Un scandal monstruos

Tema: Într-o noapte, într-o cârciumă are loc un scandal.

Variaţiunile: În cele ce urmează, vom urmări reclamaţiile mai multor martori prezenţi (mai mult sau mai puţin) la eveniment.

1. Vecina familistă minoritară etnic

Reclamaţio,

Subsemnata doamna Kompromisszumképtelenségfi Piroska, domiciliată pe Strada Biruinţei, numerul 18, blocul 7A, apartament 14, Temejvar, vreau să fac un reclamaţio pentru domnul Popescu Gheorghe, dacă i se poate zice domn la o asemenea derbedeu neruşinat, care nu are pic de respect pentru casa şi comunitatea din care aparţineşte.
Situaţia cu nesimţitul şi porcul de Popescu Gheorghe este foarte grav, care în fiecare noapte locatarii blocului nostru trebuie să suporte mare tărăboi şi muzică zbânţuită din club de noapte „Sexy Balamuc” al acestui domn, care nu este un domn, ci un ţăran cu ogor sub unghiuri. Dar nici ţăranele nu merită o aşa jignire, pentru că ei e oameni cinstiţi care munceşte din greu pe sol să produce pâine pentru gurile flămânzi ale noştri.
Pine acum, nu v-am zis şi nu v-am scris nimic, am zis che trebuie să trăieşte şi Popescu Gheorghe din ceva, chiar dacă din nervurile noastre foarte nervoase, atunci când el pus bumţi-bumţi la sonor asurzitor pâne la cinci de dimineaţe. Şi foarte multe lume foarte ciudat imbrecate, cu rochii sclipitori şi pantaloane ca nişte sorcovi, ţopeit şi ţipat, apoi ieşit la fum un tutun cu miros foarte dulce, dar pe care poliţienii nu simte, că banu’ astupe pe oricine la nas.
Dară eu am ajuns şi nu mai suporte. Simt că dus cu pluta şi ajuns glumeaţă, dache Popescu Gheorghe continuie precum a continuat şi până acum. Uitaţi fapturile de situaţie.
Noaptele trecut s-a ivit un scandal monstruos în faţa clubului. Mai multe berbaţi, unele foarte focoşi şi poate chiar ţigani, a început să injure de serbetori religioase şi, iertaţi, de dumnezeul mă-tii şi alte vagine sexuale. Ceea ce m-a superat foarte tare, deoarece eu credinţe mare la Dumnezeu şi merge la biseric frumos şi rugat mult, iar vagine sexuale este un lucru foarte urât şi păcătos, mai ales când aude şi copiii de virste fragezi şi nevinovaţi.
Apoi, berbaţi nebuni şi poate bete sau drogate a început să dea pumni una în cealaltă şi să urle ca-n filme de junglă, care noi am vrut se calmăm spiriturile prin chemarea poliţiei. Poliţie venit tirziu, la o ore dupe ce dat eu telefon. O ore? Dacă domnul Popescu Gheorghe nu era ţăran scandalagiu derbedeu nesimţit, ci violator de doamne femei, pei într-o ore putut se violat tot bloc de apartamenţi, până venit organii de poliţie să face ordine şi să potoleşte la el cu arestat şi begat la dubă.
Numai că Popescu Gheorghe nu violat bloc de apartamenţi, ci violat urechii noştri cu scandal monstruoşi şi sexy balamuc cu urlet, şi de aceea eu sunat poliţie şi plâns la telefon că aşa obreznicie nu se mai poate. Venit organii, confiscat pliculeţi cu verdeţuri, zbierat la scandalagii cu alţi serbetori religioase şi simboluri de creştinism luaţi în deşert, dar pentru cauza de linişte publică. Dar unii care era mai, îmi cer scuze, secreţi nazali de beţi, au zbierat la organi, iar atunci organii scos bastoane dotare şi rezolvat bine la scandalagii, de mers fulgii de zăpezi deşi acuma estem luna iunie în calendar catolic de la mine de pe perete. O parte ridicat şi pus la ei în dube, unde sincer spun, domnule primar, sper să fi betut la ei şi din alte poziţie, să doare la ei parte din dos, să nu mai să urle la miez de nopţi, când om cinstit şi cu temut de Dumnezeu doarme.
Dar a doua zi Popescu Gheorghe a dat bocanc la noi în uşe că de ce pus probleme cu gabori, care soţul meu Laci spus frumos că nu avem ce discuta şi Gabor e cumnat de-al nostru din Ţinut Secuiesc şi vrea autonomie. Popescu Gheorghe betut la noi că să ne băgăm autonomie la cur, care noi nu ne băgăm la cur decât supozitori pentru nevoi ruşinoşi.
Dar să întoarcem la oaiele noastre de noaptele trecut, domnule primar. Iertaţi dumneavoastră la mine că vorbeşte pe câmpie, dar Popescu Gheorghe venit sus în apartament, care e vecin de perete cu al nostru, cu prietena şi executat acte de imperechere un ore şi jumatate, care noi ascultat cu mare durere de cap şi cu dopi la urechi, pentru ke prietena ţipa ca în gurul de şarpe. E mare ruşine se obligat oameni serioase se participe la acte sexuale prin perete, care oameni scoală la opt dimineaţa să munceşte la patron isteric şi uneori şi ore suplimentare. Poate murit şi noi de suprasolicitare ca japonezii, picat pe jos cu infract la inime. Şi Popescu Gheorghe nu plateşte ingropăciune la noi, pentru că îşi mâncă de sub unghiuri, chiar dacă are bani se mănâncă icre negru.
Aşa, şi domnişoara acela a urlat şi ţipat un ore şi jumetate, iar noi degeaba betut în ţeavă, toate blocul. Ne bucurăm că ea a trăit zbierete la maxim, dar noi, dupe cum se vede mai sus, scoale se munceşte şi vrea se doarme, nu se asculte traiul la panorame nesimţiţi, care ziua stă cu cracele-n tavan şi noaptea scuture din poponeţuri. Dar in alte noapte e şi mai sfâşietor, pentru che Popescu Gheorghe aduce şi mai multe panorame, iar savuratul ţine dupe ora şase când noi merge la muncă.
Rog se luaţi măsuri foarte crudă, să pricepe Popescu Gheorghe că viaţa la bloc nu e viaţe la jungle, unde fiecare ţipe şi zbiare cât îl ţine plămânele. Trebuie dat amend serioase, să înveţe minte şi se protejeze fonic la barul lui, să nu perturbeze vecini. Şi să mutat la el în alt cartier, cu toate panoramele, că noi săturat de sex cu strigăture în fiecare noapte şi vrem făcut în linişte.
Mulţumesc anticipat de dinainte,
Doamna Kompromisszumképtelenségfi Piroska.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

2 Responses

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: