AUR e o cacealma

Ieri, după alegeri, toată lumea a început să se aolească. Ooooh, vaaai, ce se întâmplă cu libertatea noastră, ce se întâmplă cu democrația, neo-naziștii la putere, blabla.

Eu v-am îndemnat acum câteva zile într-un articol să vă duceți să votați. Voi, nimic. Pauză. Dar în subsolul articolului în care am îndemnat la vot, a apărut postăcime. Nimic nou, la postări politice. Postacii ăștia se manifestau extrem de ciudat, însă. Declarau sus și tare că nu se duc la vot, că sunt profund scârbiți, îi țineau isonul fiecărui comentac obidit de purtarea măștii, păreau să aibă o misiune să îndemne la absenteism, unii se și luau în gură cu mine să mă certe că nu înțeleg că toate partidele politice sunt hoațe.

Și erau insistenți rău. Nu tăceau decât șterși și blocați.

Prin urmare, Facebook a fost, în această ultimă lună, o mașinărie de manipulare, de îndemn la absență. Rezultatul: o prezență extrem, dar extrem de redusă: sub 6 milioane de oameni.

Eu, ca social media ho cu vechime, recunosc fenomenul postăcime și mă întrebam cine îi plătește și de ce: să fie PSD care încearcă să surpe PNL prin îndemn la absenteism și mobilizare secretă în teritoriu sau viceversa.

Așteptam răspunsul după alegeri.

Și răspunsul a venit.

8% din 6 milioane de oameni e un număr extrem de mic. Sub 500.000 de oameni. Demonstrația simplă că poți intra în Parlament cu o campanie pe absenteism și o gașcă bine organizată. Multă panică, puțină forță reală. Cu un pic de mobilizare, pot deveni insignifianți.

Dar, pentru că nu v-ați dus la vot, îi avem pe cap pe următorii 4 ani. Să împroaște ură și idei medievale peste voi.

Data viitoare, când sora voastră Lorena vă spune să vă mișcați c*rul la vot, poate ascultați.

 

 

 

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

6 Responses

 1. O cititoare says:

  Îți sună cunoscută afirmația “Și nu știu ce faceți voi pe 6 decembrie, dar eu plănuiesc să mă distanțez social și să practic autoizolarea la domiciliu. Wink.”?

  Block-ul care va urma nu e o problemă, mi-e suficient că vezi tu comentariul ca să știi că unii cititori mai și țin minte ceea ce citesc.

  • Lorena Lupu says:

   Wink, imbecilo. Wink, adică glumă. Bag pxla adânc în mă-ta de intrigantă bătubilă cu un bocanc peste mufă.

 2. TrufiMufi says:

  1. Daca indemni lumea sa iasa la vot multi ar fi votat PSD, adica fix ce nu vrei tu.
  2. La cat il urasc pe Ioh*nnis, vroiam sa votez PSD numai sa sufere ala, dar n-am facut-o ca mi se usca mana sa-i votez PSD, de-aia am absentat. Brusc e o idee buna ?
  3. AUR este un lup in blana de oaie.
  4. De-aia nu mai am FB, ca FB e o cloaca infecta de manipulare.

 3. Radu says:

  500.000 de voturi inseamna 5% din 10 milioane de votanti, la locale au fost 7 milioane, la prezidentiale au fost 9 milioane, pentru perspectiva, AUR intra cu votantii astia in parlament la orice alegeri.

  Si apoi, exceptand cateva state din nord, cam toate tarile europene au partide nationaliste in parlament.
  Sunt cumba romanii un popor progresist?
  Daca nu sunt, cum se face ca de la Vadim nu mai avem partide nationaliste in parlament(ah, scuze, avem UDMR)?

  Parerea mea e ca AUR le-a scapat pe sub radare serviciilor, USR nu s-a prins ca ei de fapt 15% au voturi, restul au fost voturi anti-PSD, si acum PSD-ul a fost in opozitie, nu a mai fost raul cel mai mic de votat.

 4. ana says:

  o cacealma care ne poate costa scump. sunt multi cpf-isti acolo. daca vin cu diverse legi restrictive, cine garanteaza ca habotnici din pnl si psd nu vor vota? simion a declarat ca e un mare admirator al modelului polonez, lavric si altii din partid, inclusiv femei, cred ca locul femeii e la cratita, femeile sunt proaste si nu se pricep la literatura, folosofie, romii sunt o plaga sociala etc. cat despre simpatiile legionare, mi se face rau numai cand ma gandesc.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: