Texte pentru bula mea (IV): Nu te citesc, dar eşti urâtă, proastă şi curvă

Bună, dragă bulă,

Azi vom discuta un fenomen bizar. Un fenomen pe care îl tot observ pe pereţi de influenceri.

Vine Gicu. Gicu e un mascul urât, plat din punct de vedere al intelectului, cu o educaţie aproximativă (ta-su recolta căpşuni în Spania, maică-sa tot chestii cu capul roşu, iar bunicii n-au avut autoritate) şi neofertant din nici un punct de vedere. Posibil încă virgin din cauza asta. Singurele femei pe care le-a văzut angajate într-un act erotic au fost cele de pe pornhub şi redtube. A ajuns la concluzia că, pentru seducţie, e nevoie să pui poze în piepţii goi şi musculatura încordată, că asta caută femeile. A văzut că, dacă nu creează şi content relevant în jur, toată lumea îi ignoră cu seninătate antricotul, şi, în timp, s-a acrit.

Deci, atenţia nu se obţine cu expozeul de tine însuţi. Păi, ia să recurg la altceva.

Acel altceva a fost înjuratul pe pereţi.

Sigur. nu zic să ignori. Că ignoratul e politică proastă. Dacă taci şi-l laşi, prinde curaj. Orice agresor o ia ca pe un semn bun când victima nu ripostează. Trebuie tratat asertiv, pus la punct şi trimis la coteţ.

În schimb, dacă tu te lansezi într-un lung schimb de injurii cu el, şi se mai alătură şi 546779 de prietene, efectul va fi exact opusul celui pe care mizezi.

Recapitulăm istoricul personajului. Virgin. Evitat de femei. Nu are nimic de oferit. Nu-l bagă nimeni în seamă.

Pe acest profil psihologic, disperarea e atât de intensă şi de dureroasă, încât a fi înjurat e preferabil oricând indiferenţei. Măcar a interacţionat cu o femeie. Două, zece, o sută. E o zi pe care o contabilizează drept o victorie.

Cam din două replici îţi dai seama cine e individul care s-a oploşit la tine pe perete şi care-i e spectrul comportamental. E prost? Pune-l la punct şi, dacă insistă, rade-l cu totul.

Nu sta la discuţii când n-ai cu cine. Respectă-ţi un pic mai mult propriul timp.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading