Absenţe nemotivate şi hepi bărzdei

Da, am cam avut treabă. Şi nu doar atât. Am avut şi un gust amar, care mi-a inhibat pofta de a scrie. Meschinăria unora – mai ales atunci când este nemotivată – mă lasă cu un gust extrem de amar.
—-
Azi este ziua tânărului şi fabulosului actor Marius Manole. Un artist frumos, nu prin spoiala exterioară, ci în special prin atitudine. Un băiat timid şi sensibil, un actor de comedie devastator şi un actor de dramă impresionant. Manole, ui lav iuuu! Tu ai fost unul dintre puţinii artişti care a avut sânge-n coaste să dea în vileag imensa cacealma care a fost programul Sibiu Capitala Europeană 2007, şi modul în care a înţeles lumea să vă trateze acolo.
—-
Octombrie. Adică încă un an care a trecut aşa, pe neprevăzute. Hm!
—-

Şi o postare pe care jur că mă pregăteam să o scriu, dar până să mă ambiţionez să o fac, au scris-o alţii înaintea mea. Aici.

—–

Are cineva o ferigă de plastic?

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. Anthea says:

  Hepi si de la mine, chit ca habar n-am cine e. Am citit postarea despre scrisoarea deschisa, si comentariile aferente. M-am mirat un pic ca n-ai comentat si tu, dar mi-am amintit ca ai zis ca ai avut treaba.

  Ce pot spune…success Rhettei si Petroniei in a-l face pe Caraman sa inteleaga ca este posibil sa nu aiba dreptate. Asa e cu divergenta de opinie. Aflam, cu ocazia asta, pe cine mai chinuie urangutanii 😀

  Octombrie, da. Hai ca mai ai aproape un sfert din an ramas, nu e totul pierdut!

 2. mihaela says:

  Gust amar? Cunosc, Lorena:(… Dar mi-ai lipsit :)Si, cu siguranta, nu doar mie!

 3. Lorena Lupu says:

  anthea: e aberant să obligi pe cineva să monteze 30 % textele tale. nici măcar nu mi se pare că există loc de divergenţă de opinie!

  mihaela: îmi pare rău. 🙁

 4. Acum stim cu totii cine nu e asa cum e destul pana nu e si fudul 😛

 5. Anthea says:

  De asta le-am si urat succes…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: