Împărăţia patului meu

Plouă de rupe, de aceea ne e lene şi, în afară de două telefoane pt. job, avem o zi dedicată în exclusivitate lenei noastre boiereşti. Un motan care se lungeşte şi se lăţeşte relaxat, silindu-se să lipească de tine o suprafaţă cât mai mare a trupului, toarce şi închide ochii şi o fată cu laptopul în poală, cuibărită între plăpumi şi perne. Ascultăm un radio online cu tangouri, scriem o carte nouă şi bem cafea cu miere. Who needs sex, drugs or rock’n’roll nowadays?

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. danboeriu says:

  mişto. aproape începeam să am remuşcări că n-am chef de nimic. numai că la mine e şi mai nasol, că n-am nervi nici măcar să-mi fac un ceai. beau cherry coke.

 2. danboeriu says:

  yep. ce, la bucale nu se există?

 3. Alex says:

  Mai nasol daca ti se termina painea si trebuie sa cobori sa iei…

 4. bogdan says:

  Până la urmă, văd că nu e atât de rău să ai o pisică. O să-mi iau și eu una. Ce post de radio online cu tangouri asculți?

  Cafea cu miere? Până azi nu am mai auzit de așa ceva, e a doua oară când aud pe ziua de azi de așa ceva. Tocmai mă uit la filmul cu Benjamin Button – un film bun pentru orice vreme, și acolo, mai pe la început, tipul își invită iubirea vieții la o cafea cu miere, atunci, ceva mai devreme, a fost prima dată când am auzit de așa ceva.

  Baftă cu cartea!

 5. alex, dacă bei cafea cu miere, nu îţi mai e foame. mă rog, nu mie.

  bogdan: mulţumesc.

 6. Liviu M. says:

  bine, bine, altii se lupta cu relieful bucurestilor de pe la opt (a.m.) ca sa aiba si nomazii “corent coerent” si tu zici de cafea cu miere.
  ah, ce te-as…privi cu ciuda 🙂
  o carte noua? detalii, ceva? indraznesc?

 7. Liviu M. says:

  :)ah
  asta a fost buna. ko. m-am simtit slab. rau, rau, rau, rau, rau…ma duc sa fumez. 🙁
  i need sex, drugs and rock’n’roll

 8. mihaela says:

  Hmmm, lenevit, da. Cu pisică, nu, dar câinele meu e mic, friguros, nu suportă ploaia şi se lipeşte de mine exact la fel. Cafea da, dar cu zahăr brun.
  Dar… sex si rock’n-roll, musai!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Advertisment ad adsense adlogger