Concursul lunii: “coperta respinsă”

După cum bine ştie oricine mă citeşte, în scurt timp, cele mai bune texte ale acestui blog vor deveni o carte adorabilă, veselă – am eliminat TOATE textele care sunau a descărcări ale mele după câte o interacţiune stupidă şi le-am păstrat doar pe cele care spun o poveste sau transmit o emoţie, în aşa fel încât să nu aibă nimeni sentimentul, când ia cartea în mână, că dă bani să-mi suporte mie crizele.

M-aţi ajutat cu sugestiile, ideile, propunerile, observaţiile voastre, să alegem coperta cărţii, şi o parte dintre voi aţi şi dat like paginii de Facebook Trollywood. Aici..
Pe restul, vă aştept să veniţi când consideraţi de cuviinţă, pentru că, simt eu, unul din secretele popularităţii mele este că nu am tras de nimeni în nici o direcţie. Şi n-o să încep acum.

Bun. Dar între timp o să ne distrăm aşa cum am mai făcut-o şi până acum, şi, ca să râdem, vă propun un nou concurs: coperta respinsă.

Ce înseamnă “coperta respinsă” / “rejected cover”? E o glumă de pe vremea când presa scrisă încă era o realitate, şi funcţiona în felul următor: se crea o copertă care surprindea într-un fel satiric sau pur şi simplu amuzant conţinutul revistei sau parodia vedeta cu care aveai interviul principal. Evident, coperta nu vedea niciodată tarabele. Dar era folosită pentru râs şi voie bună.

Hai să facem un rejected cover pentru Trollywood.
Cele mai vesele tentative vor fi postate pe social media mea zilnic, cu link & menţiune la creatorul lor, iar fericitul câştigător al celei mai halucinant de hazlii coperţi respinse va fi invitat să vorbească la lansarea mea (dacă e în vreunul din oraşele în care lansez) sau îl vom intervieva prin video call la lansarea mea (dacă e unde şi-a înţărcat mutu’ iapa), va primi din partea noastră trei beri (dacă va fi prezent fizic) şi cartea cu autograf.

Deja avem o recoltă.

Versiunea de sus e creată de Alex Pantea, care poate fi găsit aici.

Editura Hyperliteratura a contribuit cu această copertă respinsă.

În timp ce Capra Vecinului ne-a trimis această minunăţie.

Declar concursul deschis pe toată luna iunie.

Fiţi liberi, fiţi demenţi, gândiţi-vă la hohotul de râs al privitorului, în clipa când vă va vedea munca.

Ştiţi cât de tare urăsc citatele stupide, dar e un citat la care chiar ţin.
“If you make someone laugh you give them a little vacation”. Winston Churchill. În traducere: “Dacă faci pe cineva să râdă, îi oferi o mică vacanţă.”

Ei bine, spiritul Trollywood e o mare vacanţă.

Capodoperele pot fi trimise prin mesaj privat pe https://www.facebook.com/lorenalupu sau prin mail pe birou@lorenalupu.com.
Vă aştept ca şi când.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: