Complimentele ascunse din apelativul C

Multe fete iau decizii meschine, limitative, care evită conflictul, care evită oportunitatea, şi în multe cazuri, principala motivaţie e “aoleu, să nu zică lumea despre mine că-s C.”

(Nu scriu termenul complet, pentru că dacă Facebook te blochează o lună şi după aceea trebuie să-ţi reconstruieşti traficul de la zero, de zici că te-ai apucat de blogging astăzi. Google vine şi dă o lopată peste: demonetizează articolul. De aceea puteţi remarca în ultima vreme o scădere vertiginoasă de termeni pitoreşti în texte.

Mkay.

Panica majoră a tuturor fetelor este să nu fie considerate C, să nu fie făcute C şi să nu se bârfească despre ele că sunt C..

Se impune întrebarea generică: de ce atâtea persoane încep să facă C femei despre a căror disponibilitate sexuală nu ştiu nimic şi cărora nu le-au fost clienţi plătitori?

Chiar dacă, să zicem prin absurd, ai practica escortingul la modul profesional, de ce e problema lui gigel? Cu ce îl afectează direct, dacă nu eşti nevasta lui sau cineva care i-a promis commitment şi n-a livrat?

De ce atâţia melteni fac C femei care nu le datorează nimic?

Iar eu vă spun că, în realitate, e un compliment uriaş.

O ştiţi pe urâta grupului? Pe aia pe care nimeni nu vrea s-o? Elementul tolerat de milă? Pe aia n-o face nimeni C. Pentru că, în secunda în care faci pe cineva C, în mintea ta apar deja imagini cu persoana respectivă în acţiune toridă şi copulativă, iar dacă persoana e respingătoare, NU vrei astfel de imagini.

De ce este atât de insultător să auzi că mă-ta e C? Chit că, în unele cazuri este chiar adevărat?

Tot pentru că, în secunda în care, când gigel face aceste afirmaţii despre mă-ta, îţi bagă cu forţa un film XXL în cap, pe care organismul nostru îl respinge visceral. De aceea şi simţim impulsul de a răspunde cu un pumn în mufă.

Prin urmare, C înseamnă că eşti atrăgătoare, dezirabilă şi yummy.

Daaaar.

E mai mult.

Dacă credea doar asta, şi avea impresia că eşti accesibilă, gigelul nu te insulta. Te lua cu vrăjeală libidinoasă de cocalar în călduri, vai viaţa mea, cf, ce periculoasă eşti, să mor io, vino să bem o ciorbă cu payul în centrul vechi.

ÎDar gigelul poate avea un puseu de luciditate. Şi să conştientizeze faptul că nu va avea acces la tine nici dacă se tăvăleşte în aur din cap până-n picioare şi îşi cumpără un penis de diamant.

Cine să fie de vină? Desigur, nu el, că e un meltean jegos şi prost de baună.

De vină eşti tu, că eşti C, aka ai opţiuni mult mai bune şi criterii rezonabile de selecţie, care îl elimină. Pentru că dai impresia că te orientezi mai inspirat.

Acesta este backstory-ul real, când un gigel face o femeie C.

Da, Lorena, dar când femeile se fac C unele pe altele?

Există două cazuri.

A) Fie femeia care o insultă pe cealaltă e crescută tradiţionalist, spălată pe creier, haabotnică, şi atunci, pe cale de consecinţă, a dus o viaţă extrem de frustrantă şi de nemulţumitoare, de eternă slugăreală nerecompensată. Iar când vede că tu nu cumperi tot BS-ul legat de rolul tău biologic, drept care, trăieşti exact cum vrei, se umflă toată tărâţa în ea. În primul rând pentru că începe în subconştient să o macine gândul neliniştitor că ar fi putut să fie şi ea liberă şi fericită. Dar n-a fost. Şi exact ca în cazul gigelului, răzbunarea va fi tot pe tine.

B) Fie femeia care te face C are un uriaş complex de inferioritate în ceea ce te priveşte. Şi atunci va compensa, devenind cheerleader pentru orice mizerie la adresa ta. În ideea că, dacă te trage mult în jos, poate ajungeţi la acelaşi nivel.

Ce remarcăm, dragi copii?

 1. Niciodată o plictisitoare, o persoană de duzină, una pe care o uiţi la 3 secunde după ce a ieşit pe uşă n-a fost făcută C .
 2. Niciodată o persoană mai valoroasă decât tine, una care să te inspire şi de la care să ai ce învăţa, una cu lucruri reale de oferit nu te-a făcut c*.

În concluzie, cred că răspunsul e Da, băi, sunt C şi mândră de asta. Păcat că serviciile mele sunt prea scumpe pentru tine.

Ăăăă.

Does that make me C dracului?

Good.

***

Vă mai pun o dată CF, noua mea piesă. Nu de alta, dar îmi place tare mult cum a ieşit şi vreau să ajungă la cât mai mulţi. Subscribe pe YouTube, please.

***

Dacă ţi-a plăcut acest articol, susţine site-ul cu o donaţie.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

30 Responses

 1. Bubu says:

  Stai putin. Google te demonetizeaza pentru continutul tau, postat pe blogul tau si citit de publicul tau? Nu stiu foarte multe despre zona asta, de aia si intreb.

  • Lorena Lupu says:

   da. de exemplu, articolul x sau video y nu e eligibil pentru reclame.

   • Bubu says:

    Aha. Asta ca sa nu apara x brand pe y pagina controversata?

    • Lorena Lupu says:

     Probabil.

     • Sykophantes says:

      Nu exista riscul ca un articol sa fie demonetizat si daca un comentator scrie cuvantul “C…” in clar ? Necunoscute sunt caile lui Zuck. Ca o paranteza interesanta anul trecut un baiat polonez m-a ajutat sa fac niste renovari mai grele prin casa. De cate ori ceva nu mergea bine (si au fost multe ocazii), spunea “kurwa”, la fel cum un roman ar spune “la dreaku”, un francez “merde”, un german “Scheiße”, un american…. you got the idea.
      Ma face sa cred ca pentru un roman cuvantul e infinit mai incarcat de semnificatii in timp ce pentru un polonez e doar casual cursing.

     • Lorena Lupu says:

      Nu, pentru că răspunderea comentariului e a ta, nu a mea.

 2. Sykophantes says:

  Exceptionala barba di tre giorni. Nu stiu daca exista o solutie profesionala pentru asa ceva, daca e facuta (doar) din machiaj, daca dureaza mult sa fie aplicata dar arata foarte bine.

  • Lorena Lupu says:

   e făcută din tuș de ochi, pomadă de sprâncene și pudră de contouring.
   Mulțumesc frumos. Sper că-ți place și piesa.

 3. Sykophantes says:

  Multumesc de clarificari. Imi place si piesa (si videoclipul) e inedita, originala, total diferita de un alt videoclip pe care l-am vazut (Jet). Pe moment imi pare ca iti pune mult mai bine in valoare calitatile de actrita decat cele vocale in sensul ca ma pot imagina urmarind videoclipul CF? de cateva zeci de ori in urmatoarele luni dar nu stiu cum va fi sa-l ascult doar (o sa testez). Jet se preteaza foarte bine sa fie pus pe instalatia audio din masina (versurile, linia melodica nu au de suferit daca partea video lipseste).

 4. benito says:

  Dar unei curve (in sensul de dictionar) poti sa ii zici ca e curva sau tot e gresit?

  • Lorena Lupu says:

   De ce i-ai zice asta? Cu ce te afectează direct ce face persoana? dacă nu e nevastă-ta care ți-a jurat credință la altar?
   Sau cauți pur și simplu un mod de a le enerva ca apoi tot tu să le zici că-s insuportabile și misandre și etc?

   Femeile nu se nasc misandre. Interacțiunea cu gunoaie umane detestabile și iritante ca tine le face să devină.

   • benito says:

    Argumentul tau nu e specific pentru termenul de curva, ci pentru foarte multe insulte in general. Crezi ca ar trebui sa evitam mai mult insultele in general? (Inclusiv termenul de curva)

    • Lorena Lupu says:

     Cu diferența, gigele, că tu o faci pe aia curvă fără ca aia să-ți fi greșit cu nimic, iar eu te fac pe tine bou iritant și bătubil cu bocancul peste mufă după ce tu începi cu comentariile tale de frustrat în care mă acuzi de toate inepţiile din minţişoara ta cât nuca şi îmi demonstezi că eşti un bou iritant şi bătubil cu bocancul peste mufă.
     Nu mă mai hărţui amboulea, sau nu te mai victimiza că reacţionez, e fix atât de simplu.

     • benito says:

      Eu te hartuiesc? Cum anume?

     • Lorena Lupu says:

      Deja ți-am explicat în repetate rânduri cum anume, și dacă n-ai reușit s-o procesezi, e fix problemuța ta și a intelectului tău lacunar și incapabil să proceseze informație. Când îți mai vezi mesajul înlocuit cu acea drăgălașă autoconfesiune, e semn că m-ai mai hărțuit o dată și ți-am mai dat o p*lă peste bot ca reacție.

 5. benito says:

  Sunt un bou cu impresii false de superioritate și mă mănâncă în cur să mugesc inept. Merit pocnit peste bot cu un bocanc de munte cu cuie în talpă până pricep că nu mi-a cerut nimeni lecțioare și nu mă calific să le dau.

  • Lorena Lupu says:

   OK. Văd că încă nu ai înţeles să-ţi ţii analizele şi verdictele pentru tine şi mă-ta. Că nu am legătură cu filmele din creieraşul tău neted şi nu îmi doresc să am. No prob. O să confesezi repetat că eşti un bou până încetezi.

   • benito says:

    Care e problema cu comentariul precedent? Te-am jignit cu ceva? Tu ma jignesti incontinuu

    • Lorena Lupu says:

     Gigele, ce tot întrebi lucruri pe care ți le tot repet? NU MAI DA VERDICTE ȘI NU MAI FACE SUPOZIȚII PE TON DE CONCLUZII, ÎN MORȚII MĂ-TII. Ești prea prost s-o înțelegi pe asta? Atunci nu mai guița că te jignesc. Te jignesc pentru că insiști bovin în comportamente pe care ți-am spus deja că nu le permit și întrebi bovin lucruri pe care ți le-am comunicat deja.
     Dacă îmi demonstrezi repetat că ești un dobitoc, nu grohăi tot tu dacă ești tratat ca atare.

     • benito says:

      Eu nu te-am jignit nici macar o singura data. Nu ai putea să vorbesti civilizat cu mine?

     • Lorena Lupu says:

      Unde nu m-ai jignit, imbecilul pulii bătubil cu un bocanc peste bot, când prima ta mugitură pe acest blog a fost o idioțenie cum că l-aș trata nasol pe fratele meu, la un dialog unde îi demonstram negru pe alb cu argumente că nu are dreptate?
      Toate rahaturile de comentarii pe care ți le-am înlocuit sunt supoziții minimalizante și jignitoare.
      De aceea îmi și bag repetat pula în zdreanța sifilitică de mă-ta, și judecând după cum insiști în a întreba același lucru de tzșpe ori, respectiv în a nega ce faci, o să bag multă pulă în zdreanța sifilitică de mă-ta de acum încolo.

     • Lorena Lupu says:

      Și pentru că se pare că o să faci mult pe prostul ignorând ce îți spun, am o nouă serie de comentarii pe care ți le înlocuiesc:
      Cele în care te dai deștept și aberezi despre mine cu mesajul “sunt un bou” etc. Iar cele în care faci pe prostul care nu înţelege problema explicată deja de 247890 ori cu mesajul “aici îmi etalez necuprinsul prostiei”.

 6. benito says:

  Sunt un bou cu impresii false de superioritate și mă mănâncă în cur să mugesc inept. Merit pocnit peste bot cu un bocanc de munte cu cuie în talpă până pricep că nu mi-a cerut nimeni lecțioare și nu mă calific să le dau.

  • Lorena Lupu says:

   OK, văd că îmi testezi răbdarea în continuare, băga-mi-aș adânc și apăsat pula în mă-ta. No problem. Te înjuri singur și te înjur și eu până încetezi cu pisălogeala toxică, supozițiile de căcat și reproșurile nejustificate sau până te cari în morții mă-tii zdrențe de pe blogul meu.

   Sunt un om CARE NU ÎȚI DATOREAZĂ NIMIC și pe care ÎL TOT FRECI LA ICRE AMBOULEA CU LECȚIOARE, VERDICTE ȘI VĂICĂRELI.

   Care pizda mă-tii parte nu penetrează până în bezna aia densă care îți ține loc de creier?

   Comentează în morții mă-tii on topic, nu mai proiecta în morții mă-tii peste mine experiențeled tale nefericite cu femei care nu te-au iubit (la cât ești de iritant și de prost, în morții mă-tii, pot să văd de ce), nu mă mai fute la icre în morții mă-tii cu reproșuri și nu mă mai școli cu chestii în care ești mai ignorant decât o ciubotă, în morții mă-tii. și nu-ți mai da singur dreptate când îți spun că bați câmpii. În morții mă-tii!

   Și atunci nu-mi mai dai motive să te bag în morții mă-tii.

   Dar tu de fapt VREI să fii băgat în morții curvoiului josnic și scabros de mă-ta, de aceea și insiști să faci FIX ce îți spun să nu faci. Ai un fetiș cu umilire, dar ești zgârcit și nu dai bani la profesioniste, enervezi femei normale să te înjure ele.

   • benito says:

    Nu sunt deloc vaicareli, te întreb doar daca imi poti raspunde civilizat. Sa inteleg ca nu?

    • Lorena Lupu says:

     Băi, gigele imbecil, răspund civilizat tuturor celorlalți comentatori (CARE NU HĂRŢUIESC CU SUPOZIŢII TÂMPITE ŞI ATAC LA PERSOANĂ), ca dovadă că, din nou, ce înțelegi tu ține strict de necuprinsul prostiei tale și încăpățânării tale care cere insistent bocanci în meclă.
     NU VREAU să răspund civilizat genului de hărțuire pe care îl practici tu, pentru că ea NU MERITĂ răspuns civilizat.
     Iar dacă mă mai întrebi o dată ce hărțuire, după ce ți-am spus exhaustiv în comentariile de mai sus ce hărțuire, înlocuiesc direct cu “sunt un bou” şi discuţia se încheie.

     Nu mai agasa oamenii în moduri în care oamenii ţi-au spus clar că nu doresc să fie agasaţi, şi oamenii nu vor mai avea motive să-şi bage pula în mă-ta.

     O repostez pe asta, să nu te vaieţi că n-ai văzut-o.

     Nu mai agasa oamenii în moduri în care oamenii ţi-au spus clar că nu doresc să fie agasaţi, şi oamenii nu vor mai avea motive să-şi bage pula în mă-ta.

     Nu mai agasa oamenii în moduri în care oamenii ţi-au spus clar că nu doresc să fie agasaţi, şi oamenii nu vor mai avea motive să-şi bage pula în mă-ta.

     Nu mai agasa oamenii în moduri în care oamenii ţi-au spus clar că nu doresc să fie agasaţi, şi oamenii nu vor mai avea motive să-şi bage pula în mă-ta.

     Nu mai agasa oamenii în moduri în care oamenii ţi-au spus clar că nu doresc să fie agasaţi, şi oamenii nu vor mai avea motive să-şi bage pula în mă-ta.

     Nu mai agasa oamenii în moduri în care oamenii ţi-au spus clar că nu doresc să fie agasaţi, şi oamenii nu vor mai avea motive să-şi bage pula în mă-ta.

     Nu mai agasa oamenii în moduri în care oamenii ţi-au spus clar că nu doresc să fie agasaţi, şi oamenii nu vor mai avea motive să-şi bage pula în mă-ta.

     Nu mai agasa oamenii în moduri în care oamenii ţi-au spus clar că nu doresc să fie agasaţi, şi oamenii nu vor mai avea motive să-şi bage pula în mă-ta.

     Nu mai agasa oamenii în moduri în care oamenii ţi-au spus clar că nu doresc să fie agasaţi, şi oamenii nu vor mai avea motive să-şi bage pula în mă-ta.

     • benito says:

      Sunt un bou bătubil peste muie cu un bocanc cu cuie și fac lung pe prostul pentru că am un fetiș cu umilințe și sunt prea zgârcă să plătesc prostituate.

     • Lorena Lupu says:

      OK, gigel. Chiar nu mă interesează ce te împiedică să procesezi că acest stil nu ține cu mine: prostia sau încăpățânarea. Sau o combinație. Cert e că din acest punct, eu nu mai răspund aici. Am explicat deja tot ce faci greşit, cineva mai puţin bovină agasantă ar fi priceput de minimum zece replici, iar în cazul tău e vizibil de la o poştă că pierd timp pe care nu mi-l remunerează nimeni.
      Mai dă 5790 de comentarii idioate în care nu îți asumi ce faci și baţi câmpii dobitoceşte, eu mai înlocuiesc cu 5790 de “sunt un bou etc” şi cam atât.
      Nu pe nervii mei, pişatule bolnav. NU PE NERVII MEI.

 7. benito says:

  Sunt un bou cu impresii false de superioritate și mă mănâncă în cur să mugesc inept. Merit pocnit peste bot cu un bocanc de munte cu cuie în talpă până pricep că nu mi-a cerut nimeni lecțioare și nu mă calific să le dau.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: