Cum să belim inteligent bursucul

Nu mă întrebaţi ce-am căutat, de am ajuns aici. Luaţi de râdeţi:

http://blog.barbieritdelux.ro/sfaturi/cele-4-categorii-de-pamatufuri-din-par-natural-de-bursuc/

PS: Cred că nu mă mai duc la cosmeticiană să mă epileze, de mâine devin şi eu adepta unui bărbierit de lux. Iar dacă faceţi calculele cu procentele de corp al bursucului, o să remarcaţi că autorul a uitat să menţioneze ce se găseşte pe 2% din corpul bursucului. Noi zicem că alea-s zonele chele. Voi?

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. Dan Iancu says:

  noi nu mai spunem, luam…

 2. batman says:

  acum expresia “hai sa-mi scuturi bursucul” capata in sfarsit sens. io credeam ca femeile ma invita sa le fut, dar de fapt aveau nevoie sa scutur respectivele animale ca sa vanda parul ce cade, respectivului barbier. ntz ntz ntz !

 3. Lotus says:

  Da, se unge parul de bursuc cu lubrifiant cu picatura si nu mai ai nevoie de epilare…

 4. Am citit si eu prostia aia docta cu bursucul si regiunile barbirifere. Mare e gradina zoologica a domnului!

 5. Mare grija cand circulati prin Europa si nu va place carnea de bursuc 😀
  http://en.wikipedia.org/wiki/Badger#As_food

 6. Deducem că undeva pe acest glob există cel puţin un om a cărui slujbă este să tundă bursuci. Maricele, ce e tăticul tău? Stylist de bursuci, tehnician bursucolog, maistru epilare mustelide ?

 7. lelynx says:

  ma lorene, chele ori ba, eu zic ca alea-s zonele in care bursucul se gadila :)))

 8. :)) Draga Lorena, in primul rand mersi pentru reclama.
  In al doilea rand, uite un articol care poate o sa te intereseze mai mult decat unul despre niste chestii pe care oricum nu le folosesti: Best makeup brushes
  Sau poate o sa-l gasesti mai amuzant avand in vedere ca e cu bursuci, capre, ponei, nevastuici si veverite. 🙂
  Te pup si bafta.

 9. Starea Literaturii says:

  O drama de dimensiuni aproape cosmice agita framintata lume literara dimboviteana. Eroii dramei sint nimeni altii decit poetesa Livia Stefan si juna speranta a literaturii romane numita Claudiu Komartin. Distinsa poeta s-a dat atit de tare pe linga distinsul poet, in speranta ca dinsul o va sustine, promova si plasa pe cararile succesului, incit datul atit de tare pe linga s-a transformat in cel putin doua -dupa stiinta noastra- nopti pasionale intr-ale amorului intre cei doi protagonisti ai dramei de fata. In esenta, nimic rau, se stie ca sexul este o activitate placuta si sanatoasa, daca se practica protejat. Decit ca, se pare, dl. Komartin, nu mai are trecere pe la Cartea Romaneasca, unde distinsa poeta a depus de curind un manuscris despre care se spera ca va revolutiona literatura si mersul astrelor. Asa incit, raminind cu sexul prestat cam degeaba, doar pe niste sensibilitati debitate delicat de poet, Livia Stefan ar fi vrut sa puna capat relatiei, mai ales ca dumneai e si maritata, cu altcineva decit cu Claudiu Kormatin. Or, in acest punct al dramei, impresionat pina in strafunzimile fiintei de prestatia memorabila, se pare, a Liviei Stefan, dl. Komartin a amenintat atit cu dezvaluirea relatiei cit si cu sinuciderea in cazul in care doamna Livia Stefan refuza sa mai presteze. Astfel incit noi toti ne rugam de dna. Livia Stefan sa ceara acordul explicit al sotului pentru a-l consola pe Claudiu Komartin in privinta necesitatilor sexuale ale acestuia, pentru ca nici unul dintre noi nu si-ar dori sinuciderea bardului.

  PS. Acest e-mail a fost distribuit catre un numar insemnat de persoane din lumea literara autohtona, in ideea ca eventuala sinucidere a lui Claudiu Kormatin din ratiuni sentimentale este o stire de interes public si macar unul dintre destinatarii materialului are resursele necesare pentru a interveni in a impiedica o asemenea drama.

 10. Muie Bogdan says:

  mesaj editat de Lorena:

  bogdan: bă, tu n-ai coaie , băi găozar împuţit , tu ai o urmă de pulicică şi două coşuri de le zici tu , mincinos mic , “coaie” . Dacă vrei coaie , hai la Pulică să ţi le dea pe la buzişoare, de n-ai să mai poţi zice nici cum te cheamă , băi rahat cu girofar ce eşti.

  • Lorena Lupu says:

   nu, nu e un mesaj editat de mine. mesajul editat de mine e: mi se fâlfâie de toţi inculţii acestei patrii, nu le aloc mai multă atenţie decât merită, iar dacă mai insişti să aberezi pe tema bogdan, când eu am spus clar că am încheiat subiectul, ai ban.

 11. Muie Bogdan says:

  fix peste o săptămână este ziua noastră. ce să-ţi iau? ce-mi iei?

 12. Vasilica cel Viteza says:

  “Nu mă întrebaţi ce-am căutat, de am ajuns aici.”

  Ce cautai de ai ajuns acolo?

 1. February 7, 2011

  […] This post was mentioned on Twitter by stefanmanea, Lorena Lupu. Lorena Lupu said: Cum să belim inteligent bursucul : http://t.co/tIyEHc2 […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: