Advertising Gurul

sau Ce nu face omul pentru prieteni.

Şeful meu, dl. Boerescu, adoră să gătească. Şi pentru că noi, cei din redacţie, ştim deja asta şi nu mai părem surprinşi, s-a hotărât să povestească şi lumii largi. Prin urmare, şi-a tras site şi blog. M-a mituit şi pe mine cu o delicioasă porţie de raţă cu portocale producţie proprie să scriu acest anunţ publicitar. Şi iată-l. Vizitaţi-i site-ul, şi nu uitaţi să contraziceţi aia cu “gătitul e cea mai erotică activitate din viaţa unui bărbat”. Explicaţi-i că cea mai erotică activitate din viaţa unui bărbat e deschiderea portofelului. 😀

————–

Spre deosebire de el, poeta Miruna Vlada nu găteşte, ci mănâncă în oraş. Uneori la restaurant, alteori merdenele cu brânză, dar cel mai ades poezie pe pâine. Ea m-a mituit cu nişte glorie congelată la pachet să promovez asta. Ceea ce eu fac chiar acum, după cum se vede.

————–

Last but not least, am remarcat trecând prin centru că fântâna arteziană din faţa Cercului Militar a roşit. Sau cel puţin apa din ea. E roşă ca sângele eroilor de la Oituz, Mărăşeşti şi Mărăşti. Şi copywriterul refulat dinlăuntrul meu a avut o viziune a unui panou publicitar: să crăcim un fotomodel pe ghizdul fântânii, în profil, întinsă pe spate. Desigur, apa roşie va părea că ţâşneşte din.

Şi text: “Asta a fost înainte să descopăr O.B.”

Gata cu publicitatea. Pentru un trai sănătos, respectaţi principalele mese ale zilei. Adică salutaţi-le politicos de la distanţă.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. coramica says:

  Pai , dear Lorena, bine ca zici tu de mancare, apoi de O.B. si provoci anumite senzatii tipelor sensibile. Da’las’ca ma desensibilizez io, ca altfel nu se poate. Deci, o sa ma uit la nenea ala cu gatitu’, apoi o sa-ti explic ca si iubi meu mi-a facut zama de cartofi si tocanitza, o minune. Si io gatesc, dar el e…extra!

 2. Lorena Lupu says:

  păi, cora, nu e aşa şi în pauzele de publicitate la tv? întâi e reclama la iaurt danone şi imediat după ea, cea la always. deci nu eu am brevetat chestia asta.

 3. multumim de promovare. te asteptam la Targ 🙂

 4. cipslim says:

  pai sa-l vizitam deci 😀

 5. Bucatarescu says:

  Lorena, ca orice scriitor/actor, face mitologie din orice. Adevarul este ca urasc dintotdeauna carnea de pasare! Asadar, nu puteam sa-i ofer rata cu portocale… Dincolo de aceasta mica fabula(tie), va astept pe toti la micul meu festin de cuvinte. Din meniu: paine aromata cu rozmarin, telina umpluta, un pic de ansoa, vinuri de la Francis Ford Coppola, dar si o frunza de salata direct de pe sanul unei dive blonde. Precum si multe alte delicatese (ne)conventionale!
  P.S. Lorena, pentru tine am chapurrinos! Cum, ce-s alea? Lacuste uscate din Mexic, cu putina sare si lamaie…

 6. Lorena Lupu says:

  Maestre, nu făceam mitologie. Încercam să sugerez subtil că MIE îmi place carnea de pasăre.
  Şi P. S. bleah!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: