Dau dreptate omului, atunci când o are

Mă ia azi Nicoleta Lefter la per pulis:
-Băi, Lorena. Mie când îmi faci un interviu? Nu de alta, dar prea te lauzi doar cu Rebengiuc, Căciuleanu, Puiu şi etc. Să nu uităm că nu Rebengiuc, Puiu şi Căciuleanu au fost lângă tine, când ai avut şi tu nevoie de susţinere, ci eu.

Am rămas perplexă, pentru că n-am auzit-o niciodată pe Lefter impunându-şi cu fermitate un punct de vedere, şi era ceva nou pentru mine. Dar, considerând că, da, Lefter a fost lângă mine când am avut nevoie de susţinere, are perfectă dreptate.

Concluzia: chiar şi oamenii 99% echitabili ca mine greşesc uneori. Diferenţa e că eu recunosc. Mă voi revanşa.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

5 Responses

 1. neax says:

  Încep să citesc “Mă ia azi Nicoleta L…”. Domn fiind, privirea nu mi-a trecut mai departe, proptindu-se în cele 2 airbaguri imaginare ale Luciu-lui. Şi mă tot miram, ce dracu are aia cu tine şi cum te-a proptit la nevoie.

 2. Andrei says:

  Pai fa ce trebuie facut.

 3. Denisa M. says:

  @neax

  iubitule, tu stiai ca Republica Democrată Congo numită și Congo-Kinshasa este o țară din centrul Africii, a doua ca suprafață de pe continent? ca RD Congo are ca vecini Republica Centrafricană și Sudanul de Sud la nord, Uganda, Rwanda, Burundi și Tanzania la est, Zambia și Angola la sud și Republica Congo la vest, ca are o suprafata de 2.344.858 km², ca-i republică prezidențială, ca pe presedinte il cheama Joseph Kabila Kabange, ca pe un euro luam 1191.68 de franci congolezi ?

 4. Denisa M. says:

  ce frumos suna, gadila urechea intrun mod mult mai placut decat Desteaptate rrrrumâne.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: