La aniversară

Azi se împlineşte un an de când mi-am făcut acest blog. Ce-i drept, timp de patru luni nu l-am folosit, şi a devenit activ de-abia de prin ianuarie. Are 187 de postări – 188 cu asta -, 6.969 de comentarii (ce numere, frăţioare…)  şi un total de peste 150.000 de citiri. Cea mai bună zi a avut 1.270 de vizite, cea mai bună lună a fost august 2008, cea mai citită postare – în afară de Cine Sunt şi Ce-am Făcut – a fost “Curcubee”, din 25 mai, şi cea mai puţin citită postare a fost “Momente albastre”
Cel mai căutat termen a fost lorena lupu (de 4.791 de ori), urmat de la nouvelle sappho (304 ori), “lorena lupu” cu ghilimele (ca o poreclă, nu-i aşa, băi, lorena lupu ce eşti) de 277 de ori şi lorena lupu goală sub duş de 85 de ori. Cel mai căutat termen argotic a fost “pule mici” de 74 de ori – dovadă că cei ce o vor pe lorena lupu goală sub duş îi depăşesc cu foarte puţin pe doritorii de “pule mici”.

Cel mai bun referrer al meu e http://gramo.ro, care în acest an mi-a trimis 1.227 de vizite. Săru’mâââna!

Cei mai mulţi cititori i-am trimis către www.adamilea.ro (549), http://dadatroll.wordpress.com (413) şi http://simonarrr.wordpress.com (288). (A se remarca faptul că nu sunt nici pe departe atât de generoasă cum e gramo. 😉 )

Momentan, Zelist zice de mine că sunt pe locul 144.

Concluzia:

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. Cristina says:

  Numai bine de-acum incolo, iti urez si io la spartul chefului, Lorena si La Nouvelle Sappho 😀

 2. matinight says:

  imi placea ca pe blogul de pe yahoo aveai mai multe emoticoane.. 😀

 3. claudiu says:

  :))))) asa glumeste o veche prietena, care e inspector pe la voi prin capitala, cu mine: “da draga, fiindca sunt un unicat”. trebuie sa fiu mai atent cu acest cuvant. din punct de vedere artistic il sustin totusi in cazul tau :))

 4. cristina: mulţumesc mult!

  matinight: nu se poate şi cu sula-n fum şi cu sufletu-n rai. Asta e viaţa! 🙂

  claudiu: minţi atât de frumos 😛

 5. Cri says:

  iiii
  iiii
  ii
  ii
  ii ii
  ii ii
  ii ii
  ii ii
  ii ii
  ii ii
  ii@@@@@@@@ii
  ii@@@@@@@@ii
  ii@@@@@@@@ii
  i i ii@@@@@@@@ii
  i@@@@@@@@@i ii@@@@@@@@ii
  i@@@@@@@i ii@@@@@@@@ii
  i@@@@@i ii@@@@@@@@ii
  i@@@i ii@@@@@@@@ii
  i ii@@@@@@@@ii
  i ii@@@@@@@@ii
  i ii@@@@@@@@ii
  i ii@@@@@@@@ii
  iii ii@@@@@@@@ii
  iiiii iiiiiiiiii <:-P

 6. diana says:

  la multi ani!!!!

 7. cri:asta ce e? un indian solitar?

  diana: mulţumesc, iepuraş.

 8. Cri says:

  Imi pare rau,netul le trasforma,era un pahar si o sticla ca sa ai cu ce serba!Nu’mi ramane sa’ti spun in cazul acesta decat un “LA MULTI ANI!”

 9. Cri says:

  Ia’l mai bine pe post de caine(e chiar si foarte atent daca ma uit mai bine) ca sa’ti pazeasca blogul!

 10. za aritsch says:

  Vorba lu’ nepotu-miu: apuţani!

 11. cri: 😛

  ză aritsch: şi cum se răspunde la urarea asta? puţumesc?

 12. Dan Iancu says:

  la multi ani? bera si dansul unde-s? 🙂

 13. în weekend, dănuţe, că acum muncesc de zor.

 14. Sunt bucuroasa ca si cum as fiu eu cea care am scris eu ,,La aniversara,,
  Şontâc-şontâc incerc să mă menţin si eu in cursa însă mai scurt e drumul pana la moarte ( moartea blogului meu ) decât pana la performanţa ta! 🙂

 15. cutza40 says:

  Daca nu-i bere, macar o cafea cu glazura d-aia stii tu, de care ai scris.Nota zece pt blog

 16. fireworks says:

  @lorena: s-a intamplat ca se presupunea ca eu sunt un fel de magician si cand s-au prins ca nu-s s-a incheiat colaborarea (si io n-am ripostat ca stiu sigur ca nu-s magician:) si oricum cei care gandesc mic, raman mici din punctul meu de vedere)…cat despre celalalte cuvinte daca a fost o incurajare/urare iti multumesc, daca e parerea ta despre mine m-am simtit flatata si chiar am rosit cand am citit.

 17. joschiloţii: eşti foarte drăguţ (sau drăguţă)? Ştiu că eşti uneori EA, uneori EL – deci e greu de precizat. mulţumesc mult.

  cutza40: sună foarte bine.

  fireworks: bine, acum nu îmi pot da cu o părere sută la sută pertinentă, de vreme ce nu ne cunoaştem personal. Dar felul tău de a fi prin scris pare hotărât şi bine înfipt în situaţie. Sunt sigură că vei rezolva problema.

 18. voicunike says:

  Bloguieste intru multe postari Lorena si mai bine da cep la o sampanie in loc de la multi ani.
  Ai promis ca scrii continuarea la Batausu’de cimpi,mai este valabila promisiunea? si daca mi-aduc bine aminte mai era vorba si de-o alta carte,bineinteles sub pana ta,e adevarat? Ca fan astept dar asteptarea te poate ucide

 19. nu, voicule, n-am zis că scriu continuarea la Bătăuş. am zis că Bătăuşu’ s-a terminat cu moartea personajului principal.
  Dar n-am vrut să scriu “şi X îşi dădu duhul”, am vrut să creez atmosfera morţii. drept pentru care, nu s-a prins nici dracu’ de faptul că Bătăuşu’ moare :))

 20. iar cu scrisu’, vorbim după ce termin o carte foarte frumoasă pe care o traduc pentru Editura Bastion.

 21. La mulţi ani, la mult trafic şi la multe postări interesante!

 22. mulţam. te sărut.

 23. x2te says:

  Citesc de foarte putin timp blogul tau si cam tot de atata timp bloguri in general. Imi pare foarte indicat a-ti ura multe postari inainte si un manelistic “tine-o tot asa”.

 24. Danuta says:

  Pe bune, batausul moare? Ma duc sa mai citesc odata sfarsitul. 🙂

 25. valer says:

  ce traduci pentru Bastion?

 26. Duduie Lupoaico, cum îţi plăteşti matale prezenţa constantă în Top 100 ?

  Publicul vrea să ştie…

  Vrea să ştie şi unde erai matale în timpul celebrei filmări a prestaţiei Anei Birchall. Că se ştie că nu aceasta era actriţa filmată…

 27. x2te: mulţumesc mult, mult.

  dănuţa: te rog.

  valer: destroying angel by richard paul russo.

  scardanelli: presupun că te chinuie teribil dorinţa de a fi glumeţ şi haios măcar pe plan virtual. să-ţi şoptesc o mică observaţie: deocamdată nu reuşeşti decât să fii scabros şi penibil. dar hei… mai ai mulţi ani de trăit, poate după mult exerciţiu vei deveni un bun începător.

 28. Noi iţi mulţumim! Adică si ea, si mai ales eu.

 29. voicunike says:

  Am inteles ca este foarte mishto Destroying Angel,asa-i?

 30. Ce îmi place mie la cartea asta e următoarea chestie: autorul prezintă un viitor fictiv, ca în orice SF, dar aici, viitorul ăsta fictiv e o excelentă parodie a aberaţiilor prezentului. Eu una mă distrez de nu se poate!

 31. v says:

  acuma, daca unii-s cu dedlainurile-n git si le ia o saptamina sa-i ureze la-multi-ani lu’ blogu’ tau, sper ca nu se supara prea tare, nu? ai min, blogu’. tau.

 32. şi eu sunt cu dedlainurile în gât, draga mea. mai nasol e că eu cânt “we are the world” în cor cu USA for Africa, şi nu mă pot concentra pe dedlain, nici dacă ar fi mâine. 🙂

  blogul meu mulţumeşte din inimă pentru urări. 🙂

 33. Invizibilul says:

  La multi anisori!!! 🙂 Cat mai multi sa fie… 😉

 34. adrians says:

  felicitari pentru aceste cifre impresionante insa ramane sa vedem daca o sa ne bucuri si in continuare cu articole la fel de bune 😉

 35. toate bune! nu citesc blogul tau de exact un an, ci doar de cateva luni, dar ma bucura fiecare post pe care il scrii. cred ca e momentul sa te scot din bookmarks si sa te pun in blogroll 🙂 oricum, mi se pare ca la tine scrisul e traditie si blestem – n-ai putea sa stai fara sa scrii, asa ca dainurirea blogului nu o pun sub semnul intrebarii. pe curand, o.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Advertisment ad adsense adlogger