Condica de sugestii şi reclamaţii

Am avut reclamaţii: “cum de nu sunt şi eu în lista ta de Top 10 wow“? Bro or sis, dacă purtăm această discuţie, înseamnă că eu am făcut tot ce a fost omeneşte posibil să fii. Mai depinde şi de tine. Poate la anu’.

Pe de altă parte, recunosc că nici un wow din listă nu duce lipsă de componenta profesională. Da, când e de ales între un om cu care colaborez şi unul cu care nu, îl voi alege mereu pe cel cu care pot lucra. Adică: dacă deja am arat şi însămânţat un ogor împreună, am adunat recolta şi am vândut-o, ba ne-am şi împărţit mămăliga în timp ce am făcut chestia asta, logic că eşti mai wow decât unul sau una care îmi consumă timpul în mod neproductiv. Life is short and then you die, remember?

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. nedormitul says:

  da’ ostap de ce nu este?

 2. Ostap Bender says:

  sau nedormitul? mie imi place nedormitu mai mult decat ioana baetica mondragon.

 3. Lorena Lupu says:

  ostap era la un centimetru de a fi acolo (dacă n-ar fi avut obiceiul iritant de a se aştepta ca omul să ghicească gânduri), iar cu nedormitul nu am lucrat nimic.

 4. mama lui bogdan says:

  Si ieu am facut un asemenea top care mam gandit ca care ierea ce-i mai buni locuitori dupa acest bloc a domnisuarei Lorena scumpa de iea care dupe ce mam gandit cu creeru meu tot pe Bogdan al meu las alege care ieadevarat ca ie asea bou cate o data dar totus e fiu meu si ie facut decat cu intelectoal care deacea a esit asea destept din cauza la ma scuza-ti la sperma cu aichiu ridicat. Cuvantuacesta aichiu manvatat Nelu care iel a yis ca femee nu se mai zice acuma coi eficient de iteligenta ci aichiu vine din japonesa care anseamna te sparg la calcule baete am dous prezece clase plus liceu. ieu nu stiu dac ie adevarat care totus suna mai bine aichiu are asea un aer de strainantatur care mea promis Nelu ca ma duce la anu an Costanta sant tare fericita decat ca nu stiu daca ma ma-i ancape costumul de baie depies care deci din doo pese ca ce-l antreg nul mai pot trage pe mine.

 5. Silviu B says:

  De cand te-ai angajat norma intreaga numai de Vice citesc . Vice, Vice si iar Vice.
  Nu e sugestie nici reclamatie, e un of.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: