Îndrăzneşte să fii tandru!

image33

Zilele trecute, poza asta a fost ciuca miştourilor în lista mea de prieteni. Să nu reacţionezi deloc, sau să te cerţi în fundul ei cu 10.000 de proşti melteni mi se pare o futilitate. Drept care, prefer să urc pe lada de lemn şi să iau poziţie aici.

Adevăr vă zic vouă, români proşti, care credeţi că a fi bărbat presupune să fii un gherţoi insensibil şi să tratezi femeile ca pe cârpe: din punctul meu de vedere tipul ăsta e un absolute winner. Nu-l cunosc, n-o cunosc pe nevastă-sa. Dar ORICE BĂRBAT CARE REUŞEŞTE SĂ FACĂ ABSTRACŢIE DE FAPTUL CĂ FEMEIA LUI S-A FLEŞCĂIT, S-A OSÂNZIT, S-A LĂBĂRŢAT ŞI S-A CVADRUPLAT, ŞI S-O TRATEZE CA ATUNCI CÂND ERA O GAZELĂ SPRINŢARĂ CU ŢÂŢELE MĂR FACE ÎNTREAGA IDEE A CĂSĂTORIEI SĂ AIBĂ SENS.

Pe bune. Pentru asta m-aş mărita. Pentru un tip pe care să-l pot vedea şi la 80 de ani de parcă ar avea 30, şi reciproc.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

26 Responses

 1. Ramona Cârcotă says:

  Daca nu dau de ghertoi dau de stalkeri. Iar daca la final intalnesc un tip normal,ghici? E insurat sau are deja o relatie de cativa ani foarte serioasa. So…din punctul meu de vedere tipul de care spui mai sus va aparea cand se va urca scroafa in copac. :))
  Si apropo mi se pare o cretineala absolulta reclama de la Milka.

  • stressat says:

   @Ramona: Va apărea la momentul potrivit, sunt muuuuult mai mulți tipi ”normali” decât bănuiești!
   Poate nu te-nvârți prin preajma lor?

   @Lorena: zi-ne ceva și despre genul de femeie care reușește să scoată la suprafață ce-are partenerul mai rău. Cea care apoi, (vorba lui Jerome K. Jerome) se plânge: ”Văleu, m-am măritat c-un negru!” 🙁
   Și să știi că omul are dreptate, pentru el este EA!

   PS: mai am dreptul la două impertinențe, nu? 😀

   • Lorena Lupu says:

    nu astea-s impertinenţele. ăsta e un punct de vedere normal.

    ce mă amuză: unii oameni nu pot fi cocalari infecţi nici dacă vor, alţii sunt cocalari infecţi şi când respiră.

  • Denisa M. says:

   tu ejti catdecat norocoasa ca sa zic asa, io am un “noroc” la gay ceva de speriat. uite de ex cred ca sa observat de catre cititoriii blogului ca de ceva timp m-i sa pus pata pe [at]neax d-el visam noaptea. apropourile din ce in ce mai eczplicite neau adus impreuna la o lansare de carte si un suc iar cand mia fost lumea mai draga mia trantito ca el se iubeste de mult timp cu unu care nu doarme din cluj bogdan pre numele lui cucare formeaza un cuplu si cucare asteapta legea favorabila si in romania sa se casatoreasca si sa infieze copi.

 2. gicha says:

  La prima vedere am crezut ca este ,,gazela ,, de Mirela Voicu o purtatoare ilegala de sex in pasaportul de scarbici. Nu poti sa judeci pe cineva barbat sau femeie dupa o poza. Cel care cunoaste originalul care-i trezeste sentimente de iubire si excitatii nervoase placute daca nu este ,,ghertoi insensibil,, atunci tandretea lui manifestata fata de o asemenea imagine este pe deplin rasplatita. Am avut in familie exemple si si. Nu te pui cu gustul omului. Asa se explica de ce pupa el gazela sub coada

 3. Silviu B says:

  Nu vreau să mă laud, dar sunt exact tipul pe care îl cauti. Dacă nu şi mai mult

 4. scorchfield says:

  M-am gândit prima dată și chiar în noaptea nunții să-mi scot mireasa la un cros nocturn, n-a vrut.
  M-am târziu i-am explicat cum e dă pe patine, n-a vrut să audă.
  Îi este teamă să ridice ceva de jos de teamă să nu i se rupă ceva într-însa.
  Nici vorbă de înot că nu știe, căci șuvița albă de păr din cap este o amintire din copilărie.
  Așa că în timp ce ea trecea de suta de kilograme, avea din ce în ce mai puțini prieteni; au rămas fideli ciocolata și cotletul, să nu uit lenea o iubea cel mai tare.

 5. andreea popescu says:

  tipa are 33 de ani. ce matura pare.eu 30. i.am dat like pe poza desi nu ma cunoaste si respect sotului.

 6. Numarul de ghertoi pe metru patrat creste pe zi ce trece

 7. Adrian says:

  Denisa e setată pe limbi :))

 8. Esti nebuna.As vrea sa interpretezi ca un compliment.

 9. cipslim says:

  Intre 2 oameni la inceput este o scanteie, mai apoi se face un foc mare din care sar sute de mii de scantei. Inevitabil, peste tot ramane cenusa, pana si carbunii se sting in cele din urma, ce coteaza e lumina care ramane intre ei.

 10. gicha says:

  Exemplu de deruta produsa de o fotografie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: