Căţeluşă blândă caută familie

Unii se întrebau la ce e bun Facebook. Ei bine, preiau postarea unei Facebook friend de-a mea, despre o căţeluşă abandonată. Cu menţiunea că aş ucide în chinuri toate jegurile cu chipuri de oameni care abandonează animale crescute în casă, să moară în frigul iernii. Citez postarea:

Am in custodie temporara o catelusa de maxim 9 luni, de talie mare, gasita in Parcul Obor, foarte linistita si prietenoasa. Se intelege bine atat cu cainii, cat si cu pisicile, stie sa mearga in lesa si este foarte ascultatoare. Sta la baie, la curat in urechi, fara a avea nici cel mai mic gest de agresivitate. Acum ii cautam familie responsabila.

Povestea Reesei
Acum doua zile am gasit in Parcul Obor o catelusa abandonata, inca un suflet care plateste un pret scump fara a avea nicio vina. Se ferea de toata lumea, inclusiv de caini, ascunsa intre mormanele de zapada. Dupa cateva insistente am reusit sa o atrag si sa o mangai putin. Semnele de trauma erau mai mult decat evidente – isi tinea coada intre picioare, mergea cu capul in jos. Paznicii mi-au spus ca fusese abandonata in acea zi si ca nu a mai reusit nimeni sa puna mana pe ea. Am plecat cu inima stransa spre tarcul de caini, intrebandu-ma cum poate cineva abandona un animal crescut in casa intr-o zi geroasa de iarna. Incurajata de comportamentul nostru prietenos, catelusa a venit dupa noii, retragandu-se de fiecare data cand se apropia cineva. Am hotarat cu prietena mea sa ramana ea in tarc cu cei doi caini, iar eu sa merg la un non-stop sa cumpar o conserva. Speriata, catelusa a refuzat sa manance.
Ieri si azi m-am reintors in parc cu mancare nestiind daca o voi mai gasi. Astazi era intre aceleasi mormane de zapada, uda si infrigurata deoarece a stat toata ziua in ploaie. Desi mai am un caine si doua pisici, nu am putut sa intorc capul si am decis sa ii ofer temporar un camin. Din fericire si sotul meu este iubitor de animale…
In speranta ca ii vom gasi cat mai curand un stapan responsabil, in zilele urmatoare o voi duce la veterinar pentru un consult general, vaccinare, deparazitare si sterilizare. Pacat ca CIP-ul nu este obligatoriu, asa cum este in alte tari – as fi aflat cine a abandonat-o pe Reesa.

Iata si poze cu ea.

Dupa doua nopti nedormite de stat in frig, putina liniste si confort

Reesa dupa o baie calduta

Cine doreşte să adopte această căţeluşă blândă şi tandră, să lase un comment în care să menţioneze o adresă validă de mail. Nu o voi publica, să nu vă trimită nimeni viruşi, o voi da Dianei să vă scrie ea. Dar atenţie!!!!!! Dacă te anunţi candidat, vreau seriozitate!

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. coramica says:

  Eu as fi serioasa, as duce-o la tzara, unde as avea nevoie pt paza, dar cred ca nu vine nimeni sa mi-o aduca din Bucuresti.

 2. Lorena Lupu says:

  e căţeluşă de apartament. e mult prea blândă şi bine dresată pentru pază la ţară.

 3. Leul de Oras says:

  Blanda? Looks like an evil bitch to me!

  Io nu inteleg de ce toata lumea marketeaza pe blandete si “cauta familie” si nu “cainele diavolului cauta locuinta si vieti de distrus”. Ntz ntz ntz :))

 4. Lorena Lupu says:

  pentru că nişte unii care au potenţă financiară să facă pe familiştii au şi responsabilitatea de a nu lepăda câinele la trei zile după adopţie? doh!

  din partea mea poate s-o adopte şi un burlac convins, cu condiţia să fie convins că poate avea grijă de ea.

  ah, şi încă o chestie: când e postare cu bancuri idioate, e ok ca acel umor să se reflecte şi în comentarii. Când e o chestie serioasă, vorbim serios.

 5. valer says:

  Lorena te susţin din toată inima la faza cu moartea în chinuri. Totuşi eu m-aş mulţumi cu o amendă de trei salarii medii, eventual plus o bătaie aplicată de cei lezaţi – eu văd abandonarea asta veselă a câinilor în primul rând un pericol pentru oameni.

  Dar sunt convins că ăştia ce aruncă din maşină nişte câini şi apoi dispar rapid au o părere tare bună despre sine.

 6. Trexel says:

  apai cu al meu nu cred ca s-ar intelege

 7. Lorena Lupu says:

  eu ştiu? oricum, nu vii tu din Satu Mare după ea.

 8. Crash says:

  Buna Lorena. Imi era dor de tine. Am inchis paranteza. Iti dai seama cum s-ar juca cu Snow? A, pe calea asta iti transmite printre doua miorlaituri, salutari. 🙂

 9. Da-o si pe “adoptii caini”; pe acolo intra destul de multa lume 🙂

 10. Lorena Lupu says:

  crash: e tot alb şi frumos?

  raluca: dar sunt şi mai mulţi câini necăjiţi.

 11. Istvan says:

  Lorena, si eu ma ofer spre adoptie. Tocmai am ramas fara adapost.

 12. Lorena Lupu says:

  păi vezi dacă nu m-ai luat de nevastă când ai avut ocazia? te-a bătut Dumnezeu. 🙂

 13. Trexel says:

  de ce nu? mi s-a facut cadou un pui acu vo 8 ani si a trebuit sa-l duc cu trenu Satu Mare – Brasov.
  🙂 am dat spaga si am rezervat un compartiment intreg. 11ore de mers, din care 6 caca si 11 pipi 🙂 ca deja la un mom dat si mie imi venea sa-mi dau drumu tot acolo 😀

 14. coramica says:

  Ok, inteleg. E drept ca pt paza tb alta educatie.Dar parea mare si ma gandeam si eu.Oricum, succes celor care o vor lua, sa fie cu inima mare.

 15. cipslim says:

  Asta care a dat-o afara tre sa fie vre-un poponar jegos.
  Sper sa-i gasesti casuta la o doamna in varsta, mi se pare cel mai potrivit tip de stapin pt caracterul catelei.

 1. February 18, 2010

  […] E povestea unei căţeluşe abandonate. O puteţi citi aici. Sper să se termine cu bine. Pe străzile oraşelor sunt atât de multe animăluţe […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: