Despre porci şi boi

Am făcut grupul de Facebook “pule mici şi frustrate” pentru a exersa autoironia. Fiecăruia dintre noi cu sine. Şi graţia. Fiecăruia dintre noi cu ceilalţi.

Şi una dintre discuţiile cele mai profunde în superficialitatea lor grobiană a început când unul dintre utilizatori a enunţat maxima: “O femeie poate ierta un porc, dar niciodată un bou”.

Adâncă.

Aparent, ambele sunt insulte clasice îndreptate de gospodine obidite împotriva sexului masculin care nu face piaţa corect şi dă pe roşii mai mult decât costă.

În realitate, e o diferenţă subtilă de specie. Porcul e ăla care “merge la sigur”. Ăla care te anunţă că ţi-o va trage. Sau că nu ţi-o va trage. Sau că veţi avea copii. Sau că vă mutaţi mâine în Honolulu. Pe scurt, porcul ar merita tratat cu o greblă în testicule, în loc de răspuns, orice ar zice.

Boul e ăla la care te duci tu acasă, te dezbraci la chiloţi, îi dai o cremă şi-l rogi să-ţi facă un masaj. Iar el pune clopote tibetane şi face cu tine exerciţii de meditaţie. Apoi îşi aminteşte că are nişte vin bun. Apoi îşi aminteşte că are un coniac bun. Apoi îşi aminteşte că are nişte iarbă prima-ntâi. Apoi sari pe el şi-ţi spune că el nu poate face dragoste cu femei bete şi drogate, că nu-s capabile de consimţământ asumat.

Boul e simpatic. În cele din urmă, te îndrăgosteşti de modul în care nu se prinde de nimic.

Paradoxal e abia când un tip e în acelaşi timp bou, şi porc în modul de a fi bou. Sau porc, dar complet bou în modul de a fi porc.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

13 Responses

 1. This is pure awesomeness! 😀
  Words of pizdom.

 2. Sferus says:

  We should make love not (in) groups. Poate autoironia e mai buna dupa…

  Cat despre boi si porci, uite dovada ca astrele m-au exclus din ambele categorii (ce ‘noroc’):

  Dupa Zodiacul European:
  – zodia Leu (decada 2)
  – ascendent in Sagetator

  Dupa Zodiacul Chinezesc:
  – zodia Caine (de Apa)
  – ascendent in Maimuta

  Dupa Zodiacul Indian: zodia Vanator
  Dupa Zodiacul Druidic: zodia Plop
  Dupa Zodiacul Floral: zodia Albastrea

  Dupa cum se vede – nici urma de boi sau porci. :))

  Un wanna be bou,
  Sferus

 3. rhodmyryamm says:

  Ajutam azi pe un sex buddy cu ceva legat de business. Terminam hartiile, pleaca omul in treaba lui, mai tarziu ii trimit un update cu stadiul lucrarii. Si-mi tranteste urmatorul mesaj: “great, now i just need to find somebody to suck my cock.”. Pai de ce n-ai zis nene? Ca ar fi fost rude and selfish. Acum daca mi-ai creat o dilema cu articolul asta, ajuta-ma te rog sa inteleg in ce categorie se incadreaza (ca parca e mai mult decat pasive-agressive English style) . Deci ce ar fi, bou cu tendinte porcine in stilul de a fi bou, sau viteversa?

 4. Maruldin Ochiulmeu says:

  Boul e un taur castrat. Si e rumegator. Porcul e destept si are penisul in spirala. Si sa nu uitam diferenta dintre rama si porc: porcul rama, dar rama nu porc.

 5. berar says:

  am fost un bou! maine maduc sa-mi cer scuze lu’ Nico si apropo a murit Emil Bobu dar m-am nascut eu.

 6. sfarcopolis says:

  mai interesant e cand boul in modul porc da de o capra.

 7. vali says:

  Mai exista un anumit animal domestic cecse gaseste in 6 din 10 case :
  Cainele de sex:)

 1. July 28, 2014

  […] greața și rușinea de mine când am citit că Lorena Lupu a înființat grupul de Facebook “pule mici și frustrate”, pentru că pe lângă a fi o pulă mică și frustrată, eu sunt gheu și n-am nici Facebook. […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: