This I Love

Există lucruri care se construiesc încet, cu teamă. Cu groază chiar. Cu stres. Cu abandon. Cu reluare – şi reabandon. Şi rereluare şi rereabandon. Şi îndoială. Şi nesiguranţă. Şi timpul trece… leafa merge, zice un proverb. Şi uneori ai impresia că timpul trece în defavoarea lor/ta/lui/ei/noastră/voastră.
Şi uneori nici tu nu mai crezi că se poate. Nu, nu se poate.

Şi apoi, brusc, după 17 ani de aşteptare, auzi aşa ceva:

Şi atunci…

…îţi dai seama că uneori e nevoie de 17 ani pentru ca lucrurile să-şi atingă plinătatea. C’est la vie!

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

  1. george83 says:

    si uite asa va pierdeti timpul certandu-va ….trist… pe subiect: depinde de cat timp esti dispus sa astepti. unele persoane renunta si isi pierd plinatatea (cele care nu lupta, care nu se zbat..)

  2. vasile says:

    George Orson Welles-30 oct 1938 emisiune radio-citeste “Razboiul lumilor” de HG Wells
    Efect:panica in SUA.
    Pacat ca ai cenzurat.(ai luat piperul din compozitie)
    Oricum este un bun schelet de piesa.Presupun ca ai trintit ceva prin casa.

  3. Lorena Lupu says:

    vasile: am deja un motan negru, care are o maaaare calitate: nu scoate mitocănii gratuite. deci nu te distribui singur într-un rol care e oricum ocupat. şi nu-ţi imagina că, după toate mizeriile pe care le-ai scris ieri, am de gând să discut cu tine ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.
    iar piese cu agresori care se iau hodoronc-tronc de oameni există destule. e greu de găsit ceva original, nu?

    george83: nu ne pune în aceeaşi oală, te rog frumos. precum se vede, omul a început să arunce cu rahat în mine. luat la bani mărunţi, a dovedit că nu are cu ce argumenta rahatul pe care l-a mâncat. noroc că a consumat o zi din timpul meu – zi care putea fi folosită făcând ceva constructiv, cred eu – doar pentru a-şi etala frustrările pe aici. şi acum, brusc, are impresia că poate face pe simpaticul. bleahhh!

    ref. la subiect: nu neapărat îşi pierzi plinătatea dacă renunţi la un lucru. poate găseşti o variantă mai bună, în altă parte.

  4. lorenush, esti un magnet de troli! unde ‘mnezo l-ai mai pescuit si pe vasile asta? 🙂
    in alta ordine de idei: n-ai idee cum m-ai lovit cu clipul asta. si cu ce-ai scris. curata epifanie. si vorbesc serios.

  5. Lorena Lupu says:

    băi, nu ştiu, se pare că e norocul bovin al pescarului amator. 😆

    în altă ordine de idei: Axl Rose a fost dragostea mea. Figura lui androgină, uneori suavă, adeseori brutală, vocea lui de nu ştiu câte octave, melodiile numai bune de spart ferestre sau de pus pe rană – după caz – mi-au bântuit fără milă nopţile şi m-au făcut să visez la futaiuri apoteotice.
    Dar după “Spaghetti Incident?”, lansată pe la începutul ultimului deceniu al secolului trecut, Guns n’ Roses a intrat într-un mucles total – şi a fost nevoie de 17 ani de suferinţă, durere, zgâriat pe ochi şi smuls părul din cap din partea fanilor lor fideli, cum ar fi subsemnata, până când Axl s-a hotărât să ne răsplătească iubirea cu această epifanie.
    Mai am un singur dor în liniştea serii: să vină Guns n’ Roses în turneu în România, şi pe urmă pot să mor la marginea mării, că nu-mi mai pasă.

  6. ciri says:

    un cintec minunat si chiar daca ar fi trebuit sa astepti mai multi ani, tot ar fi meritat.E ca lava unui vulcan.A mocnit 17 ani in interiorul lui, ca in cele din urma sa rabufneasca la suprafata, arzindu-ne inima cu caldura lui.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading