Deci, aşa

Link.

Atât am avut de spus pe ziua de azi.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. Karim Sabaheddine says:

  Music can express emotion without words, but words can never express emotion without music in them. Ask any poet, or lover.

 2. para says:

  I bite the hands that I hold by lying through my teeth
  The funny thing about me is I’m an angel underneath

 3. Ovidiu-Adarian Marinescu says:

  Buna Lorena! Azi nu am nici un pic de imaginaie! Nici un pic de inspiratie! (Parca as fii avut vreodata), vb. lu’ Prof. Carabatz…asta e’! Vorba lu’ blaier dupa ce a facut “terente”………in sinea lui a spus…”sunt mediocru”, dar unchiu’ (nu unghiul) lu’ tovarashu adrian sarbu’, sa ne suga pula!

 4. Latura cocalară a nedormitului says:

  mămică, eu o iau. o caut cînd mă întorc în cluj și o cumpăr. da’ să nu te prind, cînd te-oi prinde, că nu-mi dai iscălitură pe ea că nu știu ce-ți fac! dup-aia fac și eu o jmechereală din asta cu ce-mi place, ce nu-mi place, să mă dau periculos.

  • Lorena Lupu says:

   păi vezi dacă nu-mi ceteşti blogul? cică e sold-out. da’ – pe de altă parte, dan boeriu a găsit un exemplar la humanitas din oradea. Deci numai dzeu ştie ce e sold-out şi ce nu în ţara asta.

  • Laurentiu says:

   Am citit “Manualul războinicului luminii” cu două markere. Cu galben am subliniat pasajele care mi-au plăcut şi unde m-am identificat cu eroul cărţii, iar cu verde pe cele care nu mi-au plăcut şi nu le-am citit. (Gigi)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: