Neamţu, avorturile şi casa de copii

Pentru cine nu prea serveşte politică românească: Mihail Neamţu e lancea tradiţionalismului şi conservatorismului românesc, aka un bărbat pe care femeile îl cam refuză din varii motive şi de aceea o dă pe predici plictisitoare despre rolul lor în familie şi societate, că poate, insistând foarte agasant, convinge şi el pe vreuna. Dar, cum femeile în general au alergie la predici plicticoase, îl refuză cu şi mai mult sictir, drept care el devine şi mai bolnav de tradiţionalism – conservatorism – nef*** cronică, şi tot aşa. E un cerc vicios: cu cât nu f***, cu atât aberezi despre cum trebuie constrânse social femeile, că poate se nimeresc constrânse într-o poziţie în care să scapi şi tu un penis în ele, şi cu cât aberezi despre aşa ceva, cu atât femeile sunt mai scârbite de tine şi cu atât ratezi mai mult şansa de a f***.

Înţeleg din consemnările listei mele de Facebook că presimţirea mea despre cum limitarea dreptului la avort în SUA va duce la propagandă de genul şi pe aici s-a adeverit. Şi cine să fie purtător de flamură pentru limitarea dreptului la avort decât acest etern refuzat. Genul ăsta are o ură de nedescris pe femei. Mentalitatea lui îi spune că bărbatul e cununa creaţiei şi că i se datorează păsă de câte ori cere. Realitatea unei lumi democrate e că femeia e un cetăţean plătitor de impozite care decide de sine stătător cui să dea păsă, şi evident, nu acestui tip de bou care o pretinde ca şi cum s-ar cuveni. Prin urmare, genul ăsta de specimen se simte ca un creditor căruia nu i s-au virat datoriile şi care are nevoie de recuperatori, aka legi de rahat, să priveze femeile de libertate şi de drepturi.

Şi s-a dus nef*** la TV să povestească cum 30 de milioane de einşteni sau ceva de genul au fost avortaţi pe teritoriul patriei noastre. Patria noastră care ratează să ofere oportunităţi chiar şi copiilor reali, născuţi şi crescuţi cu drag şi resurse, de oameni CARE DISPUNEAU DE ACESTEA, ŞI DE ACEEA AU ŞI ALES SĂ PĂSTREZE SARCINILE. Ca dovadă faptul că mare parte din tineret pleacă văzând cu ochii în ce colţişor de lume îi oferă un trai mai bun. Einşteinii păstraţi şi neavortaţi din fosta mea clasă de liceu sunt majoritar în străinătate, unde fac munci de jos, mai bine plătite decât munca de sus aici.

Dar din cum aberează dreptacii conservatori tradiţionalişti de la noi, putem deduce the big picture.

NU EDUCAŢIEI SEXUALE

Pentru ca minorii, şi mai ales minorele să nu aibă informaţia necesară pentru a se proteja şi de hărţuire, şi de şantaj – manipulare pentru exploatare sexuală, şi de sarcini, şi să rămână gravide în număr cât mai mare.

NU AVORTULUI

Pentru ca toate femeile sărace, sau în diverse situaţii limită, să fie forţate să facă copii pe care nu au bani, timp, pregătire mintală şi resurse să-i întreţină.

MARGINALIZAREA SOCIALĂ ŞI PROFESIONALĂ A MAMELOR SINGURE

Mai ales când numitele mame singure sunt femei sărace, fără sprijin, în situaţii dificile, toată lumea le evită ca pe ciumă şi le tratează ca pe nişte paria. Prin urmare, multe îşi dau seama că nu pot duce povara şi îşi abandonează progeniturile la casa de copii sau, după cum am mai auzit cazuri, la tomberon.

NU ADOPŢIILOR LGBTQ

De ce nu? întrebi pe câte un bou care se agită şi face spume că ăvvaai, ăştia care s** p*** şi se f*** în c*** să nu adopte copii.

Pentru că îi fac poponari ca ei.

Băi, gigel prost de băuni, îi spui tu, dacă orientarea sexuală era contagioasă, cum se face că atâtea familii formate din tată şi mamă, neaoş şi strămoşesc, au copii gay şi trans?

Neputând răspunde, gigelul te face feministă, c***ă şi altele similare şi continuă să abereze cum familiile de poponari vor converti copilul la poponăreală.

Băi, prostul p*lii bătubil cu un bocanc peste bot, am întrebat ceva mai sus, te enervezi tu. Apoi zici: Ia zi, băi, avortonul gândirii, de unde adoptă cuplurile LGBT? Nu cumva de la casa de copii? Nu cumva dau o şansă reală la o viaţă civilizată unui copil care, altfel, creştea în cele mai sumbre condiţii şi ajungea pe străzi la 18 ani să se prostitueze sau să vândă droguri?

Unul mi-a dat failul ultim: Mai bine să se prostitueze şi să vândă droguri decât să fie gay.

OK, deci în fond te doare în p*** de bunăstarea reală a acelui copil. Merci. Haipa, că nu mai investesc într-o vită ca tine nici măcar o secundă în plus.

Prin urmare, CÂT MAI PUŢINE ŞANSE DE INTEGRARE SOCIALĂ PENTRU ACEST SURPLUS DE COPII AJUNŞI LA MILA SISTEMULUI.

Privind the big picture şi toate aceste revendicări la un loc, concluzia finală e că vrei femei la periferia societăţii şi copii fără nici o şansă de viaţă normală.

Şi ştiţi care e umorul involuntar, dragi cetăţeni?

Că leprele astea ne fac pe noi descreieraţi şi dezaxaţi.

***

Dacă v-a plăcut acest text, puteți susţine activitatea siteului cu o donaţie. Aici.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading