Ja, ja, das ist gut, ja…

Ca semn al internaţionalismului meu autentic, m-au preluat şi nemţii. Muie neamţu ţiganu, sunt publicată în ţara ta.

 

http://www.vice.com/de/read/Down-and-Out-in-Bucharest

 

Şi în sfârşit, şi VICE SUA:

http://www.vice.com/read/Down-and-Out-in-Bucharest

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. nedormitul says:

  da’ auzi, în essen, în essen eşti publicată, sau aia e o enclavă?

 2. goodman says:

  я не понимаю гepмaнa язык, муйe нямц цыган !

 3. Io le-am citit în toate limbile da cel mai tare m-o impresionat în nemțește că o avut tare multe subînțelesuri și mai are.

 4. bogdan says:

  O să li se formeze ălora din Germania, care citesc articolul tău, bun de altfel, părerea că noi suntem o țară înapoiată, lucru care nu este departe de adevăr sau este chiar adevărat, oscilez între cele două alternative.

  • goodman says:

   zi mersi că n-a publicat comentariile tale. nemții şi-ar fi format parerea că suntem un popor de handicapați mintal. ferm adevărat.

  • goodman says:

   sau sa fi scris un articol cu plm in actiune. nemtii si-ar fi format impresia ca poporul roman o are mare si fute göttlich. ca mine. cert fals.

   • George says:

    Na gut… es gibt genuge Penner in Deutschland, es gibt auch Mordthaten, Huren mit kleine Titen usw. Aber von selbstgennante Journalistinen hab’ Ich kaum gehört.

   • bogdan says:

    Mai dă-te mă în pula mea, ești un papagal care și-o freacă cu gândul la Băsescu, ceea ce e chiar ultima treaptă a existenței umane.

    • nedormitul says:

     Așa cum spuneam și la mine pe blog, tind să îi dau parțial dreptate lui goodman. Comentariile tale (așa cum remarca cineva într-un comment pe care l-am și publicat), îți dau o alură de handicapat mintal.
     Desigur, discuţia este complexă, adică nu te putem face handicapat fără o expertiză medicală serioasă, însă tind să cred că intuiţia mea funcţionează, deoarece a funcţionat de nenumărate ori, aşa cum spuneam şi la mine pe blog.

    • bogdan says:

     Auzi, băi, nu ești bun nici măcar să se șteargă cineva la fund cu tine.

    • nedormitul says:

     Aşa cum spuneam nu de mult într-un post elaborat de mine pe blogul personal în legătură cu gazele sulfuroase şi efectul de seră, vocea comentatorului bogdan este sulfuroasă.
     Fără îndoială că vor exista voci care să îmi conteste opiniile – în fond şi la urma urmei, sîntem o ţară liberă, aşa cum remarca cineva pe blogul meu. Aş crede, însă, că este vorba de invidii şi nu de altceva – multe voci sînt sulfuroase, dar niciuna nu ar reuşi să emane atîta miros de sulf cît emană vocea antevorbitorului meu.
     Aş mai adăuga că vocea sulfuroasă este foarte probabil – de fapt, cu siguranţă – provocată de consumul de materie fecală care, o dată ce îi atinge coardele vocale ale lui bogdan, în combinaţie cu lichidul seminal, produce nişte acorduri inconfundabile datorită cărora, aşa cum remarca familia lui bogdan, ascultătorul are senzaţia că este flatulat.
     Voi dedica un post întreg acestui fenomen care trebuie neîntîrziat să îi preocupe pe politicieni (dacă vor deveni vreodată serioşi), pe oamenii de ştiinţă şi pe manifestanţii de pe wall street.
     Mai multe detalii pe blogul meu, dar nu încă.

 5. goodman says:

  “I’m international, bitches!”-.com., “Sunt internaţională. Din nou. Şi tot pă reportaj”-.com/en, “Ja, ja, das ist gut, ja…”-.com/de – .com/read

  ori de cate ori fabricau oo, gainile lu mamaie (de la tara), spamuiau vazduhu cu: cot cot cotcot cotcotcot cotcotcotcotDAAAAAAK !!!!! X 1000
  very annoying.

  • Lorena Lupu says:

   com/en e Vice UK, com/de e Vice Germania şi com simplu e Vice SUA. Mă doare- cur dacă nu-ţi convine, e dreptul meu să.mi număr laurii. Marş în căcat.

   • goodman says:

    normal ca-i dreptul tau ca-i tarlaua ta si faci ce vrei si nu-i treaba nimanui cu cine te futi tu eu am scris rauticalitatea aia decat ca sa te enervez si ca sa vorbesti cu mine.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading