Dragă Muller

Îţi cumpăr iaurturile de fructe cu o fidelitate demnă de respect. Şi ştim şi eu, şi tu, că nu e act de pişcotăreală: nu mi-ai dat ever-ever vreun produs sau vreun ban să scriu chestia asta, aici. Pur şi simplu, spre deosebire de Danone, iaurtul tău de caise chiar are gust de caisă şi bucăţi recognoscibile de fruct, idem fiecare sortiment şi, una peste alta, se vede că nu bagi amidon în produs să-l faci mai ţeapăn. Deci, te cumpăr pentru că meriţi şi las săptămânal bani pe produsele tale la hipermarket.

 

Dar… dacă eu fac asta pentru tine, crezi că ai putea, în plm, să lipeşti un ambalaj mai rezistent în partea superioară a cutiei, să nu se spargă pe drum şi să nu-mi ejaculeze peste toate celelalte produse? Nu de alta, dar eşti singurul iaurt cu care mi se întâmplă regulat asta. Crezi că, dacă tot faci un iaurt bun, există posibilitatea să-l şi ambalezi bine? că, dacă ţin neapărat să ling iaurt de pe o banană, mă descurc şi fără pretextul unui ambalaj de doi bani.

 

Cu apreciere sinceră,

O consumatoare.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

17 Responses

 1. redrake says:

  Corect tot ce ai spus. Acum 2 zile, prietena mea chiar mi-a atras atentia sa nu mai cumpar Muller, sa iau doar Cremoso ca nu ramane iaurtul pe eticheta.

  • Krites says:

   Sa demonstrez ca ieu chiar urmaresc ce scrii, ti-as vinde iaurt (Muller) in pungi de plastic! @redrake: te fura peste tot coane! :)))))

 2. Muller says:

  Dragă cumpărătoare,
  Îţi mulţumesc că-mi cumperi iaurturile cu regularitate de ceas elveţian. Confirm că nu este act de pişcotăreală. Mulţumesc pentru aprecieri, ştiu ce fac şi ştiu ce pot. Îţi mulţumesc şi că lingi iaurtul ca pe o banană însă, te implor, data viitoare să cureţi coaja cu delicateţă.

  Cu recunoştinţă,
  Muller

 3. Ah, draga cumparatoare, iaurtul are valoare:)))))

 4. neax says:

  Ţi s-au arătat semnele şi nu le-ai văzut:
  Nu cred că ţii minte blestemul crunt din vremea lui Ceaşcă: Să ţi se spargă kilul de ulei (era sticlă din sticlă atunci, hehe) peste kilul de zahăr.
  E semn că ne apropiem, catifelat, de epoca geniului. Să ţi se spargă litra de Miuler peste jumatea de banane, azi. Mâine, Danone peste cartofi. Poimâine, Dumnezeu cu mila.

  • goodman says:

   nu vorbi cu pacat de perioada aia cand iaurtu avea gust de iaurt, cand ceafa de porc avea gust de ceafa de porc, cand cartofii prajiti aveau gust de cartofi prajiti, cand era ordine, liniste si pace si domnea legea, cand elevele respectau scoala si nu-si permiteau sa se imbrace dezbracat ca acuma cu tzatze si bikini la vedere, cand tineretu dadea locu in trolebuze la oamnenii in etate, cand era respect si se gasea kent si whisky ieftin (de la bogdan citare), cand auru si petrolu si hidro si otelu si combinatele erau ale poporului roman, cand lumea avea servici toti si se ducea la mare la bai de namol prin sindicat ieftin, si nu se fura si organele isi facea datoria si daca nu invatam la scoala mancam bataie atat de la profesori cat si de la babaci, si nu era curvasareala de azi ci mamele (?) si bunicile si strabunicile noastre au fost virgine la maritis, si nu se baga atatea E-uri din petrol ca arome natural identice in hrana poporului ca sa faca cancer el poporu ca sa se imbogateasca multinationalele capitaliste de doctorii de cancer si tiganii isi stiau lungu nasului si era mai bine atunci.

   muie Basescu !

 5. Lotus says:

  M-ai confuzat. Se întâmplă regulat şi te miri că ejaculează? 🙂

 6. Anonimus says:

  Muller, Muller… da cu pozele alea de “regină a nopţii” ce se mai aude? Că mi-s tare nerăbdător!

 7. neax says:

  Am o întrebare, îţi place gustul de iaurt cu fructe sau speri să aduci astfel un aport de fructe în dietă? Că, după calcule, mai mult de o jumate căpşună nu intră într-un păhărel de iaurt.

  • goodman says:

   ai calculat dupa formula asta “daca femeile au probleme cu parcarea, este din cauza ca barbatii le mint despre cat inseamna 20 de cm”, nu-i asa ?

 8. epo says:

  daca strigi mai tare se-aude ecoul.

 9. Prin anii’60 era unul Modugnio care canta Marina,Marina,Marinaaaaaa…..
  Mie-mi vine sa cant Lorena…,………
  Am promis ca nu mai intru niciodata aici caci sunt prost.Dar ce sa fac daca iar m-am imbatat?

 10. Chateaubriand says:

  Sa-l incerci si pe cel cu cafea, e divin. S-ar putea sa aiba si folia acoperitoare mai rezistenta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: