Cuiele lu' Pepelea

Ieri seara, la concertul lui Mărgineanu (I must admit I’m an addict), am descoperit o tehnică de agaţament de care am râs cu lacrimi.

Ştiţi cu toţii povestea lui Pepelea, nu? Îşi vinde casa părintească unei boieroaice frumoase, pe o mie de galbeni. Şi zice: Vreau doar 999 de galbeni, şi îmi păstrez din toată casa un cui, care a fost al mamei, care l-a moştenit de la bunicu’, care etc. Şi trece zi de zi, ba să agaţe de cui o haină, ba să o dezgaţe, ba să agaţe o paporniţă, până agaţă femeia. Şi au trăit fericiţi până o făcut plopul pere şi răchita grapefruit.

Buuuon. Şi acum, ladies and brutălmen, iată tehnica de agaţament “cuiele lu’ Pepelea.”

Un gigel vrea să fută. În general, femeile românce fiind în majoritatea lor frumuşele, iar bărbaţii scunzi, graşi şi prost îmbrăcaţi, va ochi cel puţin 4 – 5 tipe mişto, neînsoţite, la 4-5 mese diferite. În Barfly (unde am fost ieri), chestia funcţionează excelent, pentru că spaţiul e divizat în aşa fel încât să mascheze simultaneitatea întâmplatului.

Iar gigelu’ îşi ia o beutură, pe care o “uită” pe una dintre mesele-cu-fete. Ia o a doua, pe care o uită pe altă masă cu fete. Şi tot aşa. Şi astfel, cuiu-i gata. Revine: vai, mi-am uitat screwdriveru’ la voi. Ce faceţi altminteri? Bla-bla-bla. Ia stai aşa, mă sună cineva, revin.

Aşa, gigelu’ acoperă eficient toată populaţia feminină interesantă din punct de vedere coţăistic, şi o dată cu prima sclipire de interes, abandonează restul cuielor lu’ Pepelea, şi se agaţă de cuiul care a dat roade.

Riscuri:

1. Tesla. Trec alţi gigei şi răstoarnă “cuiul”. Accidental sau deliberat.

2. O nesuferită: “Băi, vezi că ţi-ai uitat long john-ul! Poate vrei să ţi-l bagi în fund, ce zici?

3. Masa de nebăuţi. Când ajunge să-şi moaie şi el botul în pocalu’ cu reinbou, descoperă că acesta a dispărut, miraculos, ca un curcubeu după ploaie.

4. Chelneraşu’ cel viteaz. Care adună tot. Inclusiv cuiele lu’ Pepelea.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

58 Responses

 1. coramica says:

  @Lorena, lasa ca poate Fermin nu stie ce buni is aia din pusta…la muuulteee…asa ca, lasa-l sa vorbeasca(scrie)

 2. Rhetta- babo, deschide-ti biznis. Deci vine popandau’ la tine la firma si-si comanda o caftangioaica si marca banu’. Pe urma se duce in club. Caftangioaica il asteapta acolo, ii trage doi pumni, un croseu de drapta si-o poseta in cap popandaului, pitipoancele diin preajma se induioseaza, ceea ce ii va da putere popandaului de a pleca acasa cu cea mai futacibila. Win-win situation.

 3. shortestcut says:

  @lorena: ha ha, am parcurs dialogul de mai sus si imi place.

 4. Rhetta Marx says:

  Raluca: mersi pentru sfat. Tocmai am înregistrat firma RhettaMarxCareŢiDăCuCapuNGură S.R.L. Dacă mai ai idei, nu ezita să mi le comunici.

 5. Fermin says:

  sug pula.

 6. Isa says:

  si vorbesti cu gura plina?

 7. veutzu says:

  Hmmm… Nu stiu ce sa zic… Ca oricum tre sa le agati :)) Adica daca te bagi, te bagi oricum, si fara pahare pe mese 😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: