Battery low

Please, recharge. Please, recharge. Please, connect to router. Please, connect to network. Please, connect to database. Password denied, request new password. Have you forgot your password? Please, type the letters in the graph below. Warning: case sensitive. capslock is ON. CAPSLOCK IS On. Your system is under threat. Please, download our software, 30 pc off TODAY. Warning, capslock is ON. Please, recharge or connect to high-power USB port. Maintenance and repair. We are under maintenance, you might not be able to connect for the next few minutes. Sorry for any inconvenience.

 

You may now restart your session.

 

Connection error!

 

 

 

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. jademan says:

  Un bulgăre de vată.

 2. goodman says:

  am inteles, linisteste-te, nu esti nici prima si nici ultima care nimereste cate unu’ cu putza mica. noi, campionii, suntem decat ~10% din populatie. cam ca increderea in presedinte. practic si statistic trebuie sa futi 10 ordinari pana sa nimeresti unu’ ca mine.

  succesuri !

  • Gheara says:

   In pat nu tre sa gandesti, tre sa fii animal. Cand futi tre sa fii animal. Daca te apuci sa gandesti s-a dus dracu tot. Cel putin in cazul meu. Daca te apuci sa gandesti -,,ce-i asta? femeie. ce-i asta? pizda. ce-i asta? cur.” S-a dus dracu, pa pa

  • Gheara says:

   Bagi pula-n foame, asa. Pulii tre sa-i dai sa manance. :))

 3. dadatroll says:

  Am inteles ca daca stai linistitan trun fotoliu sau ceva iti trece in cateva minute. Daca nu incearca cu votca.

 4. Nea says:

  Chiţibuşar, fizicianul! Da de unde ştii, ai încercat? Nici dacă ai o săniuţă şi de dai cu ea pe sinusoidă?

 5. Gheara says:

  Rusoaicele sunt cele mai bune in pat si cele mai curve. Am futut rusoaice. Dupa aia vin unguroaicele si frantuzoiacele. Unguroaicele le dau clasa la romance in pat. Unguroaicele trebuie futute tare. Fara pupat. Le pupi cu pula. :))

 6. Gheara says:

  Mi-a zis una odata: ,,ba prostule, eu n-am nevoie de tine, eu am nevoie de pula ta” :)) Pe moment m-am simtit ofensat, apoi am apreciat sinceritatea :))

 7. Gheara says:

  Inainte se facea muzica adevarata, nu muzica electronica de azi. Cu tambal. Sunetul e ceva viu, nu poate fi inlantuit fara sa-i schimbi menirea si fara sa-l distrugi in fond. Noi ca muzicieni, ne slujim de sunete pentru a le transcende , nu pentru a le inlantui. I-auzi ce spune nebunia asta. Hopa ! :))

 8. bogdan says:

  Băi, dar numai bărbați cu obiectul de doi metri s-au adunat pe aici.

  • mama lui bogdan says:

   Lasa mama ce i-ar tea mancat ma scuza-ti pisma ca penicsul tau ie decat mai mititel nu conteaza asta mama draga care asculta ceti spun ieu care si Nelu a zis ca iel ie dotat nui adevarat care ma face sa ma simpt totus bine adeca ie important ce faci cu penicsul nu cati centimetriii are mama scumpa care ieu stiu ca nai de unde mostenii care nici tatatau intelectoal no avea asea mare decat ca iel orcum nu voia sa faca amor zicea ca toti prostiii ma scuza-ti fute. Care iel aviea preocopri mai analte de citit. Deci mama draga nu t-e antrista care stiu ieu ca panorama de nevastata te barfeste la bloc care ai puta mica care ieu sti ca ie asea dar totus nu ie frumuos ca iea sa vorbeasca despre penicsul sotului iei care atunciea vine antrebarea pai bine mai curv-o dece lai loat de barbat daca nut place ceare suburic. Sa sti Bogdane tare rau mam suparat pe panorama de nevastata care rade lumiea de tine din cauza la ce povesteste iea. Care ieu nu sant pentru ampotriva violentei domecstice care totus cred ca femeea m-ai trebue si plesnita care nu arata recspect la barbat. Curva si nesapalata de iea.

 9. low job. E aceeași temă, deși nu pare:)

 10. Virgil says:

  Mi-a spus mie o femeie o data ca obiectele acelea de campion sunt de trei dimensiuni 🙂 mica mare si normala. Eu sunt un barbat normal nu ma bag la campionii “mari”. in rest la Battery low sigur operatorul era enervat ca se striga la el vezi Caps On. Deci (ing expresion “intelectuala”) trebuie bagat la incarcat! Orice 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: