchi. 😈

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. Hahaha, am citit si eu astazi, nu mi-a venit sa cred ! oricum e buna stirea, pentru “disperati”, acuma au o sursa de unga bunga, no strings attached ..

 2. Nea says:

  Au existat femei violator în zonele de război. Ne temeam de ele mai rău ca de moarte. Procedeul era aşa: sula sculată era legată la rădăcină cu sârmă (dacă aveai noroc, d’aia simplă, nu ghimpată). Şi, dacă aveai noroc porcesc, te şi dezlega dupe.

 3. Dama cu pandalii says:

  gura deschisă care nu spune o poveste nu primeşte de futare

 4. Nea says:

  Te-am recunoscut! tu eşti, se vede şi în poză cum tragi de sârma aia cu lăţişor!

 5. Iza says:

  Ahaahahahah :))))) Bine asa!

 6. sciencefictionanton says:

  Ia aici:
  http://en.wikipedia.org/wiki/The_Book_of_Revelation_%28film%29
  L-am vazut acum mai multa vreme. Poate te inspira.

  • lezbianu obosit says:

   am citit descrierea filmului. au fost rele cu el. au intrerupt tratamentu’ ‘nainte sa se obisnuiasca omu’ ca lumea cu noua lui conditie. normal ca s’a zapacit si l’a luat stresu’ post-traumatic. plus ca au pus problema la modu’ cel mai jegos, torturi end staf. daca ii explicau frumos cum ca “ba baiatule, noi incercam sa te ajutam sa transcezi la o conditie superioara, sa devii bisecsual sau trisecsual, plm”, poate altfel intelegea omu’ fenomenu’, il accepta si poate ca se si bucura.

   • Lorena Lupu says:

    păi, na, ideea violului îndeobşte e să nu-ţi placă. 😛

    • Hai ma, ca violul e munca fizica de convingere. Poti sa-l numesti si seductie in sens “tare”.

    • lezbianu obosit says:

     depinde. poate la oamenii rai la suflet. io sunt un violator sensibil. io nu vreau sa nu ii placa subiectului, io vreau sa imi placa mie. da’ daca tot fac treaba, de ce sa nu o fac bine? de ce sa nu consolez victima, sa ii fac ceva complimente ieftine (toate vorbele sunt ieftine, ca nu costa nimic) si sa incerc sa fac pe sensibilu’, ca poate se indragosteste de stilu’ meu smecherit si ne mai vedem pe felie? plus ca tehnic vorbind, e mai usor pentru bietu’ violator atunci cand victima se umezeste singura, face economie de flegme. ultima fraza nu suna grozav de elegant, da’ sunt fapte de viata.

 7. lezbianu obosit says:

  daca eram io in locu’ lu’ militianu’ il abuream ca era tanti ursitoarea lui si vroia sa ii sugereze cum ca trebuie sa joace la echipa roz, ca asa zice destinu’. la muie nu’l combinam, da’ ii dadeam amenda ca deranjeaza oraganu’ cu cacaturi d’astea ezoterice. sa se duca’n pula mea la nea oreste.

 8. dadatroll says:

  daca zambetu de satisfactie de deranjeaza incearca sa violezi un stalp de telegraf.

 9. gica says:

  distinsa doamna lorena lupu sunt un nou cititor pe blogul dumneavoastra si dati-mi voie sa constat ca… sunt un idiot cretin si un bou batut in cap.

  • lezbianu obosit says:

   daca e doar constatare, inseamna ca ti s’a mai intamplat si in trecut. adica tu cam stii ca esti praf. daca ti’ai fi dat seama de asta pentru prima data, ar fi fost revelatie. daca stii termenu’. deci esti un meserias. te respect.

 10. Dama cu pandalii says:

  am şi eu strapon, da’ e stricat, l-am dat la reparat şi trebe să vină piesa, am făcut comandă din state.

  • Dama cu pandalii says:

   are joc în pivot

  • lezbianu obosit says:

   ie nasol cu sculele de sorginte ecsotica. nu’ti dau sfat ca stiu sigur ca’mi iau muie direct. ie sugestie fina: n-ar fi mai sincer un strapon strămoşian stail, adica din lemn de nuc veritabil? şi ăfcors, fără părţi în mişcare (pivot, gen). mai rudimentar, recunosc, dar mai fiabil in exploatare?!

 11. goodman says:

  It’s not personal, Lorena. It’s strictly business: for a fair fee, i’m helping you to win the lottery.
  (Of course, if we talk about little strap-on or baby strap-on)

 12. Atena says:

  Depinde de femeie , dar eu cred ca in cazul asta se transforma din viol in sex suta-n suta

 13. karmapolice says:

  ii explicam aseara cuiva ca locul meu nu mai e demult in samsara dar cineva se chinuie din rasputeri sa ma traga mereu si mereu in ciclul piscicol imfect, pentru ca acel cineva, care erau multi au foarte mult de castigat daca adevarata politie karmica e ostracizata si tinuta in frau, una e sa fi facut astfel si alta e sa fi nascut asa, cei facuti sunt niste unelte pe care se sprijina infractorii. singurii care au acces in mai multe locuri in acelasi timp sunt politia karmica. ei reprezinta un real pericol pentru hoti si cei care fac manareli jegoase si-si baga nasul unde nu trebuie.

 14. karmapolice says:

  un bastard vrea sa faca schimb de inimi, un bastard inca continua sa creada ca are vreun drept asupra mea, acelasi bastard mi-a creat artificial o problema. am sa scriu despre asta.aceiasi m-au impins mereu si mereu in noroi ca apoi sa vina tot ei sa ma salveze, ce santajist, ce ipocrit.nu v-ati intrebat niciodata ce e cu punctele de suspensie din speechurile mele mentale. mi-au pus in carca propriul lor jeg, propriile lor pacate.

 15. SPATARUL P.ULEA says:

  In istoria spetelor din dreptul penal romanesc, a fost un caz de viol, la fostele UZINE TEXTILE ARAD-UTA, cu un maistru ,care era taur comunal si un atelier de croitorese care l-au prins, i-au legat testiculele cu sarma si l-au violat pana la deces-stop cardiac, intr-o magazie de marfa a fabricii, ca sa se razbune pe mizeriile lui, de mascul.
  A fost proces prin anii 60-70, mi-a povestit cineva care a lucrat la grefieri.

  • Dama cu pandalii says:

   E nasol cu croitoresele. Astea bat şi fut ca maşina de cusut. Eu sînt tranşatoare la fabrica de mezeluri.

 16. Coix says:

  N-am avut rabdare sa citesc toate comentariile, poate a mai intrebat careva inaintea mea acelasi lucru.

  Pentru ca un barbat sa fie disponibil pentru o partida secsuala (si ma refer la el ca parte introductiva), este nevoie ca al sau palos sa fie erect. Aceasta erectie este rezultatul unui proces chimic petrecut in cap, urmare a unei excitari. Daca se pune problema sa fi violat, pun pariu ca nu ai cum sa te exciti.

  In concluzie – cum e posibil ca un barbat sa fie violat, fara ca soldatul sau sa stea drept la raport? Poti sa folosesti toate ajutoarele lui peste, daca in cap nu se intampla nimic, adio stat de drept.

  • Lorena Lupu says:

   dar: 1. erecţia e involuntară
   2. sex oral forţat poate să facă şi cu soldatul lipsă
   3. idem povestea cu strap-onul, pe care am zis-o eu mai sus.

  • Lotus says:

   Plus că ce-o zis Nea mai sus cu legatul la bază. Dacă o faci în timp ce ești erect, sângele îți rămâne în instrument. Am citit un caz mai demult, bine, l-au legat cu sfoară nu cu sârmă, patru femei. La început n-a fost viol dar după a patra repriză tipul n-a mai fost la fel de entuziast.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: