Da, frățică, preferăm cafeaua dimineața

Azi, avem o formă un pic neobișnuită de poșta redacției, pentru că nu mi-a scris nimeni în această săptămână. În schimb, mi-a comentat un tip care își deducea toate informațiile despre femei de pe siteuri de porneturi și de agățat, să mă întrebe de ce mint femeile și de ce nu recunosc ce mult le place sexul. Și a atașat un link.

Unde ducea linkul?

La chestia asta:

 

Pe scurt, animala asta absolut dizgrațioasă, care are talent de intervievator cam cât am eu șanse să câștig viitoarea olimpiadă de iarnă, secțiunea patinaj artistic, categoria cupluri, se folosește de întrebare să se înghesuie agasant și inconfortabil în niște fete, să bage insinuări de cel mai prost gust cu altele și dea în repeat reacțiile jenate ale altora. O întrebare de viață privată pe care, bădăran fiind, o pune cu eleganța și pertinența unui elefant în magazinul de porțelanuri.

Și mai are și tupeul să intituleze asta “pamflet”.

Pamfletul, frăţică, presupune INTELIGENŢĂ ŞI UMOR. Aspectele alea care-ţi lipsesc ţie din născare.

Mbun.

Ce înţelege comentacul care-mi pune întrebarea?

Că vezi doamne, intervievatele ar minţi.

Fapt insinuat şi de nasul ăla de Pinocchio, pe la jumătatea filmuleţului.

Iar insinuarea că tipele ar minţi şi că “măcar eu ar trebui să fiu sinceră” mi se pare chiar mai jenantă decât “interviul” în sine,

OK. Să fiu sinceră. Sincer, ăştia care suspectaţi că fetele mint sunteţi idioţi de behăiţi.

AFemeile nu au morning wood 

Starea obişnuită de trezire a TUTUROR tipelor cu care am locuit prin cămine, am închiriat apartamente, am împărţit camere de hotel e uăăă, deja e dimineaţă. Parcă a trecut tractorul peste mine.

Femeile se trezesc foarte low energy şi relativ ciufute. Pentru că ele au un somn mult mai agitat, pentru că un vis mai nasol le strică toată odihna, pentru că n-au dormit suficient şi aşa mai departe.

Avem nevoie de nişte timp şi de un cănoi uriaş de cafea să ne clarificăm imaginea şi să începem să funcţionăm omeneşte.

Apoi, de obicei, dimineaţa femeia planifică mintal ce are de făcut în ziua respectivă.

Nu i-ar trebui sex nici dacă ar descinde Brad Pitt cel de la 30 de ani la ea în bucătărie. Ar zice: “Voinicule, ia calul meu şi du-te”.

B) Femeile au nevoie de relaxare şi de atmosferă pentru sex 

Genul ăsta de întrebare, şi reacţiile de ăhăhă, nu sunteţi sincere, îţi trădează instant labagiul profesionist care n-a împărţit în viaţa lui casa şi patul cu o femeie în carne şi oase. Un bărbat care a fost în minimum O relaţie de lungă durată ştie că treaba funcţionează mai degrabă aşa:

Sigur, pentru lucrătoarele sexuale e simplu. E job. Mimezi orgasmul cum vrea plătitorul şi sănătate. Dar o tipă normală, care nu face sex ca parte a unei tranzacţii, ci ca să-i placă şi ei, are nevoie de atmosferă, muzică, mângâieri, şoapte, preludiu, să îi vină pofta.

Când eşti femeie, datul din fund de trei ori urmat de ejaculare nu oferă nici o plăcere. E doar labă asistată.

C) Când nu ai chef, CHIAR nu ai chef

Încă nu am cunoscut bărbat care să nu aibă chef de sex. Oricât de obosit, stresat sau amărât să fi fost. Pentru ei, sexul e o strictă eliberare de lichid spermatic şi de endorfine, şi nu există povară – exceptând anumite boli – care să te împiedice.

Pentru femei, e mai complicat. Ţine de perioada din lună în care te afli. Şi nu mă refer doar la menstruaţie, ci şi la perioade tranzitorii când pur şi simplu NU îţi arde. Ţine de starea emoţională: dacă se simt iubite, dacă simt că ăluia îi pasă real de ele, dacă facturile sunt plătite, dacă au note ok la facultate, dacă merge treaba la muncă, dacă n-au întâlnit vreun intervievator bou pe stradă, să le întrebe tâmpenii. În cazul nostru, cheful de sex se naşte mult mai greu şi trebuie îndeplinite mai multe condiţii.

Nu e: mă trezesc dimineaţa şi sar direct în p***. O fi aşa în filmul tău preferat de pe Red Tube, dar ăla e jucat de o profesionistă plătită să întruchipeze o fantezie. Are aceeaşi legătură cu viaţa reală, câtă are Fast & Furious cu traficul rutier din zona Unirii într-o miercuri la şapte.

D) Ca femeie, descoperi plăcerea de a face sex abia după 25 de ani. 

Sigur, nu mă refer la tinerele împinse de mici în conjuncturi promiscue. Zic de fetele normale, din familii ok. Alea silite să se prostitueze de pe la 14 ani nu învaţă să se bucure de actul sexual niciodată.

În primii ani, încă nu îţi controlezi corpul, încă lucrurile sunt mult prea strâmte şi mult prea străine, nu ştii nici tu ce te stimulează şi ce te excită, şi faci pe femeia fatală să impresionezi pe alţii. Nu ţine de erotism, ci de nevoia de popularitate în liceu şi de nevoia de a fi iubită.

Abia pe la 25, înveţi să te relaxezi, înveţi să descoperi punctele erogene, şi înveţi să-ţi controlezi şi să-ţi induci orgasmul. Şi abia după 25 putem spune că eşti o femeie stăpână pe corpul ei, care face sex de plăcere, şi nu ca monedă de schimb pentru acceptare sau iluzia iubirii.

Or, majoritatea tipelor pe care le intervieva ăsta erau mult sub 25 de ani. Pentru categoria asta de vârstă, sexul e muncă grea. Sigur, facem, că vreau să mă iubească Gigel, dar mai pe seară. Sau mâine.

E) Şi nu te ajută cu nimic aluziile porcoase, intruziunile, obrăzniciile şi hărţuirea nesolicitată. 

Moartea pasiunii.

***

Îţi plac textele Trollywood? Poţi susţine şi tu proiectul.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram.

***

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

9 Responses

 1. Ady says:

  Mie nu-mi trebuie cănoiul de cafea (bine, ăsta e inclus în ritualurile/tabieturile de dimineață care mă pun pe șinele zilei de lucru, dar apare în program pe la 9.30, după ce-am ajuns la birou și mi-am mâncat sandvisul).
  Dar trebuie să-mi pun lentilele. Am dioptrii sănatoase (-8) și dacă nu mi le pun nu mă simt trează, nu mă simt vie, nu mă simt pe planeta asta, nu nimic. Nu stați de vorbă cu mine înainte să-mi pun lentilele. 🙂

 2. Mirela says:

  Extraordinar articolul. Exact asa este. Suta la suta. Majoritatea femeilor fac sex ”ca moneda de schimb pentru acceptare sau iluzia iubirii”. Multe dintre ele toata viata. Lorena, esti minunata!

 3. Andrei says:

  Cred că scopul e să vadă cum tratează diferite persoane întrebările incomode. Mie mi-au plăcut răspunsurile fetelor, chiar dacă nu am de unde să știu și nu mă interesează dacă au spus sau nu adevărul. Tipul e din topor și nu știe când să se oprească cu întrebările, eu m-aș fi oprit la a 2-a întrebare dacă primeam un răspuns evaziv.

 4. Lorena Lupu says:

  Andrei, bravo. De obicei, răspunsul evaziv e un semn că interlocutorul e în disconfort, că îl faci să se simtă aiurea, şi că insistenţa e bâtă în baltă.

 5. Ovidiu says:

  @Ady: Clinica Oculus din Floreasca; costa, dar merita toti banii. Am scapat de dioptrii +5,5 in 2009 – hashtag “forever fara ochelari'”.|

 6. Rebela says:

  Mie imi place sexul dimineata , daca nu ma trezeste ceasul desteptator. Daca dorm imbratisata ( cu fostul partener dormeam imbratisata) deja ma simt ca dupa un preludiu. Cu actualul , care de regula nu agreeaza sa doarma imbratisat , dupa ce deschid ochii si realizez ca e langa mine , ma lipesc de el , el de mine , toropeala de
  Dimineata devine mai placuta langa o mangaiere, erectia de dimineara se simte placut , si uite asa ….

 7. Lorena Lupu says:

  Sigur nu îți flutură un penis rebel printre picioare? pare exact genul de bullshit pe care îl proiectează bărbații când se dau femei pe net.

 8. Rebela says:

  Asa cum nu intelegi ,cand ai pana in 25 de ani ,cum e sexul dupa 25 ani , asa nu intelegi cum e sa dormi langa un partener pe care il doresti ca pe un amant . Pana in 25 ani am fost asa cum descrii tu mai sus. Si marea majoritate a femeilor vor sex asa cum vor barbatii . Dar cu amantul ? Asa cum reporterul doveste ca nu a avut o relatie de lunga durata de cuncubin, asa tu dovedesti ca nu prea esti indragostita de partener… evident ca nu vrei sex daca deja anticipezi cum va fi !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: