Aceste clişee ne dor: “Toate femeile sunt curve”

Din când în când, câte un oligofren vrea să dea să ne julească. Încordează musculatura inexistentă a creierului şi pufneşte: “Toate femeile sunt curve”. Apoi, se întoarce, presupun, la canalul de filme porno cu care a trăit în dulce concubinaj.

 

Eu încă nu am văzut un tip deştept enunţând această revoluţionară idee. Absolut nici unul. Nu am văzut nici măcar pe vreunul suficient iubit să enunţe această idee. Pentru că în clipa în care acele curve ordinare îţi oferă suficient din iubirea lor, subit faptul că ele sunt curve nu mai reprezintă, în mod miraculos, nici o problemă. Dimpotrivă, parafrazându-l pe Mântuitorul Nostru Iisus Christos carele au înviat ieri, ca în fiecare an: “Lăsaţi curvele să vină la mine”.

Dar să vedem împreună de ce e ridicol să enunţi nerozia asta.

 

1) Toate femeile sunt curve, iar bărbaţii sunt… sfinţi?

Aşa cum nu i-am înţeles niciodată pe comentatorii de tip: “Ejti o zdreanţă penală vacă scroafă muistă de pulă în spirală” / “Ce-ai, mă, labă implacabil de tristă, rage nefuterea în tine?” / “Uite că nu eşti o doamnă şi vorbeşti nepoliticos” (adică, ăia care oferă comportament de târlă, dar pretind salon la schimb), nu-i înţeleg pe emitenţii acestui enunţ decât dacă sunt călugări la muntele Athos. Iar călugării de pe Athos sunt prea ocupaţi cu sfânta rugăciune, culesul de scaieţi comestibili şi împinsul mâlului la munte să se preocupe de lucruri atât de mărunte precum generalizarea la femei.

De obicei, însă, enunţătorii sunt fie într-o relaţie pasională cu ei înşişi, şi au o palmă care, dacă ar fi fost fertilă, ar fi umplut deja pământul cu mânuţe mici şi jucăuşe, fie tipii ăia vânători de trofee care au fugărit, dintre toate femeile, numai curve, să se laude la tovarăşi, şi în timp, li s-a golit puşculiţa.

Păi, bine, cois, şi atunci, noi cu ce suntem de vină pentru opţiunile tale de viaţă? Măcar nu ne acuza pe noi.

2) Cu cine sunt curve femeile?

Exceptând cazurile când femeile sunt curve între ele (cazuri care nu implică sex, din păcate, ci doar acele împunsături pasiv-agresive care fac duşmănia cu femei un coşmar, că nu poţi nici măcar să te cerţi ca lumea, dar nici să te împaci), femeile sunt curve, sexual vorbind, cu doritori de sex masculin.

Şi atunci întreb eu: poţi tu să-l faci pe Gore un drogat nenorocit, dacă tu eşti dealerul lui de droguri?

Poţi să-l faci pe Tase hoţ, dacă tu îi bagi portofele în buzunar?

Poţi să-l faci pe Nicu mincinos, după ce tu i-ai dat informaţiile eronate?

Poţi, desigur, dacă îţi lipseşte cu desăvârşire chestia aia numită coloană vertebrală. Dar dacă un om are, să zicem, un viciu la care tu eşti părtaş, cumva nu te califici taman tu să-l acuzi. Sau asumi vina comună sau faci ce ar face un domn: taci dreq’.

3) Dai pe lângă ţintă.

Pe tine foarte rar te interesează “toate femeile”, ca turmă. Pe tine te interesează, de obicei, un anumit specimen, care nu-ţi răspunde la telefon. Posibil pentru că nu i-ai plătit cafeaua, când ai invitat-o. 😀 Dar tu voiai s-o chemi şi la alte cafele pe care să nu le plăteşti, te simţi profund ofuscat că îţi ignoră personalitatea ravisantă din cauza unui flecuşteţ cum e zgârcenia, şi vrei s-o faci să se simtă prost şi să se întoarcă plângând la tine. (De unde mitul ăsta răspândit printre virgini, că o femeie insultată va cădea brusc la picioarele ăluia care o insultă, cuprinsă de pasiune necontrolată, şi-i va desface febril fermoarul, să îi înghită penisul ca pe ultima suflare?)

Revenind: te-a rănit Vasilica. Tu vrei s-o pedepseşti verbal. Şi enunţi: “Toate femeile sunt curve, Vasilico!”

Păi, exact în clipa aia, Vasilica o să răsufle uşurată. “Eu credeam că e ceva greşit în faptul că-mi place grav pula, preferabil a altuia. Dar dacă toate suntem curve, înseamnă că e ok”.

Dacă toţi elefanţii au trompă, elefantul Silvestru se va simţi perfect justificat şi relaxat să aibă una. Că doar e elefant, nu?

4) Şi nici nu obţii nimic. 

Încă nu am auzit de femei care să răspundă insultelor sfâşiindu-şi chiloţii frenetic. Dimpotrivă. Reacţia unanimă e “Dispari, bă, jeg oligofren handicapat tâmpit şi idiot”. Sau dacă e genul domnişoară, ţie nu-ţi zice nimic şi mă ţine pe mine, prietena ei, trei sferturi de oră la telefon să mi se vaiete că eşti jeg oligofren handicapat tâmpit şi idiot.

Pe scurt, e util să afirmi că toate femeile-s curve doar dacă ai depus jurământ de virginitate. Caz în care ai respectul meu. Şi o factură din partea mea, reprezentând echivalentul celor trei sferturi de oră pe care le-aş fi putut munci superb, dacă n-ai fi venit tu s-o enervezi pe prietena mea.

Notă: Am pus o poză cu o femeie. O curvă, după teoria acelora dintre voi care se acoperă cu clişeul de mai sus. 

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

28 Responses

 1. Dogger says:

  Pfuuuu, ce drag mi-e să te citesc și cât de bine dai cu pula-n proști.
  Ăia care spun că toate femeile-s curve, ar trebui să se apuce de futut bărbați sau mai bine, să fută măgari în cur. Să le înfășoare coada de brâu, dacă poartă trening ori să o bage pe găici, dacă poartă blugi.
  Bă, dacă unele pizde nu te plac, ca bărbat, aia e coaie, înseamnă că nu aia e piața ta. Nu trebuie să fii plăcut de toate, cum tu ca bărbat nu ai fute strâmbe sau grase. Decât dacă ești obezofil, iubești să fuți grase și să le cauți pizda cu punga de făină. Arunci o mână de făină și unde dospește, găsești pizda grasei.
  Lăsând miștoul de căcat pe care, personal,îl făcui oamenii ăștia nu-și cunosc piața, valorea și potențialul.
  E ca la loterie, nu știi cine te place, nu știi cu cine ai succes, nu știi dacă-ți iese pasența cu vreo dameză. Ăștia-s puberii sau oamenii întârziați mintal, care au suferit după o muiere și au concluzionat în creierele lor de găină că toate femeile-s curve.
  Boss, femeile nu-s curve, doar că pentru unii bărbați au simpatii mai mari, pentru alții nu au deloc sau au o atitudine ostilă, fără ca ei să facă nimic. Unii bărbați, ca și femei, provoacă o stare de repulsie, de greață, fără să facă nimic. Simpla lor prezență fute zenul, înainte de a deschide gura, că așa ne spune nasu: coaie, marș în pula mea d-aci, că ești din alt film.
  Personal am avut momente, când stând cu niște tipe mișto la masă, am suflat din ele, de sub nasul altora, care arată ca modelele masculine ale lu Botezatu. Și sunt un pielea pulii: chel, 60 de kile ud și îmbrăcat de iarnă, la 1.73. De ce? Pentru că o cinste cu 2 beri, o glumă, vorbitul frumos, un dans, poate și o înjurătură. Dar dacă stai precum statuia și rânjești ca prostu, indiferent că ești visul pizdii, o să fuți palma. În alte ieșiri, am plecat cu ochii-n soare, pentru că damele mi-au dat de înțeles că nu se simt atrase. Ces la vie, nu trebuie să iasă mereu.
  Și alea de-s curve și le știu un oraș întreg, nu sunt obligate să se fută cu toți dârlăii, au dreptul să aleagă, să și-o tragă cu cine vor ele, că-i pizda lor, viața lor și trăiesc cum vor.
  Frățiuer, ești bărbat, ai coaie, ai atitudine de bărbat și nu apucături de fată? Vrei să nu mai ai parte de parașute? Nu te duce după ele, boss. Caută-ți o tipă decentă, cu care poți să faci treabă și te detașezi de mentalitatea de sclavete nefutut. Cauți numa parașute, pe care să le fuți și apoi să uite adresa ta? Păi atunci nu te plânge, bă. Cum
  nu toți bărbații-s porci, nici toate femeile îs curve. Misoginismul nu e bun. Știu că femeile și bărbații urăsc femeile, dar pula mea, înainte de a emite clișee, cunoaște-te, vezi ce-ți place, vezi care ți-e locul în piață și nu ținti prea sus, ca să nu ai parte doar de respingeri, că de la oamenii banali ai parte de surprize foarte mișto.
  Am cunoscut o tocilară, genu ăla de fată decentă, care e la locul ei în toate și nici nu-ți dai seama că există cu tine-n firmă, care m-a futut de am făcut scolioză și am dat de păpuși de femei, care se futeau ca o saltea anesteziată.

  Zi bună de luni să ai, Lorena. 🙂

 2. George says:

  o sa te ador si o sa te dezaprob, doar de dragu’ de-a te adora din nou. :))

 3. Dozator says:

  In alte stiri, Tilda Swinton e super sexy. Poate nu machiata asa dar in general <3

  • Lorena Lupu says:

   a fi sexy nu e totuna cu a fi curvă.

   e o mică diferenţă de preţ. 🙂

   • schampek says:

    CORECT, tote aveti un pret…… nu sunteti curve, sunteti doar de vanzare.

    • Lorena Lupu says:

     ca şi voi, de altfel. pariez că pe o sumă care să-ţi convină ai face felaţie oricui. şi poate suma ar fi mai mică în cazul tău decât în al meu.

 4. Joker says:

  In fapt, enuntul complet suna asa: “Toate femeile sunt curve, mai putin maica-mea si nevasta-mea”. Adica e un soi de auto-orbire, cumva, in asumarea acestei generalizari fortate, ca sa nu se-njure indirect pe sine insusi, gen.
  Enuntul cu pricina il fac indeobste indivizii cu mintea asea, mai simpla, o minte in care nu incap nuante, intre albul pur si negrul taciune. Indivizii care gindesc putin au nevoie de repere clare, fiindca nu-si permit sa intre, in mod sinucigas, in vreo.. dilema din aia existentiala. Ar fi un gest sinucigas. Asa ca prefera abordarea “Cine nu-i cu noi, e impotriva noastra”, abordare care nu ii coboara pe ei insisi in fata lor, ci pe ceilalti. In fapt, incearca sa se ridice pe sine, pe spinarea altora. O schema clasica, as putea spune.
  Pe de alta parte, cati oameni cunosti tu care isi recunosc propriile defecte de caracter si sunt capabili sa le accepte, sa se accepte pe sine asa? Si-apoi, sa se comporte in consecinta, adica relativ decent?…
  🙂

 5. Crys says:

  Dogger, desi majoritatea “femeilor cu penis” nu aproba realitatile enuntate, eu o fac. Tine mult de maturitatea si dezvoltarea psiho-emotionala a fiecaruia in parte. Interesant este ca gasesc subiectul dezbaterii in enunturile multor frustrati din jur, majoritar celor care nu pot accepta si face fata unui raspuns negativ, acei Don Juan izvorâti din mizeria societatii, a caror neuron singuratic are impresia ca cunoaste problema existentiala a femei. Ca sa combati flagelul de prostie si narcisism fuzionate puternic in constientul unora ca ei, nu cred ca exista cãpãtâi. Cred ca e asemanator modelului manelar. Pentru ce carora li se pare ca toate femeile sunt curve, voi ce sunteti? Cu riscul de a jigni eu’l vostru narcisist, va spun eu: ori vreun dezechilibrat, un disperat de atentie care nu ai nimic de oferit, cum ar fi un oarecare confort intr-un raport verbal sau pur si simplu un idiot cu diploma. Dar, sa nu uit….exista femei si pt voi!! Sunt accesorizate cu supapa si pompa.

 6. dadatroll says:

  Da atunciai adevarat ma car ca toti unguri e prostii?

 7. Vitaly says:

  Dogger, ca si tine, am avut parte de femei bune, si nu pt faptul ca sunt bun la fizic, ci bun la cap. Ca si tine, am par mai rar :), dar se pare ca nu deranjeaza atat de tare pe cat am crezut. Femeile nu sunt ca barbatii, nu cauta aceleasi lucruri, unde ecuatia e simpla 90-60-90+pretty face. Sunt mult mai complexe, si fiecare e in felul ei, are interese proprii greu de incadrat intr-un tipar. De ex. in cazul meu, mi s-a zis ca sunt atrase de faptul ca: sunt inalt, ca am spatele lat, ca am pielea fina, ca am mainile gingase (da da :)), ochii verzi, dintii drepti etc. Pe dracu, eu cred ca sunt anost si nu ies cu nimic in evidenta, in afara de faptul ca sunt ca plopu si la concerte pot sa stau unde vreau 🙂
  Stiu ca, de fapt, daca vreau sa am succes, trebuie sa fiu “autentic” (asa zic fetele), sa fiu inteligent intelectual, socail si emotional, sa fiu stabil material, sa stiu sa le ascult, sa le inteleg, si sa le fiu un bun prieten, sa stiu sa le satisfac in pat, si nu in ultimul rand sa am grija de imaginea vestimentara si fizica (merg regulat la salon si parctic cateva sporturi saptamanal).
  De acord, sunt unii pe langa care roiesc femeile de cum ii vad, si nu prea inteleg de ce, ca nu se incadreaza in vreun tipar de model din reviste, si sincer prea nu ma intreseaza. Am vreo 2 amici asa, unul, in ciuda acestui avantaj, nu a avut parte de multa actiune la viata lui, s-a casatorit cu dragostea “vietii” din liceu, altul insa o arde numai cu d-alea de pe sticla TV-ului.

 8. Bookish says:

  Clisee intalnesti la tot pasul, important e sa te debarasezi de persoanele care nu vor sa te scoata din ele si care judeca fara a cunoaste.

 9. Radu says:

  Am auzit la o amica povesti cu specimene masculine care scoteau texte din astea cu “toate femeile sunt curve”.
  Si era fata la fel de inteligenta si indignata.
  Nu stiu la ce gradinita se gasesc, dar cred ca scot replicile astea exact ca un copil care aude cuvantul “pula” si ti-l repeta sa vada ce reactie ai.
  Daca esti socat chiar si o fractiune de secunda, ai pus-o cu ala mic, pentru ca o sa repete “pula pula pula pula” jumatate de ora doar ca sa vada cum te oftici 🙂

  Apoi mai sunt cazurile patolgice de narcisisti/psihopati/machiavelisti care chiar cred ca “toate femeile sunt curve”.
  “Curva” adica ceva naspa care nu-mi da atentie si nu ma adora cum nu mi-a dat nici maica-mea cand erai mic.

 10. George says:

  farama de bun simt ramasa-n mine, ma obliga sa-ti dau dreptate fie si neintrebat.
  frimiturile de paranoia, urla si cer “masculului” din mine sa braveze si sa troleze unde gaseste, sa-si ostoiasca setea de recunoastere insuficent primita in viata reala.
  bruma de ratiune, ma indeamna sa ma intreb, de ce o tipa ca tine, tine indirect partea duduilor, care dudui, foarte multe dintre ele, conform pregatirii si elanului ar fi ramas maxim la impins cosurile intr-un hipermarket,
  si nu ar fi ajuns sa fie iminse ele de-un 4×4. asta evident gratie platitorilor de mai mult de-o cafea, incepand c-o cafea. da, sunt limitat, stiu.
  nu, nu toate femeile sunt curve, cum nu toti barbatii isi propun sa nu plateasca prima cafea sau apa plata.
  eu imi propun sa nu fiu atat de imbecil, si sa incerc un raport de proportionalitate intre afirmatiile de mai sus, pentru ca e foarte probabil sa raman si mai nesatisfacut.
  P.S. ca sa fiu corect, un raport just ar fi fost intre “curve” si “porci”, da’ trolu’ tot trol moare. :)))

 11. mada says:

  vorba era alta, “Toate femeile sunt curve, in afara de mama si sora-mea.Dar si ele sunt femei!”.

 12. Cris says:

  Astora trebuie sa li se râdă in nas.. Ce reactie savuroasa au atunci cand vad ca sunt luati peste picior.. cred ca prin cap, alaturi de multe basini, le trece “Vai.. dar.. cum adica, cineva râde de mine? pai.. da.. de ce… da.. cum… ” dupa care le ia crash sistemul.

 13. titit says:

  Mda… “Curva” nu se refera neaparat la femeile care se culca cu mai multi barbati. Termenul are un sens mult mai larg si se refera la situatii cum ar fi: spune ca te iubeste si apoi spune ca nu te mai iubeste…. sa fie foarte clar pentru toate tutele, iubirea nu are un caracter peren si nu este conditonata; spune ca-ti va fi alaturi mereu si la prima greutate mai mica sau mai mare pleaca (comportament de pisica… probabil de aceea noi barbatii nu suferim pisicile), nu au curajul si taria de caracter sa spuna lucrurile in fata, au comportament de gaina,,, adica… se “impiedica”… cum? beau un pahar de vin si apoi vine replica “Vai ce m-am ametit,,,” traducere: fute-ma… Sau… dupa ce au supt pula toata noaptea (nu pentru ca ai fi cerut ci doar de placere) dimineata la cafea urmeaza: “vai ce m-am ametit aseara… nici nu mai stiu ce am facut asta noapte” As putea continua cateva pagini dar mi-e lene. La asta se refera termenul de curva. Si DA toate sunteti niste curve!

  • Lorena Lupu says:

   prietene, sigur nu eşti tu un gay neasumat?

   • TITIT says:

    … nu cred ca suntem prieteni…. cat despre preferintele mele sexuale:))) ok… daca te intereseaza…. te pot servi, pentru a te edifica. :)))

    • Lorena Lupu says:

     ce te face să crezi că m-ar interesa “serviciile” unui om incapabil de afecţiune şi atât de vizibil surd la emoţiile feminine?
     un om cu mentalitatea ta nu are cum să ofere un act de plăcere fizică şi cred sincer că nu meriţi să faci sex decât cu partenere plătite.

     • TITIT says:

      Hmmm. Perspicace… A doua oara e cu noroc! Adevărat. Pentru fiecare act sexual plătesc. Sub o forma sau alta. Dar întotdeauna cu bani. 😉

 14. Curve nu sunt toate femeile dar romancele sunt cele mai mari curve din Univers. Conform statisticilor, Romania e primul exportator de prostitutie din Europa., si asta nu e motiv de fala. Conform datelor oficiale (trebuie tinut cont de asta) detinute de autoritatile italiene, in Roma 85% dintre prostituate sunt romance,in Milano 8 din 10 prostituate sunt romance. In Danemarca, Romania este tara cu cele mai multe prostituate si potrivit Europol, Eurojust, The Times, CNN, primul exportator de prostitutie din Europa este Romania. In Romania proxenetismul e “sport national” si politica de stat.

  • Lorena Lupu says:

   poate ţine şi de faptul că joburile pentru femei, exceptând oraşele mari, sunt atât de puţine şi de prost plătite.

   şi mai ţine şi de lipsa de respect tipică bărbatului român tradiţional, care ar vrea ca femeia să se fută repede, din prima seară, dar numai cu el, să rabde bătaie şi înjurături la infinit, să fie menajeră şi bucătăreasă moca şi să nu se aştepte nici măcar la o floare.

   garantat, femeile nu pleacă să se prostitueze din ţări în care beneficiază de egalitate de salariu şi de un tratament civilizat. pleacă din ţări unde alternativa la prostituţie e să fii femeie de serviciu şi să ţi-o tragă directorul moca.

   recomand să pui mintea la contribuţie, să judeci cauzele, nu efectele.

 15. Krakatau says:

  Ca sa realizezi ca toate femeile sunt mai mult sau mai putin curve trebuie sa treci prin destule experimente sexuale. Faptul ca asociezi acest sentiment cu virginitatea nu e decat o tactica de “shaming” pe care femeile o folosesc de fiecare data cand un barbat le expune adevarata natura: cea de parazit, de sociopat lipsit de onoare si morala care asimileaza 85% din piata de consum a economiei din vestul industrializat http://she-conomy.com/facts-on-women (banii cui? asta in conditiile in care barbatii produc mai mult venit ca femeile in raport 10:7 in vest). Feminismul, menifestarea ideologica a subconstientului femininin, a creat o cultura antagonista barbatilor http://www.realsexism.com/, aceasta miscare culturala ce va fi asimilata de catre tarile in curs de dezvoltare releva caracterul parazitic si imoral al femeilor, sunteti niste curve, mereu ati fost (http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1093011/Women-far-promiscuous-men-says-shock-new-study.html) iar civilizatia cea mai stralucita din istorie se prabuseste din cauza apartenentei voastre naturale la marxism si degenerare. Degeaba faci aluzii la cele “sfinte”, marile religii monoteiste au avut in spate barbati care au inteles ce va poate capul si capacitatea cu care puteti distruge intregi civilizatii in momentul in care primiti dreptul de vot(fara sa fiti obligate sa luptati in cazul in care izbucneste un razboi, unde e egalitatea in drepturi?). Hai, cenzureaza-ma in stil bolsevic :))Men are going their own way slut #MGTOW

  • Lorena Lupu says:

   penibiluţ, am auzit de la voi, gunoaiele autosuficiente, ideile astea fixe, şi am vomitat cu jet pe urma lor. am şi soluţia: futeţi-vă în cur între voi şi nu mai interacţionaţi în veci cu femei.
   pe jegurile ca tine le-aş tarifa la replică, să afle în morţii lor ce înseamnă parazit. şi dacă vei lătra a la long, cum fac de obicei căcaţii pansaţi, devenind în mod real un parazit al timpului meu, chiar îţi dau block, lepră.

   fie că o femeie munceşte cot la cot cu un bărbat (şi e plătită mai prost tot din cauza căcaţilor pansaţi ca tine), fie că stă acasă şi renunţă la propriile ei vise să devină stâlpul familiei, menajera şi psihologul moca al tuturor, are tot atâta drept să-şi savureze plăcerile cum ai şi tu, lătură.
   dar nu. voi, gunoaiele, aţi vrea ca femeile să fie sclavii voştri moca. să vă ofere tot ce au de oferit şi voi să nu daţi nimic la schimb. păi, fă cancer şi mori.

 16. Krakatau says:

  sug pula şi latru incoerent.

  • Lorena Lupu says:

   sugi pula şi latri incoerent unde vrei tu în altă parte. timpul meu e valoros şi nu se acordă gunoaielor. block.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading