"Femeia.", nr. de decembrie

Am preluat neşte rubrici lunare şi la această suavă publicaţie de şi pentru doamne. Da, chiar în numărul de decembrie, ăla cu cadou. Sau, să zic aşa, ăla cu încă un cadou. 😀

Tot în acest număr, sunt şi subiect de articol. Au scris fetele despre mine un articol frumos, de două pagini: m-au vârât într-un studio foto, m-au machiat / coafat, m-au fotat până când am văzut stele verzi (3 ore fără pauză!), şi apoi mi-au pus întrebări indiscrete. Tot ce nu ştiaţi despre mine, şi v-a fost ruşine să întrebaţi.

Acum, vorbind serios: v-aţi întrebat ce mai face atrăgătorul Dan Bordeianu? Nu? Nici eu. Dar merită redescoperit, într-un material mai incitant decât toată cariera lui de telenovelist.

Se ia una bucată vedetă de televiziune. Iulia Vântur îi zice. Şi se reconstituie lumea tainică a poveştilor, într-un pictorial în care descoperim că poţi să fii sexy chiar dacă nu se vede mare lucru din tine.

Rubrica mea absolut preferată însă este aceea unde se ia câte o urâtă cu spume, se plimbă prin magazine, e dusă la cosmetică / coafor / pedichiurist etc., şi constaţi stupefiat că, acea urâţenie cu spume s-a transformat magic în… urâţenie cu crengi. Glumesc. Şi, da, ştiu că urâtele cu spume sunt şi ele mamele cuiva, şi e politically incorrect să te iei de mama cuiva. Dar rubrica e haioasă foc. Poate pentru că speculează visul de a fi frumoasă, care se ascunde până şi în sânul fleşcăit al tipei de 55 de ani care aduce pensiile la mine prin bloc. Singura femeie care produce erecţii pensionarilor noştri. Oops, scuze, am divagat.

Ideea e: cumpăraţi “Femeia.” de decembrie. Cu cadou!

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. Buna Dimineataa!
  Felicitari pentru lansare.

 2. racusoara says:

  Lorena draga, eu pentru tine as fi dispusa sa aflu si ce mai face Bordeianu (acu’ ma pregatesc sa dau un Google sa vad care dracu-i ala…)si sa ma uit si la poze cu Iuia Vantur, dar daca dau cumva pacatele sa vad “cum sa ai un fund sexy” sau “10 metode sa-l satisfaci/sa-i faci oua prajite cum ii plac”, simt cum imi scade brusc IQ-ul cu vreo 25 de puncte, asa ca nu stiu daca sunt in siguranta… (nu stiu cum e revista asta in particular, vorbesc din celelalte reviste de femei care mi-au picat in mana, ajungand eu astfel din geniu cu IQ de 250 la limita retardarii unde sunt acum:D).

  PS: cum se face ca o “revista pentru barbati” contine gagici dezbracate si focoase, iar o “revista pentru femei” contine tot gagici, de asta data imbracate si lectii de estetica si bucatarie? 😀 😀

 3. scuze:(
  am crezut ca scriu la rubrica indicata de tine…

 4. Lorena Lupu says:

  răcuşoara: desigur, există şi rubrici de acest gen, dar scrise cu umor. nu ai ce face, dacă publicul-ţintă asta îşi doreşte. poţi cel mult condimenta.
  partea bună e că nu e cu “10 metode prin care să ÎL satisfaci”, ci cu “10 metode prin care să TE satisfacă.” 😀

 5. Lorena Lupu says:

  alţi oameni: am pus în peretele lateral, destul de clar, că link exchange-ul nu mă interesează. credeţi că ar trebui să îmi lipesc şi de frunte chestia asta, în ideea că poate observaţi?

 6. Trexel says:

  =)) PSul racusoarei e intradevar de 250

 7. cipslim says:

  Femeia este o revista foarte batrana pe care o citeam de cand eram la mama acasa, ma bucur ca mai exista si mai ales ca o duce bine.

 8. Lorena Lupu says:

  trexel: oh, da.

  cipslim: există, şi-a făcut implant de energie şi de tinereţe fără bătrâneţe, şi arată minunat.

 9. bujold says:

  Tte rog, suna-ma tu pentru ca, am impresia, mi-am notat gresit numarul de telefon. Multumesc.

 10. Anne says:

  citesc si eu cu drag revista “Femeia” 🙂

 11. Oana says:

  Ma duc sa procur si revista si cartea. Abia astept sa te citesc!

 12. Lorena Lupu says:

  bujold: îmi cer scuze, am primit mailul şi comentariul mult prea târziu. mâine voi trece eu pe la chioşcul lui bebe, în timpul zilei, şi las exemplarul pentru dumneavoastră. vă mulţumesc.

  anne: 🙂

  oana: mulţumesc mult, mult, draga mea. sper să îţi placă.

 13. coramica says:

  Eu am facut comanda la carte, sper sa o primesc curand. Cum faci sa ninga pe pagina?

 14. robert says:

  Ma intrebam daca pot sa scriu si eu.Scuza -ma pentru intarziere dar am gasit pe youtube la pagina a doua ,cautare dai phoenix din romania,ce-i drept numa’ ,cocosii negrii,iarna,ciocarlia ( unele HQ),abia uploadate.deci rabdare ,ca poate mai apare.
  Si mie imi place fionicsul.

 15. sa cumparam femeia? 😀

 16. Lorena Lupu says:

  Da. Şi se vinde la număr. 😀 😀 😀

 17. ok, o sa incerc sa cuceresc si eu o revista 😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: