Kolbhalle by Poqe

Există oameni care nu încearcă să te mintă, să te fraierească sau să te ducă de nas. Cu ăia poţi lucra. Există oameni cu care, pe lângă faptul că poţi lucra, poţi fuziona creativ perfect, pentru că le-a dat Dumnezeu un munte de har şi o gentileţe înnăscută. Unul dintre aceşti oameni este George Popescu (Poqe), fotograful cu care am făcut world hitul Down and Out in Bucharest. Omul şi-a petrecut o săptămână, alături de mine, în casa părăsită din imagini, în Gara de Nord, etc. A cooperat minunat, a fost onest, atent la detalii, amabil, creativ şi, mai ales, dornic să facă o treabă mişto. Redactori-şefi din toată lumea, try Poqe. And, most of all, pay Poqe properly.

Acum, Poqe şi-a terminat primul scurt-metraj documentar. Sunt fericită să vi-l pot prezenta:

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. goodman says:

  oi fi tu fericita sa ne poti prezenta primul scurt- 😀 -metraj documentar a lu baiatu pozar, da nu stiu altii cum sunt da chestia asta m-a atins la limita culturala. deci ma depaseste, deci n-am nimic de comentat.
  (evident c-as fi putut un luat la plua pe pozar pe teme de hartist cu figuri in cap de inchipuit cultural experimental, da inteleg ca-i baiat de treaba cu gentilete de la mama lui. deci d’aia m-am aptinut)

  • Lorena Lupu says:

   bă, şi io-s hartistă cu figuri în cap şi blabla, dar dacă pun botul şi ediţii internaţionale de reviste la figurile mele din cap înseamnă că nu-s figuri, ci realităţi.

 2. bogdan says:

  E un scurt metraj foarte mișto, de artă.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: