Doamne, cât de tare mi-aş dori să scap de onanişti libidinoşi!

Subiect: cel cu şcoala, de ieri. Subiect serios. Sensibil. Important. Important pentru că e vorba despre educaţie, despre formarea ca om, despre lucruri cu miză serioasă.

Şi sub articol, comentariu.

 

Ce s-a întâmplat de fapt?

Pur şi simplu, am postat o interacţiune haioasă la mine pe wall. Fără vreo legătură cu articolul. Despre teoria aia, că poftele ne dezvăluie tot ce lipseşte din organism.

Glumă, da? Poate nu glumă strălucită, dar în mod evident, glumă.

Apoi vine o fată să comenteze că îi e ruşine să spună de ce îi e poftă.

Iar eu o întreb ÎN GLUMĂ. GLUMĂ EVIDENTĂ DIN AVION: “P*lă?”

Nu ai cum să iei în serios asta. Nu ai cum. Dacă nu eşti un labagiu înverşunat, intoxicat de labă, dacă nu ţi-ai trăit toată viaţa cramponat de Pornhub ca scafandrul de masca cu oxigen, nu ai pur şi simplu cum să iei în serios chestia asta.

Şi nu ai cum să dai copy şi paste şi să muţi dialogul ăsta glumeţ în comentarii la un articol serios.

Nu ai pur şi simplu cum.

“Dar, Lorena” o să ne întrebe vag plictisit cititorul normal, “de ce ne plictiseşti pe noi cu chestia asta?”

Pentru că, simplu şi la obiect, nu mai suport labagiul scabros de internet. Şi dacă pe mine mă deranjează, eu nu mai pot scrie relaxat, şi dacă eu nu pot scrie relaxat, nu-ţi pot oferi nici ţie textele obişnuite care îţi plac.

Nu mă interesează să mai mimez că pot trece lejer peste genul ăsta de mizerie. NU MAI VREAU GENUL ĂSTA DE MIZERIE. Vreau să pot glumi relaxat pe pagina mea fără un idiot care să sară instant la insinuări şi apropouri. MI-E SILĂ DE INSINUĂRI ŞI APROPOURI.

Nu-i mai suport genului ăstuia de idiot sinistru şi dezgustător lipsa de satisfacţii sexuale şi nevoia de a transforma o banală glumă într-un întreg proces de intenţie.

Nu mai suport modul în care genul ăsta de idiot infinit de scârbos îmi poluează existenţa cu mizeriile lui. Cu obsesiile lui. Cu mesajele lui retardate la cele mai penibile ore. Faptul că nu pot face o glumă fără să sară un idiot din ăsta funest la concluzii.

Muriţi, mă. Muriţi în chinuri. Nu mă mai stresaţi cu proiecţiile voastre scârboase. Nu, nu mă interesează problemele voastre. Faptul că n-aveţi parte, de slinoşi şi necarismatici ce sunteţi. Şi dacă tot n-aveţi parte, încercaţi să extrapolaţi nef*terea voastră vulgară şi infectă asupra întregului univers.

Sunteţi scârboşi cu spume. Nu v-aş atinge nici cu mănuşi chirurgicale şi mască de oxigen pe faţă. Disperarea voastră vă face de cinci ori mai scârboşi.

E prea mult să ceri genului ăstuia de labagiu să-şi ţină obsesiile pentru el şi să nu te facă martor la ele? Că tu cu prietena ta ştiţi de glumă, şi aveţi o formă de relaxare una faţă de cealaltă, şi n-aveţi nici chef, nici motivaţie, să încasaţi genul ăsta de mizerii?

Probabil că e prea mult. Într-o ţară în care 70% din populaţie e analfabetă funcţional, e mult prea mult.

Dar eu nu mai vreau obsedaţi din ăştia scabroşi, nu mai vreau mesaje de la obsedaţi din ăştia scabroşi şi nu mai vreau comentarii insinuante de la obsedaţi din ăştia scabroşi.

“Lorena, e internet. Mereu se va găsi câte un nef*t*t din ăsta să te hărţuiască”.

OK. Iar eu m-am săturat să mimez că pot trece peste. NU ÎI ,MAI VREAU. NU LE MAI VREAU PROSTIA.

Avem o problemă, cum procedăm?

 

 

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

4 Responses

 1. Traian says:

  Nu ştiu, şi eu am destule obsesii, dar să-nnebunesc dacă am scris vreodată din senin aşa aiurea pe net căcaturi. Care-i rostu? O fi şi ăsta vreun fetiş, să vadă toată lumea, să nu ţii pentru tine. 🙂 Că doar nu speră să aibă vreun succes real.
  *goes back into the shadows*

 2. Robert K. says:

  Am facut odata un rant din asta ca al tau pe olx, fata de cei care propuneau schimburi desi era specificat clar ca nu accept schimburi. Ce sa vezi? Numarul lor a inceput sa creasca dupa rant.

 3. Dap, si sectiune mea de mesaje de pe facebook arata aproape la fel (la comments nu isi permit sa se exprime decat prietenii apropiati, nush cum procedat de am inspirat asta). Si orice postare, text, poza, recomandare, opinie exprimata e prilej fie de “hai sa ne futem”, fie de “nu asta ai vrut sa spui”. Textul tau ar trebui batut in piatra 😀 Altfel spus, te ador fierbinte (hai cu comments :D)

 4. Lorena Lupu says:

  Respect, Traian.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: