Dragoste şi moarte

În ultima vreme, pe categoria poptămăşisme retardate, circulă o grămadă de de-alea cu băiatul care dă fetei ursuleţul, dar fata voia întreţinerea plătită, şi aruncă ursuleţul în drum. Tipul sare după ursuleţ şi-l calcă maşina (şil kalk maşina, dacă e să păstrăm redactarea aferentă acestor retarzenii) şi pe buzele lui muribunde se aude o ultimă şoaptă: “În ursuleţ era chitanţa, târfă!!” Şi fata: “Morţii mă-tii, printre care te numeri şi tu acum, nu puteai pur şi simplu să mi-o pui în palmă? Chitanţa, vreau să zic?”

O fată îl întreabă pe un băiat: “Mă iubeşti”. El: “Nu.” Ea se aruncă de pe bloc. Pe la etajul şase îl aude strigând: “Nu te iubesc, te ador, fă, coţohârlă” şi oftează “Simţul masculin al umorului te uci… jbang”.

Iar eu am o singură nedumerire. Înţeleg nevoia prostului de a ilustra dragostea ca la grădiniţă. Dar de ce trebuie musai să moară unul dintre combatanţi? Neapărat să moară? Nu poate avea doar o cădere de calciu sau ceva? Şi aia e nasoală, vă jur.

O fată o întreabă pe iubita ei (da, hai să facem un cuplu gay, să mai alternăm situaţiile de viaţă): “Par grasă?” “Da” răspunde iubita ei.
Fata face cădere de calciu şi e dusă la urgenţă. Cu guriţa-i pală, murmură: “Dar să ştii că te-am iubit”.
La care iubita: “OK, eu voiam să spun că fiecare kilogram în plus de tine înseamnă mai multă dragoste pe pământ”.

Dak n-u tea înduioşat, aprinde o lumânare în lokul umbros unde a-i avut inima o dată. Shi da share la kinki pryeteny, să ai n0r0k.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

19 Responses

 1. jademan says:

  *kinky prieteni. 😀

 2. kontraziceri says:

  La India se dansează iar în România se moare, now this is what I call hardcore illustration!

  … but wait it’s only stupidity.

 3. carmenica07 says:

  suferă bieţii de sindromul lu romeo şi a lu julieta

 4. Ik says:

  Una la care am plâns cu muci de crocodil:

  O fată şi un tip circulau cu viteza de 100 km/h pe o motocicletă. Fata: Mai încet, mi-e frică. Tipul: Nu, este distractiv. Fata: Nu nu este, te rog! E atât de înfricoşător. Tipul: Atunci spune-mi că mă iubeşti. … … Fata: Te iubesc, încetineşte. Tipul: Acum, îmbrăţişează-mă cât poţi tu de tare * Ea l-a îmbrăţişat * Tipul: Poţi să-mi scoţi casca şi pune-o pe tine, mă deranjează. A doua zi, în ziar: „O motocicletă s-a izbit într-o clădire din cauză că a rămas fără frâne. Două persoane au fost în accident, dar numai una a supravieţuit.” Adevărul era că la jumatatea dumului tipul si-a dat seama că motocicleta nu mai frânează, dar el nu a vrut ca fata să ştie. În schimb, i-a cerut o îmbrăţişare şi să-i spună că îl iubeşte o ultima dată. Apoi, el i-a cedat casca, astfel încât ea va trăi, chiar dacă aceasta însemna că el va muri. Dacă ai face acelaşi lucru pentru persoana iubită, copiază acest text pe peretele tau!

 5. =)))))))))))))) multumesc. Chiar aveam nevoie sa rad la ora asta =)))))))))

 6. valentin says:

  Sau nu mai bine se mimează o cădere de calciu? Pe când eram copil se făcea asta și de fete și de băieți. După declarație toată lumea ok, fără spitale.
  Acum s-a mai emancipat lumea, domle. Are alte strategii, nu numai poptămișme din astea. :D.

 7. OMG, scheletu’ ăla “are o piesă în plus”. 😳

 8. Daniel says:

  “O fata il intreaba pe un baiat” :))))))

 9. Joker says:

  “ku fiekare kil in plus al iubitului / iubitei e un kil in plus da iubire pa pamant”… I like it. Prekum si aia cu: “trebuie ka tea durut, kand ai kazut din cer, printre noi muritorii, pa pamint”.
  🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: