Ce primeşti de Crăciun în funcţie de zodie

Pentru cine citeşte acest blog de ceva timp: horoscopul e ocazia noastră de a ne amuza de clişeele şi de ideile puţine, dar fixe ale rubricilor de astrologie. Chiar azi am văzut un articol pe acest subiect, dar mi s-a părut că e nevoie de un pic de vibe şi un pic de swag, drept care, iată:

La mulţi ani de Moş Crăciun, astăzi s-a născut Christos, Mesia, chip luminos, drept care, toată primeşte cadouri, pentru că plm. Cum să-l serbezi pe fiul Domnului sacrificat pentru omenire, dacă nu dând spargere la mall, lol.

Berbecul

Cadoul ideal pentru tine e un preş. Pe care să te pună gagică-ta să dormi din când în când. În special când ea nu are timp de tantrumurile tale, pentru că are treabă de la job, şi pe tine te găseşte exact atunci nevoia de a povesti cât o ai de mare şi cât de fabulos îţi funcţionează.

Taurul

Cadoul ideal pentru tine e un abonament nou-nouţ aici. Ştim că eşti plin de emoţii, şi mai ştim că modul tău de a le digera e cu o tocană (dacă eşti acasă), şi cu un meniu shaorma cu de toate (dacă eşti în deplasare). Există şi alte căi, inclusiv unele care nu-ţi dau analizele peste cap.

Gemenii

Cadoul ideal pentru tine e o vacanţă pe o insulă exotică. Una fără internet. Să te forţeze să nu mai trăieşti sub imperiul nevoii de a epata pe alţii şi să te împrieteneşti puţin şi cu tine. Poate fi chiar fun.

Racul

Cadoul ideal pentru tine e un bax de batiste de hârtie. Ştim deja că, de Crăciunul ăsta, ai pregătit un maraton de filme siropoase şi o să te uiţi la ele cu gândul la iubirea ta pierdută, care e în străfundul inimii un om bun, ştii tu sigur, chiar dacă toţi prietenii ţi-au spus că e un asshole şi că a profitat de tine.

Leul

Cadoul ideal pentru tine e un bilet la un escape room. Să ai ocupaţie care să te solicite. Nu de alta, dar când te plictiseşti, ai nevoie de un concurs de măsurat p**i, inclusiv şi în special cu oameni care nu erau în relaţie de măsurat p**i cu tine. Şi care riscă uneori să se simtă iritaţi de nevoia ta răsărită de nicăieri de a vă măsura p…, mai ales că ei nu trăiesc aşa.

Fecioara

Cadoul ideal pentru tine e un bilet la Techirghiol. Să te lăfăi în nămol şi să înţelegi că nu e obligatoriu să lucească totul cu irizaţii de Cillit Bang pentru a te simţi fericit în viaţă.

Balanţa

Cadoul ideal pentru tine e un sac de box şi un instructor. Pe care nu-l înduioşezi cu lugu-lugu, ci dând cu sete în sac. Să înveţi şi tu că uneori trebuie să dai un pumn să se rezolve lucrurile.

Scorpionul

Cadoul ideal pentru tine e un exemplar de Vieţile Sfinţilor. Vieţile nesfinţilor e titlul viitoarei tale cărţi autobiografice, şi e mişto să descoperi lucruri noi.

Săgetătorul

Cadoul ideal pentru tine e un ukulele. E un instrument destul de exotic pentru a da bine pe Instagram, dar totodată unul care presupune repetiţie minuţioasă şi consecvenţă, adică zonele în care mai ai de muncit cu tine.

Capricornul

Cadoul ideal pentru tine e un costum de schi. Pentru că pericolul are farmecul lui, şi există o satisfacţie în spontaneitate, pe care nu le vei afla niciodată dacă stai toată ziua între registrele contabile ale celor opt firme care îţi asigură traiul de lux la care ai visat în timp ce creşteai sărac pe Răcari.

Vărsătorul

Cadoul ideal pentru tine e un pui de animăluţ. Da, ştiu, animalele nu se oferă cadou, dar zic de ideal. Ideal ar fi să primeşti unul, să înveţi să ai grijă de nevoile altor fiinţe şi să încetezi să îţi hrăneşti propriul ego cu biberonul de dimineaţa până seara.

Peştii

Cadoul ideal pentru tine e o colecţie a showurilor de stand-up de la origini şi până în prezent. şi cineva care să te ţină imobilizat, cu ochii la ele. Aşa poate înveţi şi tu să spui câteva glume, în loc să te vaieţi lung cum te taie o durere la lingurică. Crede-mă, nimeni nu are chef să afle detalii.

***

Fii moş crăciun, susţine-mă cu o donaţie. Aici.

***

Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube şi pe TikTok.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

1 Response

  1. Ady says:

    Cred că am vreun ascendent ciudat, că-s prietenă fff bună cu mine și nu mă pasionează să mă dau mare, dar o vacanță pe o insulă exotică nu m-ar deranja. Chiar și fără internet. Dacă am voie să-mi iau e-book-reader-ul e mai mult decât perfect. 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading