Gigeii nu pricep ideea democraţie sau de dictatură

Mamăăă, ce le place gigeilor să se vaiete de dictatura ta, sau de absența democrației. Aproape că îmi dă o lăcrămuță.

Se dă, de exemplu, acest specimen trist de bovină sinistră:

 

Carevasăzică. avem aici un gigel care trăieşte cu impresia că blogului meu ar trebui să i se aplice concepte precum democraţie şi dictatură, şi face gură mare pe subiect.

În paranteză fie spus, eu nu-i ştersesem prostălăului nimic. Toate inepţiile de analfabet funcțional și sociopat sever cu care justifica idioțenia aia de HCL prin care asociația de proprietari decide dacă tu poți avea animale de companie sau nu, sunt safe la locurile lor.

Dar chiar presupunând că le-aș fi șters. Era 100% dreptul meu.

Și iată de ce.

Democrația a apărut, ca idee, în Grecia antică. Ideea care stătea la baza ei era următoarea: fiecare cetățean plătitor de impozite prin care se întreține comunitatea are dreptul să decidă destinul țării.

Cum e și firesc.

Nu ți se poate pretinde parte din venitul tău fără să ai un cuvânt de spus.

De ce dictatura e o violare a drepturilor cetățeanului?

Pentru că cetățeanul plătește în continuare numitele impozite și taxe, dar este jecmănit de dreptul la decizie.

Eu sunt un om fair. În sensul că, dacă un om aplică regula democrației, și anume, susține blogul, îi iert derapaje minore. Deci, da, sunt un mare fan al democrației. Care include și OBLIGAȚII, NU DOAR DREPTURI.

Până una alta, însă, lorenalupu.com este o proprietate privată. Eu plătesc serverul și hostingul, eu creez textele, eu bag bani în Facebook să le promovez. Prin urmare, am dreptul absolut și inviolabil să banez pe cine vreau, să șterg pe cine vreau și să comunic cu cine vreau, pentru că e PROPRIETATEA MEA.

Nu ai de ce să pretinzi democrație, atâta timp cât nu cotizezi nimic. Nu e un bun public, nu ești sponsor, nu ești asociat. Democrația, respectiv dictatura, vizează exclusiv domeniul public. Și eu nu am de ce să garantez așa ceva nimănui pe banii mei.

Sper că e mai clară treaba acum.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

2 Responses

  1. Abrudan says:

    Hei, Lorena, cât te costă hostingul? Te-ai gândit să te muți undeva mai ieftin?
    Cu Jekyll poți să ai hosting gratuit (deși, probabil, s-ar numi lorenalupu.github.io) și are funcționalitățile esențiale ale unui blog (poți posta, lumea poate comenta etc.)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading