Da, boss, vaccinează-te

Imagine: RF Studio

Ceaușescu nu voia oameni ai muncii bolnavi, să lipsească de la scârbici și să văduvească economia națională de efortul aferent. Drept care, nu te întreba dacă vrei sau nu vaccin. Ți-l dădea pur și simplu, și la revedere.

Și rezultatul a fost că da, a fost sărăcie, au fost lipsuri de nedescris, s-a trăit într-o umilință și o batjocură la adresa omului competent, dar nu au existat epidemii cu adevărat grave.

Nu spun că era bine, God forbid. Dar populația întreagă primea vaccinurile, că așa trebuia, și acest nu-stăm-la-discuții a prevenit răspândirea bolilor, iar ăsta e un fapt, indiferent că ne place sau nu să recunoaștem.

Pentru că așa funcționează ORICE vaccin.

O boală se declară eradicată după ce toată lumea e vaccinată și prin urmare, imună la virusul, bacteria, etc care o provoacă.

Lasă antivaxerii să-și facă numărul și o să salutăm din nou printre noi tuberculoza, poliomielita și alți ucigași ai secolelor trecute.

Mi se rupe profund de cine ce simte pe subiect și de ce psihanalize, filozofii, bătăi de câmpi fără legătură cu subiectul aveți voi chef. Și timp. Că na, omul tinde să bată apa în piuă aiurea când dispune de foarte mult timp.

Eu nu am timp și, sincer, vreau ca în 2021 să lucrez, nu s-o frec pe acasă. Sau să mă lupt pentru viață sub un aparat de ventilat.

Și nu ajunge să mă vaccinez eu pentru asta. Ghinion, trebuie s-o faci și tu.

***

Dacă ţi-a plăcut acest articol, susţine site-ul cu o donaţie.

 

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

9 Responses

 1. Gabriela says:

  De articol nu comentez, e adevar curat, pacat ca nu gandesc toti. Congrats, Lorena!
  Observatie personala: am realizat in 3 zile cati prieteni idioti am avut. Da, la trecut, n-am nevoie de idioti in viata mea.

 2. Pangolinul says:

  Sunt un bou agresiv și periodic latru.

  • Lorena Lupu says:

   Latri la mă-ta-n coteț, că ea e direct vinovată că nu te-a pocnit repetat până învățai să fii politicos cu doamnele.
   la mine pe blog nu latri, că te bag înapoi în pizda mă-tii curve. Ai priceput, zdreanță îmbibată de sloboz și căcat?

 3. Cris says:

  Ma sperie limbajul tau

 4. Jrp says:

  Mă vaccinez si eu la 10 ani după ce vă vaccinați voi, Werner si toată clasa politică.. si mai discutăm pe urmă..Nu știu ce vârstă aveți voi, dar în vremurile la care face referire, vaccinurile erau produse exclusiv în România la institutul Cantacuzino, nu vaccinuri străine cu tot felul de tulpini nespecifice poporului român. Așa că lăsați propaganda asta ieftină .. incercati să postați adevăruri nu manipulări..informați-vă înainte de a da share la tot felul de aberații.. .să fiți sănătoși după marea vaccinare

 5. yours-truly says:

  Right, că virusul e românesc, de-a dreptul mioritic, nu?? Iar vaccinurile alea de la Cantacuzino erau create numa’ cu “tulpini specifice poporului român”, cu ADN 100% carpato-danubiano-pontic, nu?…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: