Grrrr!

Sunt singura pe care o enervează la culme experimentele pe copii ale lui Jimmy Kimmel, cu “ţi-am mâncat toate bomboanele” şi “ţi-am luat un cadou retard de Crăciun“?

Nu mi se pare comic să văd copii plângând. Pur şi simplu nu e amuzant. Ideea copilului ca obiect de batjocură mi se pare sinistră. Hai să ne filmăm pe noi înşine supunând copii la teste psihologice penibile şi să mai şi punem pe youtube chestia asta, să arătăm întregii lumi cât de frumos ne umilim public odraslele. Toţi părinţii care s-au complăcut în tâmpenia asta fac parte, garantat, din categoria aia dobitocească şi naşpa care găseşte o plăcere greţoasă în a-şi mustra / hărţui verbal / vărsa nervii pe copil de faţă cu toţi vecinii tâmpiţi şi ar merita testaţi psihologic de şef cu “ascultă prietene, ţi-am donat salariul de luna asta pentru o cauză nobilă şi am semnat că ai făcut-o tu, ce zici?”, respectiv de nişte recuperatori cu bâte: “Amice, ia dă tu datoria înapoi”. “Ce datorie??” “Las’ că ştii tu.” (Jdâng.)

 

 

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. mihaela says:

  perfect de acord, urasc genul asta de parinti! asta pentru ca, dupa aceea, copiii raman marcati, iar tampitii chiar nu pricep chestia asta!

 2. Mitel says:

  Pustulica ala blond din clip e penal. “I got pooooooonies?” Eu unul vreau un My Little Pony de Craciun 😀

 3. Adi M says:

  Exagerezi.
  Nu mi se par deloc comparabile cele 2 situatii:
  1. O gluma cu niste bomboane lipsa: facuta rar, cu implicatii pe termen scurt, cu impact emotional doar aparent(copii cam plang din orice, nu e mare lucru), urmata de redresarea imediata a situatiei, poate chiar niste bomboane in plus pentru copil. Personal chiar mi se pare fun.
  2. Mustrarea copiilor in conditiile expuse de tine: Asta e chiar naspa. O stiu din proprie experienta. E o chestie ce se repeta de nenumarate ori, cu implicatii pe termen scurt, mediu si lung, cu impact emotional profund si indelungat.

  Deci, prima e chiar inofensiva fata de a 2-a. Tu o expui intr-un mod accentuat. Ma rog, nu afirm in nici un caz ca parintii ce fac asta sunt incredibil de straluciti, insa nu sunt chiar atat de condamnabili

 4. Nea says:

  Poate e o formă de autoselecţie naturală: îi castrează psihic, pentru a întrerupe lanţul de urmaşi ai unor asemenea părinţi.

 5. nu stiu says:

  Eu am vazut doar faza in care copii au primit cadou banane vechi, oua si alte porcarii. Mi s-a parut o imbecilitate, un om care isi iubeste copii nu ar face asa ceva. Daca e sa extrapolez, un parinte care isi iubeste copii, nu ar face copii din capul locului, pentru ca viata e naspa, si oricum ajung sa moara mai devreme sau mai tarziu. Asta e, pesimismul nu ia pauza de sarbatori!

 6. Nautilus says:

  Foarte mulţi copii cred că uneori adulţii sunt tâmpiţi.

  Cât de dobitoc trebuie să fii -ca adult- ca să le-o confirmi?.. E ca şi cum un bancher ar ieşi la Pro(s)T(e)V(eu) şi ar recunoaşte: “Da, mi-am furat toţi clienţii şi am de gând s-o mai fac şi în viitor.” Sau ca şi cum un politician rânjit ar spune: “Până acum am fost o jivină comunistă, dar începând de acum mă voi perfecţiona, măi, dragă.”

  ~Nautilus

 7. Nevasta lu' Artanu says:

  Fire-ai a dracu de baglavină matracuca dreacu care eşti tu să îmi laşi omu’ în pace frire-ai a dreacu tu, că-ţi rup moaţele alea de zăbăloasă! bagaboanto! fă!
  Artănuş, hai acasă, mamă, nu te mai încurca cu toate matracucile, mamă, hai acasă că am făcut pilaf.
  Frire-ai tu a dreacu astăzi și mîine, nu lași în pace bărbați însurați de bagaboanta dreacu!
  Artiii… Artănel… pui, vii acasă?

 8. Cei șase copii pricăjiți ai lui Artanu says:

  Tatii, vino acasă, nu ne părăsi… Noi să știi că te iubim tăticule f.f. mult și ne place cartea și ne e foame!

 9. jimerino says:

  e chiar caterinca asta. m-as baga si eu sa fac misto de fi-mea daca nu as sti ca apreciaza tot. o las pentru la anu’.

 10. nu stiu says:

  Bai purtati-va frumos cu copii vostri, oricum viata aduce de la sine tot ce e rau, macar copilaria sa fie cat de cat ok. Imi aduc aminte de o faza, s-a modernizat un parculet de langa mine, a aparut o masa de ping-pong, mi-am facut si eu aparitia pe acolo, hai sa joc cu oamenii. Era un tata de copil (fata) de vreo 4-5. Bai nene, o repezea mereu, ii zicea ca e proasta ca ma-sa, o lua la misto, bine nu era agresiv, ii zicea totul pe un ton zeflemitor. De fata cu noi toti. El trebuia sa mearga cu ea in parc, dar juca ping-pong cu noi si fata lui saraca… era si ea pe acolo. Am plecat de acolo, aveam asa un dezgust gen… “i don`t want to live on this planet anymore”. Om… un pic mai tanar ca taica-meu, avea un aspect ingrijit, la prima vedere parea educat… nu pot sa-mi explic. Iti dai seama cum se simtea copilul ala.

  • mama lui bogdan says:

   Ierea Bogdan fimiu care fata ceea nu ierea asea mica e nepoatamea Alexandra care doar pare asea mica care ie deja domnisuara care chear daca zice baeti de la bloc ca ie curva ieu nu cred care Bogdan a crescuto frumuos cum anvatat acasa la iel de la mine. Vrieau sa spun ca v-a cred care Bogdan o anjura pe fisa ca seamana cu masa care masa a divortat care na m-ai suportat oranismu lu Bogdan a-mi zicea mama soacra ieu ce sai fac care nu ma vriea prefera sasi scuata palma an oras sa iese cu ea la baute la cinematografe care a zis ca mana nul v-a trada niciodata. De acea la parasit care acum panorama cea noua de nevasta care nui place de fisa Bogdan ai pare rau acuma de cea fost prea tarziu vieata nu asteapta care spun si ieu ca nici aceleratu nu asteapta la Lehliu am fugit dupe iel strigand degeaba am rupt ciorapi si na venit asea ie si vieata domnisuara scumpa.

  • jimerino says:

   4-5 ani? pai sa se duca in sloboz sa se joace, ce pula mea cauta sa stea doar in carca lu’tac-su? a, ca ii mai e sete, ca se loveste, ca vrea sa intrebe ceva si il intrerupe, ok. da’ las-o-n pula mea, mergem in parc impreuna, ai 5 ani, fiecare isi vede de activitatea lui, doar ca ala mai mare tine ochii pe ala mic sa nu isi rupa muia. mai dati-va in pula mea de homosexuali care nu v-ati spart botu’ de o bara sau o bordura.

 11. goodman says:

  f. bine ai facut c-ai inchis comentariile la Iulia. n-avem nevoie de comentarii bagabontesti cu te futi? se fute? va futeti? ne futem? gen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: