Top Bullshit 2011

2011, anul-occupy-everything, s-a încheiat. Recolta de bullshit a fost foarte bogată, aşa cum se întâmplă într-o lume ca a noastră, care adoră să o sugă prin batistă. Dar, pentru că noi la VICE le colecţionăm cu pasiune – apropo, cititoru’ ăla frumos, brunet şi suplu, da, la tine mă refer, nu treci pe la mine să-ţi arăt colecţia mea debullshit? – vă oferim şi vouă un top al celor care ne-au făcut să ne tăvălim pe jos de râs.

10. APOCALIPSELE

De câte ori a fost sfârşitul lumii anul ăsta? Cred că de mai multe ori decât în 2000 când, bunicile noastre ştiau sigur, venea Ziua de Apoi. Întâi a fost pe 21 mai, când prezentatorul american de radio Harold Camping a prezis că vom muri dureros cu toţii – apoi, când a venit data de 22, şi ne-am pomenit că trăim în continuare, Camping a refăcut calculele şi a revizuit predicţia: 21 octombrie. Apoi, a fost vestitul 11.11.11, când ora 11.11 a atins pe rând toate meridianele pământului şi zgârie-norii nu s-au prăbuşit apoteotic, oamenilor nu le-au apărut colţi de vampir, apele nu s-au revărsat peste uscat – pe scurt, a fost o zi foarte chill. Ultimul hoax e cel cu calendarul mayaş şi 21 decembrie. Dar, staţi, nu răsuflaţi uşuraţi – veţi vedea câte apocalipse mai urmează anul viitor!

Continuarea pe Vice, adică aici.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

  1. as veni, dar am planuri de revelion 🙁

  2. Îs supărată. Meream azi pe stradă șă prin tren și cum îs io așa, descumpănită și lipsită de valoare și tot felu de interese m-am gândit. Și m-am gândit la tine, pulică. Și mi-o fost milă. Și m-o durut. Și-am suferit. Și poate că mai sufăr și acuma și la mulț ani fericiț.

  3. Deny says:

    Mi-a placut faza cu vrajitoarele.La multi ani!

  1. December 31, 2011

    […] publică a cărţii mele (şi vocea ei) a fost o vreme Lorena Lupu. Dar cum n-am găsit nici o foto cu ea – doar n-o s-o uitaţi dacă nu pun foto cu ea! găsiţi […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: