Icszero

Icszero e cel mai tare film al veri adus de super creatori creativi dela Holywood. In regia lui James Cameron si Robert Lucas cu un buget de 5 miliarde de dolari si incasari de mai bine de 2 milioane de dolari in lumea intreaga, se prefigureaza a fi povestea de suces a anului. Dar viabilitatea comerciala nu trebuie sa ne faca sa uitam valentele artistice covarsitoare ale filmului.

Actiunea se desfasoara in anul 52246 intrun desert scufundat intrun ocean care pluteste printre munti gigantici deasupra norilor unei planete minuscule cu sase luni inca si mai minuscule. E practic o reluare futuiristica a lui Romeo si Julieta pe fondul razboiului interstelar dintre Alfa si Numeric. Ics jucat de George Clonney se pozitioneaza dupa multe lupte cu sabi cu laser undeva la mijloc si tine un speech incurajator carei inspira pe restu din tabara lui: “Deacuma toti treaba daca ne facem sa pierdem imposibil e! Remiza in cel mai rau caz facem!”

Momentul de comedie e adus de Big Fat Zero jucat de Michael Moore care il ia pe Ics prin invaluire si se pune undeva inca si mai la stanga decat Clooney dacati poti imagina. Super tare te spargi pe tine de ras cand il vezi cum deabia se misca cu burta aia imensa si cu ciapica de beisbol pe cap. Dupa care scoateo goarna si canta si scandeaza: “Cuba Cubai cea mai tare!” Emotionant! Oameni din sala de obicei se ridican picioare si aplauda la scena asta.

Apoi in dreapta lui Ics apare Cs jucat de versatilul Vin Diesel. Care decat se uita fix in camera si da cu carata la niste fraeri care sio cam merita. Aparea poi Zero Barat jucat de Matt Damon la care rolui vine ca turnat. Care se urca calare sus pe Ics. Catatal duce mintea.

Momentu decisiv e cand Gz jucat de Leonardo di Caprio apare co nava spatiala dinspre sud est. Acuma situatia e disperata pentru tribu Numeric care sunt cat pe ce sa piarda. Dar apare salvator Sean Penn in rolu de Zero Absolut. Si  tine un monolog de o juma de ora destul de incorent in care explica ca daca merge la stanga pierde si daca merge in sus tot pierde. Si ca oricear face tot pierde. Si pana la urma nu face nimica si se pune pe jos cat poate de la stanga care najuta pe nimeni.

Spoilers ahead!!!

Dar acuma urmeaza momentu neasteptat. Pe cand zerourile erau sa piarda apare pesronaju X jucat de Alec Baldwin care e indragostit de Zero Absolut si vrea sa se casatoreasca cu el. Parinti nul lasa ca cei nebun? Nu vede ca noi suntem litere si ei e cifre? Da macar atata poate sa faca X pentru iubirea lui cea mare si se face ca greseste si se aseaza sub Ics. Siatunci Zero jucat de Ben Aflac vina la nordest si salveaza situatia. Si astfel nici Alfa nici Numeric na castigat sia fost remiza dupa cum a zis si Ics dela bun inceput.

Filmu se termina brusc in varianta pentru US pentru ca finalu asta a fost testat si a dat bine la public. Un final in care nulitatile pierdeau era contrar spiritului liberal american mai ales in an electoral. Da sa mai facut o varianta si pentru audientele internationale. In ea mai apare si Helen Miren in rolu Necunoscutei care printro miscare decisiva face ca literele sa castige. Da nusa dat si la americani ca cica sub pretextu ca Helen Mirren pur si simplu nu se ridica la acelasi nivel actoricesc ca mult mai talentati Vin Disel si Ben Aflac.

Filmul se poate vedea oriunde in 4D decat la tara unde nue decat in 3D. Se preaconfigureaza ca un candidat serios la Oscar la categorile sunet pe sub apa, scenariu original, cantec si cel mai bun film inspirat de un joc de copi alaturi de Vaporase si remakeul filmului de anul trecut Prince of Persia.

Pentru anul vitor creatori dela Holywod deja pregatesc un remake la Icszero cu Will Smith, Morgan Freeman, Oprah si alte celebritati. Deasemenea mai au in vedere pentru audientele ceva mai adulte de 13-14 ani alte adaptari la jocuri: Baza cu Brad Pit si Tim Robins si Lapte Gros cu Justin Beaver.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. Radu Ionescu says:

  La asa star power se explica si bugetul …

 2. neax says:

  Bun Tabuul, brava.

 3. goodman says:

  ia, gata cu trolaju, e momentul sa spun DA ! ontopicului:

  am vazut Icszero in 7D ca eram beat dar la SFuri mia placut mai mult filmul Xmen2 pe care lam vazut in 1D la mine in sufragerie duminica trecuta. merita mentionat sa va spun si voua cea mai misto faza din film mie mi se pare ca fost aia cu evadarea lui Magneto din bulaul de plastic si sticla ca el navea voie cu metale feroase ca puterea lui paranormala era pe baza de fier si era pazit de un labagiu…..

  (aaa, ca sa introduc in atmosfera, Xmen2 e despre niste unii cu puteri mutante care mai de care uni scot flacari pe ochi, alti ingheta foarte rece tot ce atinge, lu unu ii ies din maini niste lame dintrun otel tare de tot, una e mentalista si tot asa. care mai de care mai jmeker. decat una de care mia fost mila, saracutza de ea, nu putea sa se futa ca cum punea mana pe un om, deci se subintelege pe pula, omu si respectiv pula murea instantaneu ca ea tragea in ea energia omului si a puli lui. altfel sa stiti ca mutantii erau de isprava dornici sa fie pace in lume. dar era si mutanti….ai ai ai…jigodii de jigodii daleash muie, care vrea sa fie razboi ca Magneto firar masa a dracu vedealash cu vata in nas si mainile pa pept)

  continuarea intr-o postare viitoare.

 4. goodman says:

  postare viitoare:

  deci ramasesem la labagiul care il pazea pe Magneto. tipu arata…cum sa vil descriu io ?…arata cam ca unu pe care lar chema Mirel Axinte. asa de bou arata. daca ar fi fost roman gardianul lui Magneto ar fi crezut ca MRU e menit sa coaguleze dreapta romaneasca care sa futa USL-ul. un prost gramada ! asa deci, gardianul asta labagiu, genu de absolvent SNSPA, se duce si el la un bar ca sa serveasca o bautura alcolica. (era in afara serviciului de pazit Magneto) asa, asa si cum statea el ca bou la bar gandinduse sa cenzureze pe blogul lui comentariile inteligente ale oamenilor destepti, vine o pizda de pizda la el de ia dixtras atentia. sa va spun de pizda asta: pizda asta era o adevaraciune de sai bei apa din pizda cum ar spune vorba populara din batrani. ca sa vo descriu trebuie sa va imaginati ca bunaciunea asta nu era genu care so cheme Florina sau Neghina genu care da Like chiar daca muistu ala de gardian scrie pe blogu lui “afara ploua” genu care mia zis mie ca sunt bou tampit cretin vaca cu pula mica. deci NU, nu era genu lu fata asta rea. bine, de fapt amandoua era rele ca pizda din film ia pus in bautura lu gardianu cand nu era atent doo pastile misterioase.

  ce erea cu pastilele in postarea urmatoare

 5. goodman says:

  postarea urmatoare:

  deci unde ramasesem ? ramasesem la pastilele misterioase. deci bea bou baltii bautura cu pastile fara sa se prinda, se duce acasa singur de labagiu ce e, si a doua zi se duce la servici undel pazea pe Magneto care era rau (vam zis deja) sai dea de mancare. ca sai dea de mancare bou trebuia sa treaca de control metalic ca la aeroportul Marghioalei, si tipu la trecut fara tziuit si sau deschis usi de sticla securizata pe care a intrat bou cu masa si a mers peun pasaj de plastic pana la Magneto sai dea deale guri.
  acu incepe faza: cum a ajuns bou in fatza lui Magneto, Magneto sa concentrat cu mintea paranormala si a inceptu sa iasa prin pielea si camasa saracului bou de gardian toate erotrocitele care contineau Fe din sange de sa facut asa, o ceata de sange turbionara spre Magneto care a prinso si a extras Fe din ele. atunci am avut o revelatie: PASTILELE PIZDEI CARE IA PUS IN BAUTURA ERAU VITAMINE CONCENTRATE DE Fe, sami bag pula !

  the end.

 6. goodman says:

  vam pacalit, nui niciun the end, a fost o gluma.

  …si cum a prins Magneto sangele din care a extras Fe, se intelege ca gardianu bou a belito decedand, cum a facut din Fe cu puterea mintii si niste pase speciale cu mainile asa cum fac paranormali la Domnu Diaconescu pe OTV, Magneto a facut niste proiectile meseriase ca gloantele pe care tot cu puterea minti lea trimis in usi si coridoare si in ceilalti gardieni. a facut prapad de genocid si a evadat.

  (decat atat ca nam chef sa va povestesc tot filmul ca nu meritati, va spun decat ca filmul se termina cu binele invinge, raul o suge de data asta dar jidanii de la Holywod lasa de inteles ca mai urmeaza batalii intre bine si rau unde binele va invinge iarasi dupa ce o ia in gura de cateva ori)

  The End (serios)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading